The social network

picture picture picture picture
logo

Een geschenk uit Polen

Wat weten we over Polen? Hebben we onthouden deze toestand is iets anders, naast het feit dat Polen zo goed als verwoest werd tijdens de Tweede Wereldoorlog? Weten we wat interessante dingen die je kunt zien, uitgaven vakantie? Wat je kan brengen iemand als een geschenk, die blij en verrast hen?
 
  In feite, nu Polen - een zeer welvarend land, dat deel uitmaakt van de NAVO, de EU en het Schengengebied. Indrukwekkend, huh?

Op hetzelfde moment, Polen is en blijft het land met een rijke historie.
 
  Bijvoorbeeld, Krakau. Enkele eeuwen geleden, leefde er koning. Een deel van de Krakau door de UNESCO als een van de meest waardevolle monumenten van de wereld erfgoed van de cultuur. Dit alleen al is interessant.

Wat is het over deze oude straatjes, die niet ergens anders? Allereerst is het Wawel - het fort heuvel, die begint met de stad. Er zijn vele musea, koningsgraven, die geen woorden beschrijven niet alleen de geschiedenis van Polen, maar in de hele Europa in het algemeen. Van groot belang is de markt.

Heeft u wel eens gewinkeld in een gebied van 4.000 vierkante meter. m? Nu heb je een kans! Hier zal elke fashionista in staat zijn om een ??koraal ketting of oorbellen met amber te kopen, en toen hij naar huis teruggekeerd, om er zeker van - haar sieraden uniek. Wat voor soort kleding en stoffen kunt u een gift te brengen aan de moeders, echtgenotes, vriendinnen!

Elke afbeelding op het doek is uniek, de cut - de top van elegantie en originaliteit. Dergelijke kleding en moet de natuurlijke schoonheid van uw favoriete vrouwen te benadrukken.
 
  Als u genieten van de meer serieuze dingen - beeldhouwen, keramiek, schilderijen, of wilt u uw huis te versieren, of je wilt een vriend die geniet paar dingen die je niet kan twijfel kunt u - dit alles is een enorme markt van Krakau.

Naast het frivole en luchtige stoffen ringetjes kan heel goed op de loer liggen onzichtbaar beeld, die bij nader onderzoek, het script opeens een uitstekend hedendaags kunstenaar. Krakau - de oude stad, een mysterieuze en magische licht, zodat u in een hoop shawls plotseling een echte parel van de hedendaagse kunst.

Als je geen geluk hebt om een ??gift op de markt te vinden, en te sluiten kunt u de nieuwe afbeelding of beeldje wilt - ga naar de vele kunstgaleries, waar u zal worden aangeboden een heleboel gadgets, waarvan de waarde is zo hoog dat speciale toestemming voor de uitvoer van nodig hebben kunnen .
 
  Er zijn een aantal van Krakow Wieliczka magische plek waar u kunt terug komen met een wonder in je handen.

Wieliczka ook opgenomen in de UNESCO-lijst, hier zijn de beroemde Royal Salt Mine en de bekende Europese kuuroord. Zeker, onder uw vrienden er fashionista die geeft om uw beauty en besteden onnoemelijke geld aan allerlei potjes, tubes en flesjes, kopen om te kijken naar een jaar jonger. Geniet ervan - zorgen voor een fles van zout uit de Royal Mines! Voordat het bad met dit zout, niemand van de meest geavanceerde in de cosmetische industrie updates meisje kan niet onverschillig blijven.

Misschien bent u te wachten voor kinderen thuis of een romantische persoon die gelooft in sprookjes en magie? Is er een manier om hen niet te teleurstellen, en! Postkaarten van oude kastelen tot een "levende realiteit" van vrienden en collega's te verlaten, en zo "Heavenly Creatures" Breng ... moedig ingesteld om te zoeken naar kabouters! Polen zijn niet zonder reden te geloven dat de kabouters in de wereld - een groot aantal, maar niet veel kan deze kleine mannen te vinden. Biedt een set waarmee je altijd weet waar is de kleine kabouters verbergen van hun schatten.

Dit wordt pantoffels om rustig weg te lopen, een vergrootglas om de kabouters te zien in het gras en onder struiken, medicinale zalf voor de rug, die zeker razbolitsya van lange wandelingen, gebogen dubbel:) Wie weet, misschien is dit zoektocht zal heel succesvol !
 
  Als het huis u zal een wetenschapper die gaat zijn proefschrift te verdedigen vinden, moet u naar Warschau te bezoeken. Het was leefde er een legendarische vrouw, Maria Sklodowska, die won de Nobelprijs.

Je ziet het huis waar ze geboren werd, in staat zal zijn om haar biografie, ansichtkaarten met haar foto, research papers en kleine souvenirs die ermee verbonden zijn te kopen, en vervolgens werd gepresenteerd met zijn wetenschapper vriend.
 
  Als het zo gebeurde het dat in Polen u alleen waren, en een geliefde thuis te blijven, maken het een aangename, bewijzen dat de scheiding niet had vergeten hem! Kunstenaars uit Warschau graag een portret maken van een foto of zelfs op uw beschrijving.

Stelt u zich eens de vreugde van uw geliefde zal ervaren, na ontvangst van een dergelijk romantisch geschenk van Reizen! van Torun, Malbork, Zamosc moedig Breng merk keramische producten voor uw collega's, schilderijen en miniatuur kopieen van oude kastelen voor vrienden en amber voor het gezin.
 
  Gaat u op vakantie in Polen, hoeft u zich geen zorgen te maken over wat te zien - ervaring genoeg. Maar zal er genoeg koffers dovezti vele geschenken - dit is een complex probleem dat je jezelf beslissen:)
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.