The social network

picture picture picture picture
logo

Rest in Sochi -. Een felle zon en geel zand

Rust in Sochi, zonder overdrijving, worden genoemd een viering van het leven, extravaganza, bestaande uit plezier en entertainment. Adler - Sochi plaats voorstad, rijk aan minerale wateren en de geneeskrachtige modder. Daarom zijn de meeste Adler sanatoria en Home ontworpen voor modderbaden en mineraalwater therapie. Adler Park "Zuid-cultuur 'is een geweldig stukje van de natuur, welke planten bevat van over de hele wereld.

Een eeuw geleden opgericht en het park is een aantal malen binnengevallen door de elementen, maar werd hersteld van ruines tot de dag van vandaag nog steeds genieten toeristen verzameld exotische planten uit de hele wereld en de grandeur van het park van architectonische vormen. Het is onmogelijk om niet te Adler de dolfijn te bezoeken en te genieten van socialiseren met zijn huisdieren. Het is ook de enige Russische instelling van primatologie, in de volksmond wel de stad van de apen.

Krasnaya Polyana, dat zich uitstrekt van de voet van de Grote Kaukasus gebergte - is een natuurgebied met watervallen, aan drie zijden omgeven door bergen. Het unieke microklimaat van deze locatie is niet inferieur aan de meest prestigieuze skioorden van Zwitserland, in de winter Rood Glade is omgetoverd tot een luxe ski-oord in de wereld-elite op een lijn bezocht met grote Europese skicentra. Lazarevskoe - vakantiedorp met mooie stranden. In de zomer hier trekt duizenden vakantiegangers.

Stranden uitstekend uitgerust, met een verscheidenheid van maritieme entertainment. Trots van het dorp - een prachtig park met watervallen, exotische natuur, canyons en diverse attracties. Lokale huiswijn smaak beter, waar het al eeuwen - in het dorp Looe. Lokale wijnkelders bieden uitstekende huiswijn bij elke stap.

Het dorp vol met cafes en bars aan te passen elke smaak en elke portemonnee. Het dorp is ook ideaal voor betaalbare familievakantie met accommodatie in de particuliere sector. Redelijke prijzen en de gastvrijheid van de lokale mensen aan te trekken duizenden vakantiegangers.

Metro van Moskou ontploffing, waarbij ook de zomerresidentie van de laatste Russische keizer, bekend als de geboorteplaats van de Russische thee. Het hotel complex "Dagomys", gebouwd in 1983, de Joegoslaven zijn in staat om duizenden vakantiegangers te nemen. Sochi kust, stretching voor de 140 mijl tot aan de Kaukasus gebergte, gewoon door de natuur voor een strandvakantie en entertainment.

En de rest is verheven tot de rang van de wet - al het leven Resort sloot het, de hele industrie in een of andere manier verbonden met de Toerisme, entertainment en recreatie. Sochi wordt beschouwd als de beste resort in Rusland. Het IOC beslissing om de Olympische Spelen te houden in Sochi, wekte zelfs zijn status aan de wereld-niveau.
Victor - een luxe ski resort in Sochi Holidays

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.