The social network

picture picture picture picture
logo

Moskou Guide

Een korte beschrijving van de bezienswaardigheden van Moskou Rood Plein, de St. Basil's kathedraal en Lenin Mausoleum
  
  
    Maak een wandeling door het Rode Plein en bekijk alle pracht en praal van de kathedraal kleur koepels St. Basil's en zeggen: "Hi" tijdloze Lenin. Niets zal spreken over Rusland beter is dan het Rode Plein.
  
  
  Kremlin
  
  
    Naast de Rood Square is het Kremlin, dat opereert buiten de Russische president. De loop van de Kremlin muur torenhoge gouden koepel koepels van kerken en kathedralen.

Het Kremlin is de wapenkamer en Diamond Fund - de belangrijkste opslagplaats van historische waarden van Rusland.
  
  
  Christus de Verlosser kathedraal
  
  
    Oorspronkelijk gebouwd in 1839 - 1883 aan de Russische overwinning op Napoleon te herdenken, werd vernietigd op bevel van Stalin. Vervolgens in haar plaats was er een buitenzwembad. En in 1997 de tempel werd hersteld. Nu is het een kathedraal in Rusland.

Monument Peter de Grote
  
  
    Hoogte van 94,5 meter (twee keer de Statue of Liberty), een standbeeld van Peter de Grote staat in de richting van de Moskou Rivier. Het monument kan worden afgeleid uit vrijwel overal in Moskou.
    Museum voor Schone Kunsten. Pushkin
    
    
      Chief Moscow Museum of Foreign Art.

In de eerste plaats, bekend om zijn opmerkelijke collectie werken van impressionistische en post-impressionisten, Europa kunst en werken van de Renaissance. Onder de bekende auteurs zijn hier vertegenwoordigd Gaudi, Monet, Van Gogh, Degas, Picasso, Renoir en vele anderen.
    
    
    Nationaal Historisch Museum

Het museum toont de unieke geschiedenis van Rusland uit het stenen tijdperk tot de dag van vandaag.
    
    
    Gorky Park
    
    
      Een geweldige plek om niet hoort het geluid van de stad. In Gorky Park, er zijn meren, en vele restaurants en cafes. In de zomer - het park entertainment center in het land met vele attracties, "roller coaster", rotondes en ga zo maar door. In de winter, het park verandert in een grote ijsbaan.

Tretjakovgalerij
    
    
      De staat Tretjakovgalerij toont de beste verzameling van Russische kunst. Hier kunt u zien hoe waardevol de Russische iconen en werken van beroemde Russische kunstenaars die leefde voor de revolutie: Savrasov, Surikov Briullov Polenov en vele vele anderen.

Bolshoi Theater en andere theaters
    
    
      Moskou is vol met kunst! Hier zijn de beste ballet bedrijven. Opera en klassieke muziek gepresenteerd in al haar diversiteit!

In het bijzonder, goed Bolshoi Ballet. Napoleon Hostel kunnen reserveren van tickets voor je.
    
    
    Moscow Circus

Russische circus is een van de beste in de wereld van professionaliteit en entertainment. Hier en fantastische acrobatische pirouettes en adembenemende optredens met wilde dieren Tamers, goochelaars en clowns lachen. Geef jezelf een interessante avond in het circus.

Exhibition Centre (Tentoonstelling)
    
    
      Oorspronkelijk gebouwd als de Tentoonstelling van verwezenlijkingen van de Sovjet-industrie, wetenschap en technologie, nu VVC (ENEA), dit is een 2-km lange wandelboulevard met grote paviljoens, beelden, indrukwekkende en luxueuze fonteinen ..
    
    
    Space Museum
    
    
      Hier kunt u zien hoe de ruimte-technologie werd ontwikkeld in de Sovjet-Unie en Rusland. Een indrukwekkende verzameling van ruimte artefacten!

Izmailovo Park en het Museum van de Russische Vodka
    
    
      IB Center Izmailovo Park omvat een groot meer en een aantal grote winkels met souvenirs van de Russische en Sovjet-tijdperk. Hier, vlakbij het Museum van de Russische Vodka - de meest beroemde Russische nationale drank.
      
    
    
    Tverskaya Street en Poesjkinplein
    
    
      Oudste en meest beroemde straat van Moskou. Wie is het vindt u vele winkels en boetiekjes, bars en restaurants.

Poesjkinplein. Hier is het beroemde monument van de grote Russische dichter Alexander Poesjkin.
      
    
    
    Arbat - Walking Street

Tijdens een wandeling door de langste van de stad voetgangerszone je kunt vinden en kleurrijke huizen. Op de Arbat vindt u vele cafes en souvenirwinkels.
      
    
    
    Net vijvers
    
    
      Slechts vijf minuten lopen van het hostel NAPOLEON. Een klein park met een vijver - de perfecte plek om te ontspannen, wandelen en dromerige beschouwing van schoon water.

In de zomer van foto-expositie gehouden in de open lucht.
      
    
    
    Poklonnaya Berg en de Grote Patriottische Oorlog Museum
    
    
      Een enorme complex gedenkteken ter ere van de Grote Patriottische Oorlog. Endless fontein laan leidt naar het Museum van de Grote Patriottische Oorlog. Het presenteert de geschiedenis van de spannende oorlog. Op het grondgebied van een moskee, synagoge en kerk.


    
    
    Wandelen langs de rivier de Moskou
    
    
      Moe van het lopen?

In Moskou Kijk op de andere hand. De rivier loopt door het centrum van Moskou. Boten vertrekken elke 20 minuten in beide richtingen de buurt van de metro van Kiev en de proletarische.
      
    
    
    Donskoy Klooster
    
    
      Opgericht in 1591.

In het Donskoy Klooster presenteert tal van orthodoxe relikwieen. Nu in het Donskoy klooster is de zetel van de patriarch van Moskou en heel Rusland Alexy II.
    
    
    Night Life

Uitgaan nachtleven van Moskou is een van de meest ontwikkelde en goed bekend in de hele wereld. Honderden bars, trendy discotheken en andere uitgaansgelegenheden. Napoleon Hostel personeel staat altijd klaar om u de meest geschikte plaatsen om uw vrije tijd door te brengen.
      
    
    
    Sandunovsky bad (Sanduny)
    
    
      Sandunovsky bad - dit is een kunstwerk. In die paar bits, en elk kan rest zo veel mogelijk.

De meest beroemde baden in Rusland.
    
  
  
    Bedrijf Sacha-bezoek - accommodatie in hotels van Moskou

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.