The social network

picture picture picture picture
logo

Wat mee te nemen als een geschenk uit Letland

Gaan op een reis naar Letland, verwachten we iets bekends uit de kindertijd te zien, en iets geheel nieuws. We waren onder de indruk Europa uiterlijk van de steden en de Russische taal op hun straten, de strikte aard van het noorden en drukte van de centra. Head spinning uit ervaring, contrasten en nieuwe ontdekkingen. "Ik moet niet vergeten om te vertellen thuis" - we denken. - "Het zal indruk op je vrienden, ouders, dicht bij de ..." Het is tijd om de gift nooit te vergeten!

Het zal een belangrijke aanvulling op het verhaal, en waar het is niet genoeg woorden die een cadeautje voor je beschrijven.
Dus, laten we naar uw eigen reis naar Letland. B Reizen voor een cadeau! Waar zijn meestal presenteert?

Natuurlijk, in de winkels! "Ach," zucht je met teleurstelling - "Ik heb iets gevonden om te verrassen: waar anders om geschenken te kopen!" Niet echt. De beste gaven van dit land in een groot assortiment van echt liggen op de schappen van zijn winkels. Allereerst is het cosmetische lijn Dzintars. Misschien herinner je je moeder een make-up? Het is nog steeds niet onder in kwaliteit tot 's werelds toonaangevende merken. Daarom is een gift zal echt gorgeous!

Van een cosmetisch winkel verhuisd naar de kledingwinkel. Ook hier vinden we de truien van de Letse fabriek. Kwaliteit - uitstekend!

Vergeet niet de glorie van de "trui van de Baltische Staten"? Dus, in de eerste plaats bleek door de Letse producten! Winkel nog steeds goed en dat dankzij een indrukwekkend bereik, kunt u pick-up als een intiem cadeau aan een vriend, en volledig neutraal geschenk verre verwant. Wat kun jij brengt een geschenk van Letland EuropaGa naar de volgende winkel.

Grocery. Hoeveel van traditionele Letse! Kazen, kwark, brood, ingeblikt voedsel sprot, gerookte vis! Maar dit alles zullen we niet te kopen: Kan zo'n rijkdom niet dovezti naar het huis en ondergang van de rest van de inhoud van de koffer. Wat doen we kiezen? Kijk goed ... Dat is alles! De beroemde Riga Balsam.

Op dit moment op de kruiden, de kampioen van de sterke drank! We zullen het toevoegen aan thee, als het gevoel koud, en vergeet niet met dankbaarheid de Riga meesters. En voor degenen die niet bang zijn van deze test, zou ik zeggen dat dit wonder balsem kan drinken en niet hoe het is te verdunnen. Profiteer van deze gezondheid is het onwaarschijnlijk dat meer kwaad zijn, maar - nee, ook:)

Tea aangenaam, drinken niet alleen met balsem, maar met iets zoets. Dus, het verplaatsen kijken naar een naburige plank en zien de chocoladefabriek Laima Lets. Hij staat bekend om de hele Baltische regio en zelfs daarbuiten.

Neem een ??zoete lichte tegel in de verpakking, of een doos bonbons gevuld met likeur. Zoetekauw thuis zullen blij zijn!
Als ik was niet in staat om u te overtuigen van de voordelen van winkelen, uitgaan en rond te kijken: wat als je geluk hebt te doen zonder de Letse industrie? We hebben geluk een keer met u, kijken naar dit kleine tray-shop!

Misschien is er zullen we een goed cadeau te vinden? Oh! Er is echt genoeg om uit te kiezen. Letland - Country Crafts.

Hoeveel getalenteerde kunstenaars en geschoolde werknemers! Ze vinden het heerlijk om te breien en borduren originele producten, geweven linnen tafelkleden en sjaals, bewerkte houten serviesgoed, sieraden gemaakt van metaal en amber. Geschenken van hen - voor elke smaak. Bovendien, zelfs de meest kieskeurige "pereborschiki" zullen blij zijn. Persoonlijkheid en kwaliteit van de handgemaakte gevoeld in elk product.

Je hoeft niet naar een geschenk van soortgelijke dingen kiezen: bekijk onmiddellijk stoppen bij de degene die je leuk vond.
Als plotseling, je - niet een aanhanger van de "materiaal", stel ik voor niet te stoppen, en verder gaan. Laten we naar de kerk gaan, zitten op de bank, sluit je ogen en ... zal het orgel muziek te genieten. In Letland, kan het lichaam terug te vinden in bijna alle tempels. Klinkt hemels, toch? 'S Wil je ervaringen te delen met dierbaren.

Dan, als je niet Mozart, de muziek herinneren thuis, op de toelichting, opnieuw te maken het weer, een gave muziek schijf van deze goddelijke geluid te kopen. Zie: onder de indruk!
Zo eindigt onze reis voor een cadeau. We hebben gereserveerd op de lange uren van lopen, meditatie en vreugde. Degenen die graag het gekozen samen met mij gaven, gelukkig, verstoppen ze in een tas. Degenen die op zoek zijn naar iets speciaals, draait op de volgende straat en blijven zoeken naar jezelf ... Ik wens u veel succes!

En kijk, uit naar het verhaal van de geweldige cadeaus, bevindingen die hebben ontmoet hier in Letland.
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.