The social network

picture picture picture picture
logo

Binnenlands toerisme in Siberie. Trends van het seizoen 2010.

Winter 2009 - 2010 als "bevriezen" de bewoners van de SFO, dat zodra de eerste stralen van de zon verwarmde het land, de meerderheid van de Siberen verwoed, stak de natuur. Mei-vieringen hebben gegeven grond voor meditatie Tour Operators en de eigenaar van de binnenlandse toeristische industrie, een fundamenteel postulaat dat is een belangrijke vraag: waar zijn - dezelfde mensen gaan naar Siberie te rusten in de zomer van 2010 MOUNTAIN ALTAYRespublika - Brand?.

Duizenden toeristen in de afgelopen seizoenen vol met pre-crisis specie eigenaars enkele honderden toeristische voorzieningen en hotels, op de loer in de uitgestrekte exotisch land. Echter, het begin van het zomerseizoen van 2010 een scherpe daling in de toeristische activiteit op dit gebied. Na het bijwonen van zes recreatiegebieden Altai-gebergte, met 1 tot 10 mei waren we in staat om persoonlijk dit controleren. Hotels met een gemiddelde cheque van 2.500 tot 6.000 roebel. per volwassene amper - kan bogen op een belasting van 30 - 50%.

Na een koude winter, wanneer de belasting van de campings in de Berg Altai, inclusief ski Belokurikha viel bijna tot nul, ondernemers worden gedwongen om bijna alles op te slaan, inclusief personeel. Te grote schulden opgebouwd tijdens de winter. Als gevolg van koude - een sterke verslechtering in kwaliteit van de service en hoge prijzen.

Base klas vakantie "twee huizen op de bias" in bed - een plaats van 500 roebel. per hoofd van de bevolking stond helemaal leeg ... Plus het ontbreken van entertainment, behalve een honderd keer tarzanenyh tarzanok de lengte en breedte oblazannyh grotten en het hoofd geleerd, paardrijden paden ... kwamen naar de Altai, heb je alleen te drinken bitter, en dat gebeurt met een paar toeristen, in combinatie met personeel verarmde hotels en verkopers van zelfgemaakte souvenirs. Een redelijke vraag? - Wat is het punt verspillen van 30 000 voor een gezin van drie, om in te gaan op een drie-dagen binge en zelfs in de bergen ..

Laten we doorgaan en vergelijk de aanbiedingen .... ZAGRANITsAZagranitsa ons helpen! Ter vergelijking, zal wekelijks binge "uit de buik" in Turkije kost je op dat - hetzelfde geld met lucht reizen. Door het toevoegen van een honderd tot tweehonderd dode wasberen kan nu al bezoeken Bacchus in Europa. En als je nog een paar honderd toe te voegen, kan Bacchus te zetten in meer exotische godheid aan de kust van Goa of Pattaya.

Enemy buitenlandse touroperators en hoteleigenaars, zoals altijd opstaan ??uit de schietgaten van de crisis met opgeheven hoofd en snel dalende prijzen, stellen speciale tarieven en biedt u een schitterend!. En Zijne Majesteit dienst betreft het gewoonlijk bal.

Voor degenen die te stigmatiseren Turkije Egypte en "dumps voor sukkels" raden een bezoek aan een "vijf sterren" in de basis - dezelfde Altai Buitenlandse ... in al zijn glorie is geworden toegankelijker dan het ooit is geweest de vreugde van bevroren . Dubrovino land was bekend onder de toeristen alleen aan het begin van het seizoen, het combineren van alle belangrijke trends van alle bovengenoemde routes, en natuurlijk uw eigen. De belangrijkste trend is onze favoriete Bacchus.

Reacties izlishni.Rasstoyanie Dubrovino naar het midden van Siberie, de stad - de held van Novosibirsk is 94 km, die wordt overwonnen door te lopen stap voor 18,5 uur. In de staat van alcoholische intoxicatie route te overwinnen in ongeveer een dag, inclusief een paar pitstops op de route Novosibirsk - Kemerovo.Ochnuvshis in het eindpunt van de route, heb je het gevoel honderd procent zeker van je in de Altai.

De eigenaren van het speciaal geconstrueerde model van de oever van de rivier de Katun volledige grootte en gedreven op het grondgebied van het object 12 jonge maralov.Sredny controleren "alle schakelaars op" in Dubrovino is niet meer dan 2000 roebel. per dag, wat overeenkomt Turetskomu.Na onderhandelt momenteel met een theater travestieten uit Thailand, naar de catering te organiseren ... strand, sauna, restaurant ... Speel in het Russisch in Rusland. Het is beter om voor eens en ofiget zien! In het dorp naar DEDUShKENe was. Ik weet het niet.

Ik zal niet schrijven.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.