The social network

picture picture picture picture
logo

Cultuur van Japan. De legenden van weerwolven vossen.

Japan de cultuur is heel anders dan Europa, zo is groeiende belangstelling onder de inwoners van verschillende landen. Vandaag wil ik het hebben over weerwolven cantharellen, die vaak worden aangetroffen in de legendes van het land van de Rijzende Zon Het is dankzij zijn charisma, zoals populaire karakters in anime en mange.Trudno zeggen wanneer de eerste verhalen over weerwolven vossen, maar onmiskenbaar het is bekend dat de eerste geschreven geschiedenis was er een 538-710gg AD.

In het verhaal vertelt van de Beauty- meisje die verliefd werd op een gewone man, trouwde met hem en baarde een zoon, en na verloop van tijd werd ontdekt en ze ontsnapte het bos in. Deze legende heeft een goed einde, omdat haar man niet wilde deel met zijn vrouw, ze is gekomen om de familie elke avond, hardlopen in de ochtend in het bos.

Is er een versie van het woord 'Kitsun "hier en daar (" kitsu ne "- een uitnodiging om de nacht door te brengen). Vanuit een jonge Kitsun gemakkelijk om te gaan met is alleen te vinden haar staart, hebben nog niet eens ervaren weerwolven zo vaak vergeten om het te verbergen. Lachen en speels, net als alle jonge mensen, ze veel in ieder prank, grap van de oneerlijke dealers of slechte mensen, en soms meer dan monahami.S respectabele tijd (eeuwen gemeten wordt), worden de vossen steeds meer macht en wijsheid, wordt ook steeds meer staarten.

Beetje bij beetje is er de mogelijkheid om onzichtbaar te worden, versterkt en oude vaardigheden, dichter bij een duizend jaar, als alle negen staarten groeien, Kitsun al kunnen vliegen, veranderen in een draak en andere fantastische wezens, en nog veel drugoe.Prozhivshie millennium Kitsun de top bereiken de hierarchie. Op deze leeftijd verandert en levensstijl en uiterlijk, zijn er negen staarten, kleur van de vacht verandert in wit of grijs.

Cultuur van Japan. De legenden van weerwolven vossen.

Manier van denken is aan het veranderen, steeds wijzer en vos bevoegdheden, weigeren pranks, zoals die zo molodym.Tolko een duizend jaar leefde, de vossen komen in aanmerking om het gevolg van god Inari te sluiten. Daarom is een verplicht onderdeel van het heiligdom sinds de oudheid, Inari werd cijfers lis.Vo veel Aziatische landen zijn bang voor vossen, shifters, voor hun slechte humeur, maar in Japan voor een ontmoeting met deze wezens is een goed teken.

Dat is waarom zo grappig en vrolijk, ze zijn verkregen in de anime, het aantrekken van rente en veel tijd te houden in het achterhoofd van zijn personages.
Bron: Shakko.com. Cultuur en tradities van Japan. Recensies van anime en manga.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.