The social network

picture picture picture picture
logo

Geschenken uit het land van Mozart

Honderden duizenden toeristen bezoeken jaarlijks Oostenrijk. Sommigen werden aangetrokken door oude architectuur en stedenbouw de geest van de afgelopen eeuwen in Europa, zorgvuldig onderhouden door de Oostenrijkers. Anderen gaan skien, genieten van de frisse lucht en prachtige natuur.

Beide hebben de mogelijkheid tijdens de pauzes om te winkelen, dineren in een restaurant of bij te wonen entertainment evenement. Oostenrijk - een modern land met infrastructuur, zodat alle gasten zich hier comfortabel. Het biedt niet alleen comfortabel cafes, winkelcentra en moderne hotels, maar ook vele toeristische winkels waar u souvenirs kunt kopen en unieke gadgets, die na een lange tijd zal je herinneren aan dit land.
 
  Oostenrijk - de geboorteplaats van Mozart.

En tijdens de reis zal je onthouden. Aankondigingen van concerten, die de muziek van Mozart, gidsen, gekleed in een eindeloze geschenken Mozart's en souvenirs met zijn beeld ... herinneren dat we een huis geschenken, en daarom voeren we allemaal van Oostenrijk, als gevolg van de grote componist behoefte vervult: een boek over zijn leven , schijven met producten. Alcohol - "Motsartliker" of bessen likeur in de vorm van een viool. De meest populaire geschenk uit Oostenrijk worden beschouwd als snoep "Motsartkugeln."

Gebracht met hem en hazelnoten in chocolade met marsepein, verpakt in rode folie, met een foto van Mozart op elke snoep.
 
  De overvloed van Mozart - is indrukwekkend, maar de naam van de componist zijn niet beperkt tot "muzikale symbolen" in Oostenrijk. Op het einde, een van de Weense klassieken, in aanvulling op Mozart, Joseph Haydn zijn ook doof, en de grote componist Ludwig van Beethoven.

Misschien wilt u een cadeau dat niet wordt geassocieerd met muziek en muzikale genieen van Oostenrijk te kopen. Als u toestaan ??dat een reis naar Wenen, dwalen door de belangrijkste straten, neem een ??kijkje op etalages. Op een aantal van hen ziet u een bord «KUK

K? Niglicher Hoflieferant ». Dit betekent dat de winkel de meest Kaiser levert. Daarom zal de productie van deze winkels zijn een echt koninklijk geschenk! Zoetwaren Gerstner - een van die "koninklijke leveranciers."

Bezoek deze, koffie met een unieke taart drinken "Sacher", maar op hetzelfde moment, kies uw doos chocolade en truffels met de hand gemaakt. Deze snoepjes gegeten Kaiser Wilhelm zelf. Mee eens, deze gave heeft meer stijl dan de candy "Motsartkugeln."
 
  Wonen in de Oostenrijkse hoofdstad, trots op hun verleden en moeite om de oude geest van de stad te behouden.

In de meeste restaurants zult u de sfeer van de late XIX eeuw wrap. De centrale straten van de stad onderhouden herenhuizen gefascineerd in de geest van de tijd. Paarden - huisdieren, waarvan de aanwezigheid op straat zo natuurlijk als auto's. Je ziet hetzelfde nummer van een taxi - de paarden met karren - evenals twee eeuwen geleden! Daarom kan de eigenlijke gift een figuur van een paard, meer typerend voor de minipaarden Oostenrijk lipitstsanskoy ras.
 
  De Oostenrijkers zijn zorgvuldig op hun traditionele erfgoed.

Dit geldt niet alleen voor "vervoer", en handwerk. Daarom is de romantiek ging naar buiten en bracht gemakkelijk naar het Oostenrijkse nationale jurk zelf, en fans zullen blij zijn praktische dingen prachtige tapijten van wol.
 
  Wie liever het heden en neemt een pro-actieve houding is waarschijnlijk de Oostenrijkse ski voorkeur Resort. Wat een genot om te skien onder de felle winterzon, en 's avonds - een biertje, zittend voor de open haard in het hotel!

Een moderne ski-uitrusting, die kan worden gekocht in sportief winkels, gewoon een prachtig geschenk. Bij het kopen van duur of moeilijk niet is opgenomen in uw plannen, kopen een kleinigheid, bijvoorbeeld, een ski-hoed of ski-bril. Of, doe richten zich op een rustige avond na een drukke dag: keramische mok met metalen venzelnoy Cover werkt goed voor. Drink bier uit het heel interessant: je kunt niet zien waar het eindigt! :)

In Oostenrijk, zie je mensen lopen met skistokken in hun handen. Nee, dat doen ze niet vergeten skien thuis en niet gek! Het pleit voor «nordic walking", in het Russisch vertaald als "nordic walking". Een populaire vorm van fitness in Europa, die "uitgevonden" door de Finse skiers.

In de zomer waren ze bang om te verliezen gekwalificeerd, en dus begon te lopen met skistokken. En de massa's "nordic walking" doorgedrongen te wijten aan goedaardige belasting, op voorwaarde dat op de arm spieren, die komen vaak voor bij lopen en snelwandelen vrijwel onontgonnen. Denk niet dat de complexiteit en je vrienden stick voor snelwandelen te brengen.

Als een minimum, je ze oppakt!
 
  Een reis naar Oostenrijk kan een gedenkwaardige gebeurtenis in je leven. En bracht geschenken zal helpen om de indruk te brengen. Luister naar jezelf. Wat je het meest onder de indruk tijdens de Home? Waar precies is dit gebeurd?

Wat zijn de gevoelens ervaren? Dat is waar vindt u uw beste geschenken!
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk kiezen

Geschenken uit het land van Mozart Europa

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.