The social network

picture picture picture picture
logo

De status van vluchteling - c start

Wat is de reden waarom een ??groot aantal storingen bij het verkrijgen van de status van vluchteling?
Begin van het proces nodig is om de erkenning van het feit dat dit gebied van de immigratie zelf is bijna volledig uitgeput. En dit is hoofdzakelijk het gevolg van niet met de groei van de democratie in de CIS, en om onze landgenoten in diskrediet zich in voor de immigratiediensten van beschaafde landen.

Lange-termijn stroom van aanvragers die had geen grond voor asiel, heeft geleid tot een situatie waarin vrijwel 100% van de aanvragen wordt afgewezen vanwege de kennelijk ongegrond.
Service voor alle Europa landen die verantwoordelijk zijn voor de behandeling van asielaanvragen, hebben met succes gewerkt in de afgelopen 10 jaar naar verzamelen en samenstellen van de beschikbare informatie over de Oekraine en andere GOS-landen, zowel uit de officiele bronnen en uit de grote massa van asielzoekers.

Het resultaat van deze - de immigratie ambtenaar wettelijk nauwkeurig weerlegt de rechthebbenden van het GOS als een vluchteling in een vroeg stadium van de procedure.
Verergerd de situatie en de houding ten opzichte van onze medeburgers in de westerse samenlevingen. Het niveau van wantrouwen van mensen uit Oekraine en andere landen CIS erg hoog. Nakurolesili genoeg over de hele wereld.

En dit feit heeft een directe invloed op de loyaliteit van asielzoekers.
Wat betekent dat? "Skip" om de vluchtelingen zal niet werken! Alleen ernstige redenen, een duidelijk begrip van het proces, bevoegde juridische positie en de totale concentratie van de aanvrager bij de voorbereiding en het land de toetreding zal een positief resultaat - voor de vluchtelingenstatus.

Wat te zoeken voor potentiele asielzoekers?

Een van de belangrijkste momenten in de eerste fase, wanneer een man vastbesloten om te vertrekken, is het analyseren van de situatie. En probeer maar eens reden voor een persoon om te voldoen aan de eisen van het Verdrag van Geneve te vinden. Waarom is het erg belangrijk? Het feit is dat tijdens het eerste gesprek met een potentiele aanvrager de redenen die aanleiding hem en zijn familie naar het buitenland te reizen verduidelijkt.

In de mogelijkheid wordt onderzocht en redenen aan te nemen dat de mens een mogelijke kandidaat te ontvangen in de toekomst van de vluchtelingenstatus. We beschouwen het geheel van zijn biografie, en de biografie van alle leden van zijn familie.
Alles in het werk enige professionele advocaat die niet alleen gespecialiseerd in het internationaal recht, en in het vluchtelingenkamp Instituut.

Als geidentificeerd alle redenen en gronden om aan te nemen van een persoon een mogelijke kandidaat voor de vluchtelingenstatus wordt mogelijk gemaakt voorspelling van het verkrijgen van een positieve uitkomst van de procedure in immigratie-diensten.
Immigratie specialist of een advocaat tijdens dit proces helpt om "bewerken", om zo te spreken belangrijke momenten in de biografie van een persoon en zijn familie, zodat het beter voldoet aan de eisen voor de vluchtelingenstatus eisen.

De specialist moet ook helpen de aanvrager om alle mogelijke overwegen, volgens hem, de situatie waarin mensen in de val en zijn familie op het moment van binnenkomst in de staat en met uw aanvraag. Hij moet ons vertellen hoe en wat er zal gebeuren in de staat, die "valkuilen" wachten voor de aanvrager op het moment van binnenkomst in het land en op het proces. Je kunt niet voorbij aan de momenten verband met mogelijke mislukking, alsook met het proces van het indienen van een beroep in geval van een storing, en het proces.

Experts zijn nodig bij de voorbereiding van een persoon om hem en zijn familie begeleiding en ondersteuning bij te staan. Daarnaast, immigratie specialisten, als ze echt professionals die nodig zijn om een ??persoon te helpen niet alleen aan de grensovergang, maar in een geval in de staat. En deze hulp moeten efficient en tijdig.
Helaas zijn deze momenten niet beschouwd als potentiele kandidaten voor de vluchtelingenstatus. Daarom is het gevoelig voor storing op dit type van de zaak.

Zoals ik al eerder schreef - de emigratie in de eerste plaats het juridische proces. Dit houdt in dat voordat u begint het proces van het vertrek naar zorgvuldig onderzoeken de juridische grondslag van de staat waar de potentiele emigrant wil naar later niet krijgen "gevangen", geen verspilde tijd en geld. Dit kun je zelf doen, of u kunt contact opnemen met de experts die dit niet doen alles wat een man en hem helpen om tegen minimale kosten het gewenste resultaat.

Ik wil graag speciale aandacht schenken aan het probleem van de garanties. Deze vraag is absoluut legitiem en gerechtvaardigd in bepaalde situaties, gelet op de kwestie verliest zijn relevantie als beslissing over de vluchtelingenstatus niet in Oekraine of Rusland, en in de staat waar de persoon gaat en niet een ambtenaar, en de immigratiediensten. Dus als het gaat om garanties kan de beurs immigratie-specialist of een advocaat enige garantie dat hij al zijn kracht, kennis en ervaring te maken om het gewenste resultaat te produceren.

Als de garantie dat hij de status van vluchteling te krijgen, zeggen dat het ofwel een oplichter, of niet vertrouwd zijn met deze procedure.
Tot slot, zeggen we dat emigratie - is altijd een risico. Het risico dat je niet het gewenste resultaat te krijgen, is het risico te worden bedrogen, het risico van koopkracht, zenuwen en geld verspild.

Naar mijn mening, een immigratie-specialist of een eerlijke advocaat moet dit risico tot een minimum reduceren.

Wie kan helpen bij het verkrijgen van de vluchtelingenstatus?
De steun aan potentiele asielzoekers kunnen hebben advocaten die gespecialiseerd zijn in de internationale bescherming van de mensenrechten, met name specialisten Immigration Lawyers Association.

Dit is een uniek samenwerkingsverband van advocatenkantoren, prive-advocaten, onderwijsinstellingen, oefenen in het gebied van internationaal recht over de hele wereld.

De leden van de Vereniging van Advocaten Immigration op basis van de opmerkingen ontvangen tijdens de werkzaamheden over de verschillende programma's immigratie, en de informatie verstrekt door officiele immigratie-autoriteiten in verschillende landen, werd samengesteld 'een praktische gids voor Vreemdelingenzaken. "
De waarde van de output directory en de resonantie veroorzaakt door haar te verspreiden, is het moeilijk te overschatten.

Het eerste deel werd heruitgegeven drie keer en werd de eerste educatieve en praktische gids voor mensen die reizen in het buitenland.
In het bijzonder, materialen voor de vluchtelingenstatus in het Handboek, zijn enorme praktische waarde (single secties "A Practical Guide to immigratie" werd leerboeken op het gebied van internationaal recht in meer dan 50 instellingen voor hoger onderwijs van de Russische Federatie).
Maar de realiteit is dat alles in deze wereld is snel aan het veranderen.

In het gebied van immigratie wijzigingen optreden bijna dagelijks. En voor potentiele asielzoekers voorwaarden voor de toepassing wordt voortdurend aangescherpt. Dus neem een ??aantal andere argumenten ten gunste van wat nodig is om professionele hulp te zoeken, vinden het overbodig.
Bron: Case - alle van de immigratie en onderwijs in het buitenland

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.