The social network

picture picture picture picture
logo

Winkels en markten in Berlijn

Berlijn - een stad met een ongelooflijk vreemde lot. Misschien is nergens in de Europa de recente geschiedenis heeft achtergelaten zoals zichtbaar en zware tracks. Het eindigde de Tweede Wereldoorlog, hier was de demarcatielijn de Koude Oorlog.

Verhoging van de Duitse Democratische Republiek zijn niet hersteld, zodat de muren waren bedekt met een dikke kogel en granaatscherven pokken merken. Vandaag de dag wond wordt steeds kleiner, want voor een aantal jaren, de stad herbouwd en grondig gewassen. Maar op sommige plaatsen kan men nog steeds struikelen over de beschadigde gevel van donkere baksteen en het heden, waarin het raam zat een hardnekkig machine gunner.

West-Berlijn na de splitsing was in de ring van Oost Europa.Op het moment, Berlijn was een militaire stad, en de jonge Berlijners zich te ontdoen van de dienstplicht. Het ging voor goedkope, hier op zoek naar leuk avontuur en maaide door het leger. Ondanks de communistische dreiging, de jeugd nog altijd bezig in Berlijn. Om de Duitsers te trekken naar West-Berlijn, had de stad heeft een zeer liberaal fiscale wetgeving.

De wet mag instellingen om zonder extra kosten de handel 's nachts, dat is waarom zo ontwikkeld in Berlijn nachtleven. Nadat de muur viel in 1989, Berlijn werd weer een stad waar de oorlog voorbij was. Nu Oosterse Europeanen kan een winkeldief paradijs krijgen "van het Westen in het Oosten", en onderzoekende "kapitalisten" - kijk naar de communistische paradijs.

Er was een duidelijk vreselijk putanitsa.Lyudi dat ze de deelnemers in het historische proces gebeurt, en verbaasde menigte liep door de straten, het maken van nieuwe kennissen en romans, starten van een onderneming. Na een tijdje is de situatie nog meer in de war: in Oost-Berlijn begon restitutie. Op dit moment, tijdens de verschrikkelijke chaos opent tal van nieuwe illegale clubs en bars in het oosten, op zoek naar nieuwe plaatsen verhuisde een groot internationaal publiek.

Maar helaas al het goede moet komen zakanchivaetsya.V oktober 1990 verenigd in Berlijn was de nieuwe Duitse hoofdstad verklaard. Illegale cafes gesloten, verlaten huizen hebben een fatsoenlijke gastheer gevonden, feestgangers neergestreken, vestigde zich in Berlijn en vertrok naar avonturen in andere plaatsen. Toch bleef de verwachte vereniging niet brengen geluk. Winkels en markten in Berlijn Europa

Bron: http://2berlin.ru/
Peter
2berlin@mail.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.