The social network

picture picture picture picture
logo

Egypte 2010 Hurghada, Arabia Azur

Dit artikel over een vakantie in Hurghada Hotel Arabia Azur Resort 4 *. Vergat alles in bijna een maand in het begin van mei. Nam ons Intourist. Er waren drie van de vier jaar meisje.

Laat ik beginnen door het organiseren van poryadku.Vse Intourist, vlogen we met hem voor de eerste keer, en in feite een beetje bang dat het zal zijn. Maar alles verliep zeer vlot. En hier en daar.

Alle zoals verwacht, gemakkelijk en direct vanuit het blik op nado.Leteli Transaero Tu-214. Een prachtige plant met slechts schijnbaar apparatuur. Vloog zondag middag. Ik heb gelezen dat sommige online Tour Operators te nemen voor deze vlucht toeslag. In Hurghada vloog goed, maar in Moskou was het niet zo glad.

In het begin waren we cirkelen in de lucht, niet geplant. En dan kan de deur niet open vliegtuig. Als gevolg hiervan, de aankomst op Domodedovo miste meer dan een uur.Rood Sea complex Arabia Azur opmerkelijk. Op zichzelf, de Rode Zee, die is geweldig. Het beste is de zee, denk ik, Rood. In-Arabie is het ook divers. Sterker nog, is in Arabia Azur in de Morea zanderige zonsondergang over de rotsen.

Het is geweldig als een vakantie detenkom. Onze baby begon daar zwemmen in een paar dagen. Maar op het eerste het was over het algemeen niet te krijgen in te gaan op het water. Op het rif kan ook zwemmen met een masker. Hoewel het rif is niet naast de riffen van Sharm el-Sheikh geplaatst, maar de vissen zijn er en kijk naar dat.

Een hoop van de Vissen. Er waren pijlstaartroggen, krabben en vissen bak. En een zeer groot aantal verschillende dieren. Er is precies het probleem met ligstoelen.

In de juiste plaats om een ??strandstoel te nemen voorafgaand aan uren in de 7A met eten is niet zo rooskleurig. Kinderen tafel in het concept van onze Egyptische vrienden in Arabie is een worst met kruiden en friet. Ik geef haar dus ik kan niet, en daar wilde hij niet. En al het eten is er peper en kruiden en vond dat het minderjarige kind te eten ingewikkeld genoeg.

Ja, en volwassenen in zeven dagen verveeld nogal eentonig maaltijden. Het ontbijt zodat alle drie weken was strikt hetzelfde. Bier tolerant, maar velen niet drinken zijn niet dronken. Ik probeerde een veel te drinken. Andere dranken rum, witte wijn problematisch om van elkaar te onderscheiden. Hier kunt u krijgen van hen.

Veel Europeanen kon niet berekenen van de mogelijkheden. Maar het is duidelijk met de bezetting van de tafels bij de lunch. En rekening houdend met dat een dergelijke diner in de open toen,, niet te zitten op de zon, was het noodzakelijk om een ??tafel te bezetten gedurende 30 minuten voor de start van obeda.Animatsiya absoluut geen. Wat voor soort steden, beach volleybal, kinderdisco in het Duits.

Ongebruikelijk hoog 10 biljarttafels, niets. Op het strand Arabia Azur kan een rit voor 13 dollar een catamaran in een uur te nemen, rijdt u een banaan, of een parachute. Tennisbaan gratis gedurende de dag, een fitnessruimte, ook een geschenk, maar zo-zo kamer, zeer lichtste tint en niet overeen met wat velen in de reclame kartinkah.Nomera mooi, ruim, maar had gezien de ruimte vidy.V khalyavnyy waterkoker met thee lepels minibar.

We woonden eerst in een kamer, alle levende wezens. In het bijzonder esthetische voel de schok van de grote gemeenschappelijke kakkerlak. Er waren mieren, probeerden te klimmen koshki.Itogo Hotel Arabia Azur Resort 4 * kan u, als u niet in de gaten van het probleem en geniet van de zee, er is echt cool.

Ik heb een blog nog veel van Arabia Azur.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.