The social network

picture picture picture picture
logo

Beveiliging in het buitenland dat te doen ...

Reizen in het buitenland - is een integraal onderdeel van het leven in een moderne mens. Trips kan net zo onderhoudend, maar ook als werknemers. Een goed geplande reis naar het buitenland geeft meestal een veel felle emoties en herinneringen, maar er zijn slechte situaties.

Er zijn momenten dat je het meest stelen dat geen van beide van belang is om naar het buitenland reizen - contant geld en belangrijke documenten. Wat te doen in dit geval? Waar je heen moet en wie kan helpen?

Als het gebeurde in een leuke trip, kunt u ervan uitgaan dat gewoon geluk heb, want met deze verrassing je nauwelijks met rust worden gelaten. Alle vragen zullen streven naar een bedrijf dat uw vakantie organiseert.

Als je liever alleen reizen, of verblijven in het buitenland aan een vergadering plannen, hoeven niet te worden verstoord. Moet je naar het consulaat van uw eigen staat in het land waar je nu bent. Vrijwel elk Europese land zijn er ambassades van deze landen, voormalige leden van de CIS, Wit-Rusland, Oekraine, etc. Nou, dat je hun exacte adres en telefoonnummer op voorhand te hebben.

Dit is nodig om in het buitenland denken aan de trip.

Je zal zeker gemakkelijker om te werken aan het herstel van de vereiste documenten, als je vloog in het buitenland voor een lange tijd en de tijd gehad om te registreren met de juiste afdeling. Dus, wanneer het doel van uw reis - werken in het buitenland, raden we u aan te melden bij aankomst. En probeer niet om een ??baan illegaal te krijgen.

Mensenhandel - dit is een van de meest recente negatieve ontwikkelingen in onze samenleving.

In de meest voorkomende situatie als je de ambassade, waar je wordt verteld wat te doen en waar te gaan, moeten extra papieren mee te nemen. Als u te voeren op de reis was er slechts een paspoort is waarschijnlijk het bewijs van een persoon die uw persona controleren vereisen.

Dan krijg je een bepaalde dok, die geeft je het recht om het gastland te verlaten.

Om ergens anders heen gaan met het document, kun je niet, maar om naar het huis, waar het probleem met gestolen papieren gemakkelijker op te lossen - is heel reeel.

In de loop van de organisatie van het evenement en de moeite waard na te denken over de precaire situatie wanneer je plotseling verlaten zonder een inkomen. Je zult in staat zijn om zijn persoon een veel moeite te beschermen als je met je credit card of bijvoorbeeld, burn elkaar telefoonnummers van ouders en vrienden.

Omdat het consulaat kan u helpen bij het minimum. Bijvoorbeeld, geven een beetje geld op de foto voor een paspoort wordt vervangen of suggereren wat de beste manier om geld van hun ouders. Graaf zal waarschijnlijk alleen maar op jezelf. Dus beginnen met het plannen van een reis met een grote verantwoordelijkheid.
Catherine Solokhina, assistent project om mensenhandel te bestrijden.

Bekijk in het buitenland brengt altijd een hoop positieve emoties. Plan zorgvuldig en tot het maximum.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.