The social network

picture picture picture picture
logo

De huidige stand van de baaien

Waar anders kan de naam van New England te halen, maar in de VS? Kolonisten, heimwee naar hun geboorteland links plaatsen, geprobeerd om op zijn minst de namen van een stuk van thuis te geven aan hen het nieuwe land. Maar assimilatie is niet gestopt, en ergens in de naam van de wortel, terwijl op andere plaatsen de kolonisten zelf nam de lokale Indiaanse naam.

En de enige New England nog meer lijkt op Europa, dan de andere staten, en Massachusetts - een van de "meest Britse" van de Amerikaanse staten. Er is zelfs een kwestie van Native Americans die u in staat zullen zijn om een ??vreemd accent te vangen, omdat de inwoners van de staat een paar uitgerekt de klinkers, net als de Britten. Maar Massachusetts is waardevol, niet alleen voor het verschil met andere Amerikaanse staten, wat je zelf kunt gemakkelijk reizen op de einde.

"Klein maar kostbaar" - dit is de het oude gezegde kon niet meer treffend typeert de staat Massachusetts. Tiny in grootte, is het historisch gezien een van de belangrijkste staten in het land. "State of the bays" - dit is de officieuze bijnaam van de staat, dat is uitgegroeid tot een soort van "poorten van New England," aangezien, zoals de kust in het uiterste 1620 aangemeerd bij het beroemde schip "Mayflower". Bewoners niet alleen Massachusetts, maar het hele land en beschouwen het als een van de belangrijkste historische mijlpalen.

En zo is de lay-out van de beroemde zeilen knappe lokale bevolking echt dat een van de beste gaven. In hun gerechtigheid zul je in staat om zichzelf te zien zodra je een slanke silhouet zie "Mayflower". Minutieus uitgevoerd mock ruimtevaartuig zal sieren elke zelfs zakelijke en modern interieur, en zal dienen als een prachtig geschenk aan je baas. En misschien vind je meer originele model schip, samengesteld door de plaatselijke ambachtslieden in de pot-bellied schip?

Het maakt niet uit welke soort layout die u ook kiest, de romantiek van het reizen en grootsheid van de historische route, natuurlijk, zal het hart van je hoofd te winnen.
Je zou het niet geloven, maar de "Mayflower" en helpen u uit bij het kiezen van een cadeau voor je favoriet! Het feit dat de naam van het schip betekent ... meidoorn, bloeiende tak die op zijn beurt, is een symbool van de staat.

Om geschenk van uw favoriete sjaal of sjaal te brengen van de fijnste zijde, met de hand geschilderde bloemen, "de mei-bloemen." Deze elegante accessoire maakt elk kledingstuk van verfijnde en elegante en zal de meest veeleisende vrouwelijke smaak. Zeker, zal dit ding tevreden zijn en je half, waardoor het nog meer onweerstaanbaar en charmant.
Meteen de naam van de hoofdstad, Boston, brengt bekende geest van school dagen de zinsnede "Boston Tea Party."

Dit evenement herinnert aan de Amerikaanse Revolutie is gelegen in het schip-museum. En je beste vriend je vrienden zullen vernieuw de herinneringen van al lang bestaande historische feiten met een goede theebus in het origineel in de vorm van het schip. Metalen caddy zal nog lang blijven een van de belangrijkste decoraties keuken van je vriend, en thee waarschijnlijk smaak van alle vriendelijk bedrijf.

En om je vriend dichter herinneringen van Massachusetts, behalve om hem thee-shirt met het logo van de meest beroemde teams in Massachusetts, de Red Sox. Dit team is niet het WK winnen sinds 1918, is het jaar nog steeds innig hou van de fans en de makers van de serie beroemd gemaakt door "Lost". Nu zal ze beroemd worden voor je vriend.
Maar wat is te behagen uw kinderen? Als de kinderen zullen genieten van de pluche paard - het symbool van de staat, van de tieners een iets ingewikkelder. Maar het was alleen dat.

Aankomende afgestudeerden brengen een geschenk van Massachusetts en een master mantel van traditionele cap met het symbool van een van de beste universiteiten in de wereld - Harvard. Het maakt niet uit dat ze zullen worden gekocht door de souvenirwinkel en ze hebben niet de award-belangrijkste is dat dit alles zomaar gebeurt in Cambridge, naamgenoot van de beroemde universiteitsstad van het Verenigd Koninkrijk. Omdat je in New England, weet je nog?

Uw oudsten muziek schijven Behandel met opnames van klassieke muziek uitgevoerd door Boston Symphony Orchestra, het spelen in die veel musici voelen ons vereerd met een wereldwijde reputatie. Dergelijke drives aan de rechterkant zal sieren de collectie van elke serieuze muziekliefhebber.
Moeilijk te geloven in een meer eigenlijk, maar zo gebeurde het dat vele geloofwaardige berichten van Massachusetts klinkt als fictie. "State of the bays" - 's werelds grootste leverancier van veenbessen.

Cranberry water, cranberry sauce, traditioneel geserveerd met kalkoen op Thanksgiving Day, gemaakt van bessen verzameld in de staat. Dat is de reden waarom, als een klein cadeau voor vrienden en collega's, voel je vrij om allerlei producten te kopen van veenbessen. Ongewone cranberry sauzen voor vlees of zoet, tot ijs, zal zeker worden gewaardeerd.

Remembering Massachusetts, zal je steeds weer mentaal te lopen op de Freedom Trail in Boston, terug te brengen levendige foto's van de prachtige zonsondergangen op de stranden van Cape Cod Cape, grappige en ontroerende scenes van de show, die voor toeristen acteurs spelen in 'Village Pilgrim's ". Dus herinneringen vervagen en niet te scuff uit het geheugen, blijven ze zo fris en helder als de gaven die u heeft geselecteerd voor uw familie en vrienden. Met hun hulp, nu nog dichter bij een van de staten van Noord-Amerika, en je verhalen en foto's voor een lange tijd keert u terug naar de prachtige en interessante plaatsen, waar de geschiedenis van de VS begon.
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.