The social network

picture picture picture picture
logo

De keuze van de tour operator

Maar terug naar enige tijd geleden. Immers, om verlof niet is veranderd in een nachtmerrie, moet u deze te organiseren. Natuurlijk verdienen de aandacht van de aanbeveling van vrienden die vertrouwd hebben hun vakantie een goede reisbureau en hebben geen spijt van gehad. Maar als de vrienden zelf niet vies van aanbevelingen te ontvangen, moet u pionier dit seizoen. Hier zijn een paar eenvoudige regels om je te helpen kiezen voor een betrouwbare touroperator.
  Vertrouwen, maar controleer

Eerst moet u beslissen welke diensten het bedrijf dat u wilt gebruiken. Het feit is dat in de toeristische sector is reisbureau en Tour Operators, maar dit is niet hetzelfde. Dus, laten we eens wat is het verschil tussen deze begrippen:
  reisbureau is de intermediaire organisaties, die tours verkoopt reeds gevormde touroperators.

Dat wil zeggen, het fungeert als een intermediair tussen de toeristen en touroperators voor een commissie. Een touroperator is direct betrokken bij de vorming van een complete set van reizen en een scala aan diensten voor toeristen. Touroperator ontwikkelt routes, onderhandelen met transportbedrijven en excursiebalie, dat is, werkt rondleidingen en houdt toezicht op de aanschaf en het onderhoud van de toeristische route.

Het zou een vergissing zijn te denken dat het kopen rechtstreeks van de touroperator is goedkoper. Het is niet, zijn de prijzen vastgesteld voor alle. Nog beter kopen in de agentschappen, omdat ze een operator kiezen met de beste voorwaarden.
  Ten tweede, wees niet lui te weten te komen of uw gekozen erkend reisbureau. Aangezien de visa mogen alleen erkende touroperators doen in de ambassade. Dat wil zeggen, als u de documenten naar het bureau, dat niet betekent dat zijn team zullen ze uit te voeren naar de ambassade.

Een andere mogelijke optie en dergelijke - veel reisbureaus eigenen zich de naam van de grote en betrouwbaar bedrijf, vestigden zich zonder.
  Kies een hotel
  Als je eenmaal hebt besloten met de onderneming, moet u kiezen voor een route van reis-en hotel waar u verblijft.

In de eerste plaats aandacht te besteden aan het hotel categorie. Het aantal sterren wordt bepaald door de waarde ervan. Boekjes en brochures voor de hotels met hun exacte namen en foto's moeten in het kantoor.

Als je wilt liggen allemaal achterlaten in een comfortabele chaise lounge bij het zwembad, en in het algemeen niet van iets meer extreme sprongen in het water te denken met een kant, en 's avonds van cocktails virtuoze barman te genieten in de bar van het hotel, is het het beste om te kiezen voor een duurder hotel. En als je vijf minuten niet stil kan zitten, en zelfs op vakantie, naar alle musea en bezienswaardigheden, die gaan zwemmen met duiken, paragliding te bezoeken of om een ??controle op extreme off-road auto te regelen, zal het hotel dezelfde binnenkort voor jou een plek waar je alleen komt om te slapen, maar na een dergelijke actieve bezigheid slaap je prima!

In dit geval kunnen we ons beperken tot het hotel met twee sterretjes.
  Uitlezen, dan kunt u een lijst van alle ...
  Vraag om duidelijk te maken welke diensten zijn inbegrepen in de tour. U mag alleen worden aangeboden hotel en vliegtickets, en excursies die u kiest ter plaatse. In dit geval moet u zorgen voor de stadsgids, als een regel, het gedetailleerde informatie over de musea (openingsuren, de kosten van het reizen, weekends) bevat.

Als u gebruik van de diensten van een excursiebalie, of door u gekozen operator ook rondleidingen in de tour, alles is veel makkelijker - reisbureau zelf selecteert de meest geschikte route. Ook aandacht besteden aan de nationale en religieuze feestdagen van het land waar je naartoe gaat. In de regel hebben deze dag niet werken of musea of ??winkels.
  En laatste - honing. verzekering!

De meeste reisbureaus bieden hun klanten omvat de ziekteverzekering in de prijs. Soms is de verzekering inbegrepen in hotel diensten. Maar let op! En er is niet altijd even soepel.

Zorg ervoor dat u controleren met wat de verzekeringsmaatschappij een contract getekend, wat is uw beleid voor hoe lang en tegen welke medische diensten die het bestrijkt. En als het collectief is het beleid voor de hele groep gemaakt, moet u een speciale kaart met het nummer van de polis, uw persoonlijke gegevens en telefoonnummers gecontacteerd worden in geval van nood. Als u niet tevreden bent met het bedrijf-verzekeraar, dan kunt u verzekeren jezelf.

Het is goedkoop - ongeveer 1 euro per dag. Speel en reizen - deze grote is, rust verbetert de gezondheid en het zenuwstelsel, en Reizen in andere landen verruimt de geest van de mens. Laat uw vakantie onvergetelijk zal zijn, en gewoon een prettige ervaring zal een heel jaar duren.
Link

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.