The social network

picture picture picture picture
logo

Geschenken uit Estland

U bent rest in Estland? Geweldig! Er is, op wat er te zien, en alles wat nodig is voor een goede vakantie. Misschien wil je puur een zakenreis, maar zeker, en als je iets wilt achterlaten in het geheugen van dit land en een geschenk aan hun dierbaren te brengen.
Waar te beginnen? Hoe maak je een onvergetelijke geschenk kiezen?

Laten we eens kijken wat we weten over Estland. Waarschijnlijk komen om ontspannen mensen, de zee, de Europese Unie geest? Als u opent een encyclopedie, kijk dan naar hoe meer grote buren - Rusland, Zweden en Denemarken - eeuwenlang gestreden voor het recht op een klein gebied van Estland bezitten.

De naam van de hoofdstad - Tallinn - net betekent ". Stad van de Denen" Deze stad is geklasseerd als UNESCO culturele attracties als een van de weinigen in de Europa, die er in slaagden te bewaren in zijn oorspronkelijke vorm van de historische inrichting van straten, de stroom naar de XV eeuw, evenals een groot aantal monumenten van middeleeuwse architectuur.
Dat is het eerste idee voor een cadeau!

Immers, met de mogelijkheid om "zien de geschiedenis", de hoofdstad van de liefde van het land niet alleen de filmmakers (die, overigens, hier schiet films middeleeuwse Europa), maar ook fotografen. Dus in plaats van standaard types kaarten die je kunt kopen een heel album met een prachtig uitzicht op de stad bekende fotografen. En als je geluk hebt, met hun handtekening!

Als je geen fan van fotografie, neem een ??kijkje op mens gemaakte meesterwerken van de Estse masters, die perfect past in bijna elk interieur appartementen. Verras uw dierbaren een ingewikkelde macrame! Of laat het een gebreide item met originele ontwerpen. Breng een vriend hoed, zijn vrouw - een jumper, mijn moeder - vest. Deze dingen zullen ze warm bij koud weer, en herinneringen aan de reis zal je warm.

Monumenten en musea kunnen de meest juiste indruk van het land en zijn cultuur te maken. Zorg ervoor dat u een museum van marsepein te bezoeken in Tallinn! Ze weten dat Estland een geschil met Duitsland voor het recht genoemd te worden de geboorteplaats van marsepein is. Moet je niet mengen in it:) Het is beter om te proberen deze lekkernij! Marsepein is met de hand gemaakt. Aan de voorzijde van je meester mal figuur en zelfs inscriptie.

Sweet geschenk, en zelfs met uw woord en handtekening! Zeker, mensen dicht om het te waarderen.
Open brochure voor toeristen en wordt gerund zijn ogen over de pagina, waarin algemene informatie over het land bevat. We hebben geleerd dat Estland - een van de weinige landen waar naast het embleem en de vlag zijn symbolen van de staat en de andere "nationale vogel" - een zwaluw, "de officiele Rock" - kalksteen, "state flower" - een korenbloem. Nou? Een idee voor een cadeau? Voel je vrij om een ??product te nemen van kalksteen!

Bijvoorbeeld, korenbloem en de zwaluw:) Helaas, wonen een slikken en bloem uitvoer uit het land zijn niet toegestaan. Anders zal de Esten binnenkort naar nieuwe symbolen van de staat te zoeken. Maar neem een ??geschenk aan een vrouw parfum "Korenbloem" door Estse parfumeurs wordt zeer goed in staat. Ik hoop echt dat je weet wat ruikt je vrouw? :)

Reizen in het land, ziet u de jeneverbes heide. In hun bush ligt een ander idee voor een cadeau. Hier (niet in de bush, en in Estland) produceren meubels van jeneverbes, die grote populariteit geniet.

Natuurlijk, een eethoek terug te brengen van een reis zal niet eenvoudig zijn, maar er is een uitweg: de meubels en bestellen levering kies via het postbedrijf. Maar het kan een rugzak iets kleins, zoals keukengerei.
Nou, nu de vraag, wat is het om Estland, zult u in staat om veel meer te reageren: "Dit is - het land van de Burning Sea en de Noord-Wind, het rijk van de eilanden en uitgestrekte velden van de jeneverbes, macrame en geschoolde arbeiders hebben een standpunt dat is de thuisbasis van een heerlijke marsepein. '

Wie weet het land, hij weet wat terug te geven van haar. Doorsturen naar nieuwe ervaringen, nieuwe mensen, een onvergetelijk cadeau te ontmoeten!
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.