The social network

picture picture picture picture
logo

Singapore Bird Park

Singapore Bird Park (Jurong Bird Park) - is slechts een van de vele attracties van Singapore, dat een rabiaat succes met toeristen geniet. Elk jaar trekt het meer dan 800 duizend mensen.

Als je toevallig naar Singapore te bezoeken, raad ik u aan daar per se te gaan. Het maakt niet uit of je vogels liefde of behandelen ze heel onverschillig. Ik beloof u dat u zult genieten!
  De naam "Bird Park" heeft al gezegd dat je in de vogel koninkrijk. In een wereld van veel van deze parken. By the way, en in Rusland ook, is onlangs geopend (op de grens van Moskou en Kaluga regio's).

Maar is het veilig om te zeggen dat Singapore's Bird Park - speciaal.
  Het park, dat is het aantal inwoners is niet alleen de grootste in de regio Azie-Pacific, maar in de hele wereld, beschikt over meer dan 600 soorten vogels, waarvan het totale aantal hoger is dan 9000. En in het bezette gebied in Singapore Bird Park is de tweede alleen de Duitse.
  En, ondanks het feit dat het park in de eerste plaats, richt zich op de zuid-oostelijke soorten, hier zie je fantastische vogels uit Afrika, Zuid-Amerika en de Europa. Voor alle vogels , schiep de voorwaarden van het leven, zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke habitat.

Algemene voorwaarden zijn zo perfect, dat de zeldzaamste vogels kunnen worden gekweekt in gevangenschap.
  Dus beginnen we de tour.
  Nabij de hoofdingang van het park is bedekt paviljoen.

Mis het niet!
  Dit paviljoen wordt de "World of Darkness." Het werd geopend in 1982 en werd een sensatie, niet alleen voor Singaporezen, maar nog steeds geniet een grote populariteit onder toeristen van over de hele wereld.
  Dit is het rijk van de nacht vogels, waar enorme glazen behuizingen in het wild omvat 60 cos (in totaal 17 soorten).

Hier, in volslagen duisternis, in het schemerige licht van de 'maan' kun je het leven van deze prachtige vogels te observeren.
  
  Dat de sneeuwuil zittend op een sparrenbos in de winter.
  Een gele vis uil leven van bekende en zo haar favoriete mangroves. Mysterieus en ongelooflijk mooi!

Laat de hal en opnieuw bevinden ons in de kleverige tropische hitte, met je ogen vreselijk pijn van de felle zon, en de handen zijn nat en plakkerig. En niet alleen zijn handen.
  
  
  Deel 2
  Maar we gaan vooruit, want de tour is net begonnen, en we krijgen op de monorail te stoppen. Dat is waar de redding Zit in een glazen cabine en een trein - ga je gang Reizen we gewoon trainen!. Koel, en op de top zie je veel interessante dingen.

Een paar woorden over de monorail Dit is de enige monorail in de wereld, die wordt gelegd op het gehele grondgebied van het park vogels Elke trein -.. Een 4 trailer in de vorm van een glazen cockpits. De eerste zijn machinisten, is de laatste aangepast voor gehandicapte bezoekers.

Total trein maakt drie haltes. Tour is ontworpen voor full-dagen en zo die ooit betaald voor een ticket georganiseerd, kunt u bij elke halte, naar het nabijgelegen paviljoens te inspecteren, en ga dan verder. Niet Vergeet niet om te gaan bij elke stop!
  Bij de eerste halte wacht je nog op een wonder - je in de wereld van de Australische papegaaien Lory. Hand, verblindend lichte en zeer luidruchtig.

Als u eerder aankomt, op ongeveer 10 uur, dan zeker om naar het ontbijt, waar honderden kleurrijke vogels massaal naar speciale feeder. Dit is een geweldig spektakel en schoonheid, en 'sound design'. In de ogen verblind, is zijn oren van de drukte van polyfone, en de ziel geopenbaard ten opzichte van deze hemelse wezens, die steek je handen.
  
  Bezoekers worden uitgenodigd om deel te nemen aan het voeden van de vogels, die moet worden direct bij de ingang van de voliere van een kopje vloeibaar voedsel te kopen.

Sprekend van de voliere. Een oppervlakte van 3000 vierkante meter. meter en de hoogte is 9-verdiepingen tellende huis. Het is zo ontworpen dat bezoekers niet kunnen zien van de mesh en creeert de illusie dat de vogels leven in de open lucht.
  
  Het blijft, toe te voegen in Singapore 's werelds grootste voliere, en de grootste Lory (1000 vogels), een verzameling van lori's in Azie.

Deel 3
  Volg de volgende. Zorg ervoor dat u kijken naar toekans. Ze zijn zulke schoonheden! Ze leven in grote behuizingen, die hoogtes van 10 meter bereiken. Behuizingen zijn vervaardigd vansterke en een zeer fijn gaas dat maakt het uiterst moeilijk fotografie.

By the way, als je al gebruikt om dat in Singapore al de "dezelfde-ding" dat zal niet verbazen dat deze verzameling van Aziatische neushoornvogels en Zuid-Amerikaanse toekans -. De rijkste in de wereld, maar , toekan - een symbool van veel Latijns-Amerikaanse landen, met name Venezuela. Een ander symbool van dit land - een orchidee. Dit is trouw aan het woord.
  Ga nu naar overkant van de straat en kijk naar de vogels van het paradijs.

Om dit te doen, wees geduldig. Als je geluk hebt, zie je zelfs gloeidraad vogel van het paradijs, van onder de vleugels die delicate veren van meer dan veren, die voor het eerst hier zijn gefokt hangen. In totaal zijn er vijf soorten bewonen deze prachtige vogels.

Zit in de trein en stap uit bij de volgende halte.
  Hier vindt u nog een wonder van vogels Singapore's park te vinden -. Dit is een voliere met een waterval (Waterval Voliere) En, misschien, is een waterval in de eerste plaats trekt toeristen, en de vogels worden geduwd naar de achtergrond.

Stel je voor een 30-meter hoogte in het midden van het tropisch bos met een knal, met een snelheid van 140 m / sec. trapsgewijze ton water, spatten miljoenen spray, die in de echte diamanten omgezet in de dunne zon, met nauwelijks filtering door het dichte gebladerte van de enorme majestueuze bomen. Natuurlijk, deze kunstmatige waterval - de hoogste in de wereld!
  Regenwoud ook kunstmatig gecreeerd.

In de voliere, bos, geplant ongeveer 10 000 exotische planten en leven meer dan 1.500 vogels uit Azie, Afrika en Zuid-Amerika, waaronder de Afrikaanse grijze papegaaien praten.
  In feite, voor papegaaien in het park is single behuizingen. Op hun grondgebied beslaat meer hectare en bevat 100 soorten papegaaien, een totaal van 500 individuen.

Om af te sluiten het onderwerp van papegaaien, blijft het alleen maar aan toevoegen dat ze je gelijk te ontmoeten bij de ingang van het park, vlakbij de monorail te stoppen Enorme, helder, onverstoorbare ara, en een beetje verder -. De cellen met praten vogels.
  
  Kortom, het is een kaketoe. Op cellen is een lijst met woorden die vogel herhaalt met plezier.

Vocabulary op alle verschillende, maar iedereen kent zijn naam papegaai, blij om te reageren op de begroeting en laat de nek krabben.
  
  
  Deel 4
  Een paar woorden over de pinguins, pelikanen en flamingo's.
  Pinguins leven in 16-graden temperatuur in een overdekt paviljoen, waar ze geschapen kunstmatige vijvers en rotswanden. In totaal zijn er verzameld meer dan 200 individuen.

Van bijzonder belang is 's werelds grootste kudde van Humboldt pinguins, die was in gevangenschap zijn gefokt.
  Het bouwde ook een speciale galerij met 30 meter venster waarmee u onder water te observeren pinguins.
  Pelikanen leven in de open lucht.

De vijver ligt zeer dicht bij de rails, die absoluut geen last van de vogels. Aan de oever van de vijver maakte een speciaal platform, wat erg handig is om vogels te kijken.
  
  Hier zijn alle zeven soorten pelikanen, waaronder de Dalmatische. Geimporteerde vogels uit de hele wereld. In de middag - een opvatting met gelijktijdige voeding van vogels Singapore Bird Park trip Flamingo Park in Singapore in het aantal vogels zijn 1001 individuen.. Gebied vogel - een kunstmatig meer.

Flamingo niet alleen bezoekers genieten met zijn schoonheid, maar ook om hun artistieke talenten te tonen in een speciale show vogels.
  
Het blijft alleen maar aan toevoegen dat alle andere bewoners van het vogelpark u kunt zien op de hoogte van de monorail.
 Reis naar Singapore

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.