The social network

picture picture picture picture
logo

Wat moet u meenemen naar Sri Lanka

Tot slot, je sneeuwwitte jet landde in de "groene omarming van" Sri Lanka. Je bent zeker gaat de ladder af vliegtuig en frisse lucht inademen, dat nu al zweven geest van de wildernis en vreemde avonturen. Rond vol met felle kleuren, hoor vreemde kreten van dieren, en het oog ziet er gelukkig uit en de zon verbrande gezicht van uw gids.
Je hebt al zichzelf in een dolle rest op zoek naar ongewoon.

En natuurlijk, zoals elke toerist, u zult willen dit land brengen een heleboel dingen die de sfeer en het karakter van Sri Lanka zal reflecteren.

In Sri Lanka kunt u bijna alles, want het is in de eerste plaats een toeristisch land. Hier is een goede keuze Europa kleding en meubels, maar ze zijn vrij duur in vergelijking zelfs naar onze winkels.

Bij het kiezen van cadeaus en souvenirs om meer aandacht te besteden aan wat geproduceerd is in een land, als deze dingen hebben een lokale smaak en karakter.

Een uitstekend cadeau voor vrienden en familie zullen allerlei soorten hout producten die zijn vervaardigd door lokale ambachtslui. Je kan mooi voor een kleine vergoeding aan te schaffen mooie houten keuken accessoires, planken, kleine salontafels gemaakt in de etnische stijl.

Een perfect cadeau voor moeder of oma zullen verschillende schilderijen van lokale kant, die in de toekomst zal zijn plaats in uw huis. Ook kunt u uw naald vrouwen een paar meter van linnen en Batik. Alle stoffen zijn met de hand beschilderd en gemaakt van uitsluitend natuurlijke vezels.

Jongere familieleden kunnen kopen een leuke kleine figuren gemaakt van papier-mache. En als je specifiek naar de kinderspeelgoed zoekt, bent u zeker om ambachtelijke winkel waar u kunt kopen kleurrijke speelgoed uit klei, gespeeld door de plaatselijke kinderen te vinden.

Als je wilt naar huis en tuin feest feest te organiseren, kijk in de winkel, die de traditionele kleding verkoopt. Wanneer u thuiskomt kun je thuis op een "paradijs" te regelen, het dragen van een jurk van inboorlingen.

Uw gasten zullen echt waarderen geimporteerd uit Sri Lanka, de dingen, en de vakantie zal een kleurrijk karakter en de vakantie stemming te worden.
Een verscheidenheid aan nuttige gadgets, keukengerei en meubilair in Sri Lanka te maken bijna elk materiaal, of het nu een kokosnoot of buffelhoorn. De gebruikelijke ding voor het huis is te zien in een ongebruikelijk ontwerp.

Dus, bijvoorbeeld, is te vinden in de lokale markten kleerhangers, geweven uit de stengels van struiken of interessant beker, gesneden uit kokosnoten.

Fans zullen zeker mee naar huis nemen de exotische houten maskers. Hij hing een klein ding in huis, kunt u veilig vertel je vrienden ongekende geschiedenis van dit onderwerp. Bijvoorbeeld, kunnen we zeggen dat dit masker is de leider van een kleine stam, en die zal proberen, zien en de toekomst en het verleden.

Sri Lanka - het land is de parel in de oceaan.

Misschien dat is waarom het is zo rijk aan edelstenen. Mooie en dure geschenk sieraden met saffieren, robijnen en topaas, die alleen kan worden gekocht bij een lokale juwelier te zijn.

Een van de meest bekende producten van Sri Lanka is Ceylon thee. Deze thee wordt beschouwd als de beste ter wereld.

Het kan worden gekocht in gespecialiseerde winkels van de thee, die boven alles zult u de verschillende varieteiten van de drank te proeven.
Natuurlijk, laat je niet rond de lokale markten en bazaars. Sri Lanka is vol met exotische en in het voedsel.

Food heeft een nogal penetrante, maar een aantal van de gerechten die u waarschijnlijk bang om te proberen. Vooral populair onder de lokale bevolking maakt gebruik van rijst. Het is meestal gekruid met een favoriet "nationale" curry kruiden. Specerijen zal nog een hele lange tijd in de keuken om haar te herinneren over uw exotische smaken worden rest. Als u houdt van al het ongewone en kan een gewaagde zet te doen, dan moet je zeker nodig hebt om te proberen en breng de gedroogde sprinkhanen en andere kleine vee.

Daarnaast zal de nationale drank arak worden. Arak - is een sterke vloeistof, het locale bier gemaakt van rijst en kokosnoot sap en dadelpalmen.

Het perfecte geschenk voor een van de exotische lokale vruchten van het land zal worden. Vooral populair bij toeristen genieten van avocado's, mango's, papaja's, sinaasappels en kokosnoten.
In het algemeen hebben we gekeken naar je bijna alle interessante gaven die kan u ons dit prachtige land.

Met absolute zekerheid kunnen we zeggen dat je in Sri Lanka zijn zeker iets anders, iets dat alleen zal je vreugde en leiden tot een onweerstaanbare drang om terug te gaan naar deze vinden "paradijs op aarde."
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.