The social network

picture picture picture picture
logo

Winter reizen in de "kleine Schotland»

"Little Scotland" - een figuurlijke naam van Barbados, waar iedere Brit voelt als thuis. Vakantie in Barbados laat u kennismaken met een bijzondere cultuur: hier het hele leven is geregeld in het Verenigd Koninkrijk - thee om vijf uur in de ochtend, cricket, paardrijden en golf.
  Ondanks dit, de ziel van elke inheemse inwoner van het eiland - het Caribisch gebied. Een van de personages zijn geworden vakantie in Barbados Caribische vakantie en kleurrijke show. Fans zullen genieten van de beroemde entertainment show Tropical Roots & Rhythms, die alleen hier te zien zijn.

Uw vakantie in Barbados zal nog feller als het andere strand en sightseeing vakantie. Bezoek het St. James (stad platina), Holetown en Ruimte Town (stad geschiedenis), Oystins (stad orchideeen) en Barbados home Toerisme - de stad van Christ Church. In die steden, behoud van het rijke erfgoed van de eerste Europeanen die zich vestigden op het eiland.

In de Hole-Stad en Ruimte Town, kunt u het prachtige landschap van de tropische kust van genieten, bezoek aan de tuinen van orchideeen, neem een ??spannende jeep safari op bananenplantages. Kaart van Barbados is letterlijk bezaaid met de namen van de natuurparken en reservaten.
  De hoofdstad van Barbados - Bridgetown stad. Dit is Engeland in het klein.

Attracties Bridgetown - een klein gebied (een exacte kopie van Trafalgar), Nelson's Column, een Engels landhuis Tirol Cot en oud Engels herenhuizen. Vandaag de dag zijn ze kantoren top Britse bedrijven.
  Beroemde symbool Bridgetown's van de fabriek is nog steeds het uitvoeren van de molen, "Morgan Lewis", die wordt geassocieerd met vele oude legendes. De westkust van Barbados is beroemd om zijn prachtige plaatsen om te duiken.

Een vakantie in het oosten, zuiden of noorden van het eiland, kun je spannende dingen te doen op een helikoptervlucht, een boot huren en gaan vissen. Terwijl op vakantie in Barbados, kunt u ook alle soorten van sport en watersporten.
  Haute cuisine van Barbados zijn er zeker van om zelfs veeleisende fijnproevers onder de indruk.

Barbados wordt beschouwd als de geboorteplaats van rum. Hier kunt u proeven van vele varieteiten van deze sterke drank, en voel al haar verscheidenheid van smaken.
  Reizen naar Barbados verlaat de meest levendige indruk, zelfs bij ervaren reizigers.

Reizen met plezier, kunt u genieten van rust in een van de mooiste eilanden in het Caribisch gebied! Winter reizen in de "kleine Scotland" Toerismebureau "Travel" - Barbados tours rest

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.