The social network

picture picture picture picture
logo

Het land van legendes en Akins

Land van legenden, verhalen, een plaats van wedergeboorte en de dood van de grote keizerrijken. De grond waarop de nomadische stammen. Kazachstan is een brug tussen Oost en West.

Maar doen de Kazachen - de vrijheidslievende wereld en mensen die hun vrijgevigheid show met alle gastvrijheid. Immers, oordeel zelf, in eerste instantie op de Kazachse land niemand ooit had gebouwd een sterke muur tenten zijn altijd open voor iedereen. Misschien is dat waarom het gebied is letterlijk stijgende creativiteit, het vinden van je kaart is niet alleen een feestelijke pracht en praal, steppen, maar ook in het dagelijks leven.
 
  Verzamelden zich op een reis door het land van Kazachstan, eerst bepalen het doel.

Wat wil u het liefst? Gezicht op de stad? Zie je mensen de creativiteit? Bezoek parken?

Om de vrijheid van de steppen en bergen majesteit voelen? In ieder geval, waar en wanneer is het mogelijk om het perfecte cadeau te vinden voor jezelf en voor al hun vrienden en familieleden.
 
  Dus, ga je gang in Karaganda! Ja, ja, geen twijfel over de route!

Mensen horen vaak: "Waar, waar! In Karaganda! ", Maar niet alle verdachte dat er sprake is Karaganda in Kazachstan en rijk aan natuurlijke hulpbronnen. Stel je de stilte rond het onbeschrijfelijke, alleen gevuld door het geluid van dennenbossen, lopen rond dieren en vogels zingen. Geen wonder dat de meerderheid van de toeristen komen naar deze plek gezonder. Zelfs een lokale legende over de buitengewone oudsten, die leefde in de bergen en Karkaraly had "miraculeuze" machten die mensen genezen van de ziekte te maken.

Niet ver van de berg, ongeveer 40 km, is een boeddhistische tempel. Ook een bezoek brengen National Park, waar de eerste hand aan de beren, yaks, bizons en herten te zien.
 
  Als je niet moe bent, is het beter om te kopen een "nationale" jurk, en vergeet niet over hun geliefden. Laten we beginnen met een hoed - een vilten hoed, gemaakt in traditionele stijl en versierd met ornamenten, zoals je niet alleen, maar zou een goed geschenk voor uw oudere familieleden.

En voor de meisjes takiyu te brengen - de nationale meisje hoofdtooi. Het heeft sieraden gemaakt van veren uil, door die wordt beschouwd als een sterk talisman. U kunt ook kopen voor hun vrienden kalotjes, patroon, met de hand geborduurd, versierd met kralen of applicatie.

Dressing en vulde zijn zak met cadeautjes, niet stoppen, want in het land van Kazachstan is nog steeds een veel interessante plaatsen! Natuurlijk, alles in een keer is simpelweg onmogelijk om te bezoeken. Daarom zijn de tours aangeboden in Kazachstan "in de gebieden": Noord-Kazachstan, Oost-of Centraal.

We hebben net een bezoek aan de Centraal-Kazachstan, en vervolg je reis kan een plaats van 'onsterfelijke liefde' worden - East Kazachstan, het mausoleum van Geiten-en Korpesh Bayan Sulu. Het verhaal van Romeo en Julia Kazachse onder de indruk van de hele wereld. Hoe kan ik onverschillig blijven? Geinspireerd door schrijvers en dichters van het verhaal, "schreef." Daarom kunt u, kopen zoals een boek met een gedicht over Bayan Sulu en geiten Korpesh, generaties lang doorgegeven van mond tot mond akyns - dichters, zangers en improvisatoren.

En thuis, meer dan van een heerlijk kopje thee met de familie zal lezen. De tekst van het gedicht zal je breken in het vuur van de liefde! Ja, stel ik vast dat in Kazachstan ook de favoriet in Europa, Valentijnsdag (14 februari).

Maar zei hij in mei: de datum is van direct belang voor de bovenstaande letters van het gedicht.
 
  Een bezoek aan het oostelijk deel van Kazachstan, kunnen we niet in de buurt een kleurrijk meer, dat is op de kaarten Alakol. Dit is - een echt paradijs! "Natuurlijke Doctor" voor patienten met longziekten, evenals mensen met aandoeningen van het zenuwstelsel.

Het water in hun minerale samenstelling identiek is aan de zee, is het altijd warm (26 graden Fahrenheit) en mild. Rondom het meer is bijna ongerepte natuur, en ligt aan de oever van de zwarte kiezels, die ook geneeskrachtige eigenschappen. Stop! Immers, dit is - het perfecte cadeau voor vrienden! Nu een populaire behandeling genaamd stone therapie, therapeutische kiezelsteen zo zal zijn precies goed. Typ in mooie zak kiezelstenen, prachtig herverpakken en teken de "natuurlijke bolwerk van Kazachstan. Op uw gezondheid! "

Als je het geluk om bij de theeceremonie in Kazachstan, zult u aangenaam verrast zijn. Door thee de Kazachen zijn zeer verantwoordelijk, ook al heeft de gewoonte van het drinken van thee in het Russisch. Het schenken van thee maakt het een groot respect voor de gasten. Thee is alleen heet altijd geserveerd. Na wat warme thee betekent gastvrijheid hosts. Om de "theeceremonie" thuis, koop een theeservies met Aziatische Kettle en kopjes.

Een goed humeur zal altijd bij je!
 
  In uw tas is er een plek, en alle ziel en verlangen naar open ruimten? Geweldig! Gaan vervolgens in op de Zijderoute, in Zuid-Kazachstan, waar sprake is van een schilderachtige natuurgebied Aksu-Zhabagly. Reizen in deze omgeving zijn te paard. En omdat van de Zijderoute handelaren reed verschillende mooie dingen, we kunnen niet Kazachstan verlaten zonder aankoop van nationale sieraden gemaakt door de meester ambachtslieden.

Vrouwen zullen erg blij zijn om een ??dergelijk geschenk hebben! Voor mannen, zal een goede gave van de Zijderoute worden gesmeed wapens, messen, foelie en griet. Wat is een griet? Dit is een speciaal schild gemaakt van leer looien, versierd met de nationale ornament.
 
  Kazachstan - een land waar u veel interessante dingen. Voor de toeristen, het koestert de archeologische en historische sites, "healing plaats ', de ski- Resorts, paardrijden.

Waar je ook bent, is het altijd mogelijk te vinden en de aankoop van een speciaal, uniek geschenk, van het nationale kostuum om de verzamelde herbarium. En, met een reis naar uw huis, zullen deze gaven weer en opnieuw herinnerd aan de geweldige tijd doorgebracht in het gastvrije land ten behoeve van Kazachstan.
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.