The social network

picture picture picture picture
logo

Hete ritmes en magische ...

Brandende zon, een prachtig uitzicht over de oceaan en de exotische smaak ... Wij zijn met u in de armen van een vriendelijke Dominicaanse Republiek. Er is niets beter en aangenamer dan liggend in een chaise longue van de oceaan, terwijl langzaam nippen de "goddelijke" cocktail van exotische vruchten en bewonderende gebruinde eilandbewoners. Het paradijs, en nog veel meer! Maar zeker je hebt niet een keer gedacht dat er iets moet brengen deze fascinerende Reizen.

Markten Dominicaanse Republiek gewoon overweldigd door de verschillende dingen en souvenirs. De plaatselijke bevolking weet zelfs een klein winkelcentrum kraampjes te organiseren langs de weg om toeristen te lokken met luid gejuich en volksliederen.
Maar het hoeft niet te verdwalen in deze overvloed? Immers, of de mogelijkheid van u waarschijnlijk zou hebben gekocht alles ontmoette op zijn pad.

Denk er eens over, sta je nu aan als uw koffers en portemonnees dergelijke extreme winkelen. Laten we eens proberen te lossen, dit enorme keuze aan producten die biedt ons de Dominicaanse Republiek.
Als je van alles wat mooi en luxe, dan zou de perfecte aankoop in dit land de aanschaf van een paar kostbare punten in de lokale juweliers.

Vooral populair bij toeristen zijn de prachtige kettingen, armbanden, ringen en oorbellen, gemaakt van amber. Hier vindt u niet alleen de gebruikelijke oranje gele kleur, en scharlaken, lucht blauw en grijs.
Mooie dames en hun begeleiders moeten aandacht besteden aan het verfraaien met Larimar, een lokale semi-kostbare steen.

Dominicaanse Republiek is de enige plek op aarde waar deze wordt ontgonnen Nice mineralen, zodat de steen draagt ??de ziel en de geheimen van dit land.
 
Liefhebbers van kunst en volkskunst schilderen van een bijzonder aangename plek. Dit is een mooie foto, het doorgeven van de aard van het land, het dagelijks leven, het dragen van de geheimen van de Indiase hierogliefen en pictogrammen.

Dit doek is een geweldige aanvulling op elke kunstcollectie en de ongewoon om elk interieur.
De Dominicaanse Republiek is wereldwijd bekend om zijn unieke carnavals en festivals. Mensen gekleed in prachtige kostuums, hun gezichten verborgen en ongewone, soms afstotend maskers. Om het land uit het carnaval masker wordt beschouwd als een groot succes als dit product is zeldzaam te vinden in souvenirwinkels.

Men kan worden geadviseerd om aandacht te besteden aan de beroemde Dominicaanse sigaren en de lokale rum. Populaire merken van sigaren worden beschouwd als «Arturo Fuente», «Davidoff», «Leon Jimenez», «La Aurora». Zelfs als je niet een zware roker en na te denken over deze les is negatief, een aantal luxe sigaren te krijgen, zoals bij aankomst thuis, zullen zij een prachtig en kostbaar geschenk, bijvoorbeeld uw baas of een invloedrijke vriend.
En vergeet niet over alcohol. Alleen denk niet dat de meeste Russische toeristen die drinken, niet doen.

We houden een goed zitten onder een goed glas wodka, in dit geval anders dan de Roma.
In de Dominicaanse Republiek rum drinken iets anders dan de favoriete drank wordt nog steeds beschouwd als een nationaal balsem genaamd mamahuana. Het is heel vreemd, maar therapeutische mengsel van honing, melasse, citroensap, wijn en rum. Deze balsem Indiers toegevoegd aan thee, zij behandelden hen voor verkoudheid, en zelfs te gebruiken als een afrodisiacum.
Als u nog steeds om te praten over lokale drankjes, kan natuurlijk niet voorbijgaan aan de koffie.

Lokale koffiedik zijn in grote vraag en zijn van grote waarde. Immers, het hele proces van het maken van koffie in de Dominicaanse Republiek is een handmatig proces, vanaf het plukken bonen, het beeindigen van hun slijpen.
Fans van bijzondere snuisterijen in het interieur van uw huis vindt het misschien interessant ontwerp oplossingen voor lokale ambachtelijke winkels.

Het land heeft een enorme selectie van diverse meubelen rode boom. Stel je voor, hoe u uw huiskamer een kleine salontafel gemaakt in nationale stijl, ongebruikelijke of plank, waar u kunt de geschenken die eerder zijn gekocht versieren.
 
Naast de lokaal geproduceerde goederen in de Dominicaanse Republiek die u kunt kopen een verscheidenheid van Europese kleding van beroemde ontwerpers en mode-ontwerpers.

In het land zijn er vele gespecialiseerde handelscentra, en als je moe van bedompte drukte drukte van de markt en is het mogelijk om gelukkig te zijn om te gaan winkelen in de koele branded stores.
Je moet niet voorbijgaan aan de souvenir winkels. Daarin vindt u allerlei leuke snuisterijen en antiek. Een van de meest populaire souvenirs gekocht in de Dominicaanse Republiek is een pop, 'Lime', een uitvinding van de plaatselijke beeldhouwer. Dit figuur van een man zonder gezicht, gekleed in de nationale kleding Creools.

Vandaag de dag wordt beschouwd als een talisman van het land.
Je kunt ook een paar potten en andere "povareshek", die zal een geweldige aanvulling op uw keuken interieur.
Nou, we hebben je keek naar een heleboel verschillende rechts en niet recht snufjes die met u mee te brengen van dit prachtige land. Maar vergeet niet dat de beste herinneringen aan de Dominicaanse Republiek zal blijven uw indrukken en herinneringen.

Probeer je mee naar huis nemen zoveel mogelijk aangename momenten, ontsteken een krachtige ritme van de merengue, zonnen onder de warme zon en gelukkig zijn! Je bent hier gekomen voor deze, is het niet?
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.