The social network

picture picture picture picture
logo

Wat mee te nemen uit de Kharkov regio

Als u reist in Oekraine heeft u naar de stad Kharkov, niet te missen de kans om alle bezienswaardigheden van de stad te zien. Inderdaad, op Aarde is er geen plaats die niet zou maken geschiedenis. Alles en overal moet ergens beginnen, leeft en groeit. Kharkov wordt niet beschouwd als een toeristische bestemming, zoals St.Sint-Petersburg of Kiev.

Het behoort tot de categorie van de wetenschappelijke en industriele steden. Maar dit betekent niet dat in een stad is er niets interessant!
 
Iedereen die het krijgen in een andere stad, land? altijd op zoek naar iets "in het geheugen" of als een cadeautje te kopen. In de loop van reizen naar Charkov, zullen we niet missen een kans om te vertrekken jezelf iets in het geheugen, evenals hun vrienden en familie.

Voor ieder van ons weet hoeveel plezier te ontvangen geschenken, meegenomen uit ver weg. En vooral, om ze te geven!
Vaak aan het begin van de reis naar een kaart en een set ansichtkaarten met foto's van bezienswaardigheden van de stad te kopen.

Deze overname biedt de mogelijkheid vooraf aan de meest interessante plaatsen van de voormalige hoofdstad van Oekraine en de derde keer in een Sovjet-industrieel centrum na Moskou en Leningrad te ontmoeten, en breng een vriend om een ??persoonlijke collectie van de bibliotheek in te stellen.
We beginnen onze Reizen van het centrale plein de naam "Freedom". Inderdaad, "vrijheid" acties, zo blijkt, dit gebied is van de grootte van de grootste in de Oekraine en een van de grootste in Europa.

Het heeft geoordeeld demonstraties, bijeenkomsten en diverse festiviteiten. Geen haast om hier laten al hun fysieke kracht, Kharkov is een "meeting" historische en architectonische waarde. Blijf reis naar de tuin vernoemd naar T. Shevchenko. Het werd opgericht in 1804 en nog steeds bevalt anderen.

Stelt u zich eens een hele laan van majestueuze edele kastanjes! Maar dat is niet alles "groen wonderen" - groeit in het park 15.000 bomen en meer dan 100 soorten struiken. Omdat bomen hebben een levengevende kracht, kunt u zich aanmelden in een sprookje "Drie Moeren voor Assepoester." In de tuin van reusachtige eiken, een behoorlijke leeftijd voor 200 jaar! Waarom niet profiteren en niet verstoren de "zeldzame eikels" voor zijn meisje.

Als u meer fantasie, kunnen ze een vakman, die zal maken van hen een meesterwerk van de kunst te geven. Inscriptie bedenken zich, bijvoorbeeld, "Acorn zal, gescheurd uit een oude eik in Kharkov."
 
Romantiek - de romantiek, en de wetenschap verdient ook onze aandacht.

In de Tuin Shevchenko kan gaan op een excursie naar het observatorium, gebouwd in 1808. Het is hier uitgevoerd zijn wetenschappelijk werk bekend academicus Barabashev. En tot op de dag, zijn onderzoekers kijken naar de sterrenwacht en kijken naar de planeten van het zonnestelsel. Het werkt ook op Lunar Exploration.

Gift exemplaar van een boek over de geschiedenis van het observatorium, doe het onderzoek zal een welkom geschenk voor vrienden die graag over de wetenschap van de astronomie worden. Ook zal deze gave niet voorkomen dat de oudere kinderen.
Het onthouden van de kinderen, laat ons haasten naar de dierentuin Kharkov, let je niet een dierentuin. Dat is niet alleen dieren, varierend van de grootste - beren, tijgers, leeuwen en vogels, en zelfs eindigend met de slangen. De geschiedenis van de dierentuin is erg interessant, vooral de indrukwekkende verhalen van de Grote Patriottische Oorlog van 1940-1945.

In verband met een dergelijk verhaal, in 2008 een monument werd onthuld drie apen die de oorlog overleefde in een naburig gebouw aan de dierentuin en gevoed door de lokale bewoners. Disc opname van de dierentuin is altijd spannend voor zowel kinderen als volwassenen. Tot zover de «National Geographic».
Kharkov kunnen observeren en vogelvlucht, ging op een tour van kabelbaan die leidt naar de Gorky Park. Het park is 100 jaar, en tot op de dag, levert hij de reizen veel plezier.

Wat zit er in het gewoon niet - theaters, bioscopen, bibliotheken, tennisbanen ... Zoals ze zeggen in de kleur en smaak! Eenmaal in het park u zich kunt veroorloven om een ??beetje te ontspannen en een glas heerlijke bier te drinken, "Rogan". Like it?

Dan zal ieder zijn vriend kiezen voor een gift bier, bijvoorbeeld: "De traditionele licht ',' Monastieke licht" "Merry Monk", "Rogan Alcohol" en "Four Rogan."
 
Een van de oudste gebouwen in de stad zelf - St. Basil's Cathedral, gebouwd in 1689. De architectonische ensemble van het gebouw bevat elementen niet alleen Oekraine architectuur, maar ook Russisch. Tempel van handelen, zodat u kunt bezoeken en koop een "gezegend" icoon op de gave om zijn ouders, en misschien voor degenen die waarde hechten aan de kunst van het Russische icoon.

Het is onmogelijk om de hoogste gebouw in Kharkov - de Maria Hemelvaart-kathedraal, waarvan de hoogte is 89,5. Het werd gebouwd in 1771-1777 jaar in de Russische barokke stijl, en in de jaren 1821-1844 werd voltooid voor hem een ??nieuwe toren met klokkenspel, een teken van overwinning van de Russische troepen meer dan het leger van Napoleon. De kathedraal heeft een orgel hal, waar u kunt luisteren naar beroemde kunstenaars van het klassieke genre. Audio-opname van hun prestaties zal een goed cadeau aan uw vrienden.

Na het luisteren naar goede muziek kunt u heerlijk ontspannen, na te denken over schoonheid.
Altijd, als je thuiskomt in een haast te zien en te communiceren met uw dierbaren om een ??kring van vrienden te verzamelen, te praten over wat ze zag en hoorde. Vooral het gesprek goed gaat met een kopje thee. Dus, vergeet dan niet om voorraad op cadeau van zoetigheden Kharkiv koekjesfabriek "Biscuit-Chocolate"!

Niet minder interessant traject en op Kharkiv regio, bijvoorbeeld, in het dorp van Boeda, beroemd om zijn porselein productie van niet minder dan podmoskovskaya Gzhel. Een spannende 4-uur durende tour van de oude kleine fabriek vertelt het verhaal van de voorouder van aardewerk besfamilnom boer Yakov Vasilyevich. Het blijkt dat in 1895 werd opgetekend editie porselein meer dan duizend exemplaren. Op schotels, kommen werden beschilderd met wilde bloemen en boeketten.

Ja, van zulke gerechten droom van elke eigenaar, dus niet verloren gaan en zorg ervoor dat Budy porselein te kopen als een geschenk.
 
Het ontdekken van de natuurlijke schoonheid van de Kharkiv regio, is het het beste om in het water te gaan reizen per kano op de grote Pechenega Reservoir - een kleine zee. Water weg uit het dorp, kunt u beginnen en eindigen bij Staritsa Pechenegi dorp.

By the way, je naar de geschiedenis van het dorp Rubizhne, evenals het dorpje Oud Saltiv kennen. Grow rond een prachtig dennenbos, vele dier is gevonden, niet tevergeefs in het verleden was hier geregeld jacht naar de keizer. En, na op een vistrip, kunt u uw geliefde verrassen Taranaki.
Het blijkt, de rozijn is de bakermat van creatieve individuen.

City heeft geleid tot een opmerkelijke kunstenaar SI Vasilkovskaja dat zijn schilderijen wordt weergegeven in de aard van hun geboorteland. Reproducties van zijn schilderijen zijn "beurs in Poltava ',' Cossack is Levada," "De Kozakken in Steppe" en anderen kunnen worden gekocht als een geschenk voor kunstliefhebbers. Een tweede bekende persoon - een dichter, MN Petrenko. Gave exemplaar van zijn boek met de bekende gedichten, "Vech³rn³y dzv³n", "Ik bewonder de lucht ..." please vriend-romantiek.
Ja, geschenken aan Kharkov en het gebied is niet genoeg voor een bezoek!

Verkennen en kiezen!
 
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.