The social network

picture picture picture picture
logo

Een onvergetelijke vakantie in Zwitserland

Kom hier als professionele skiers en beginners die leren de basisprincipes van het rijden in een van de skischool, of direct met de instructeur. Niveau routes varieren van eenvoudige (groen) tot de meest complexe (bijv. zwart). Sommige skigebieden liggen op een hoogte van 3000 meter. Vaak zijn er kan worden voldaan en internationale beroemdheden.

Sporting apparatuur kan worden gehuurd, is het niet nodig om te kopen en met hen te voeren. Op elk van de resorts kunt huren apparatuur.
  Omdat 70% van Zwitserland is bedekt met bergen, is het niet verwonderlijk dat er zoveel aandacht is hier besteed aan de skigebieden. Door het hele land zijn er ongeveer 200.

De duurste en meest prestigieuze skigebieden in Zwitserland zijn: St. Moritz (hier in 1928 Olympische Winterspelen plaatsvonden), Zermatt en Davos, waar vaak gastheer voor internationale wedstrijden, en is de grootste in de Europa Ice Palace. Een van de belangrijkste voordelen van de Zwitserse skigebieden is dat sneeuw op de bergtoppen voor enkele maanden, stabiel, en de gletsjers van de sneeuw duurt het hele jaar door.

Bijvoorbeeld, in een dergelijke resorts, als Zermatt, Saas Fe, Le Diablerets ski kan rijden Ronde jaar, dat wil zeggen zelfs in de zomer. In Zwitserland, een goed ontwikkelde en entertainment industrie, de zogenaamde "Apres-ski. ' Een groot aantal restaurants, een breed scala aan entertainment-opties. Daarnaast, het hoge niveau van dienstverlening is anders en service van het hotel.
  Hotels in Zwitserland bieden een breed scala aan diensten en zijn in verschillende prijsklassen.

Van de meest prestigieuze, vijf sterren, de meest bescheiden hotels of, zoals ze worden genoemd, hostels - vooral populair onder studenten. Alle hotels zijn opgenomen in de nationale vereniging, dus de kwaliteit van de dienstverlening wordt gehandhaafd op het juiste niveau. Ook hier zijn er veel campings (vijfhonderd), en 20% van hen werkt het hele jaar door.

De meest bekende is camping Whitepod. Het is gelegen in de Alpen op een hoogte van 1700 meter, en leer hebt, kun je skien. In Zwitserland kunt u ook een huis huren en in de prive, maar in dit geval, de kosten zullen afhangen van huisvesting, en de ligging.

Zoals altijd, hoe dichter bij het centrum of het recreatiegebied - hoe hoger de prijs. Een woord, het selecteren van een tour naar Zwitserland als een plek van de winter of zomer Home - geen twijfel over bestaan, onvergetelijke ervaringen die u hebt opgegeven!
Bron: Zwitserse ski-resorts en tochten in Zwitserland

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.