The social network

picture picture picture picture
logo

Geschenken uit Indonesie

We kunnen stellen dat elk van u zou willen om jezelf te vinden in een mooie hoek van de wereld waar dromen liefste dromen. Is dit de plek! Indonesie - een land waar twee oceanen samen te voegen, de twee beschavingen en twee aardse hemisferen - een echt paradijs!

Pluche landschappen, kokospalmen, vogels, exotische vruchten, ongewone dieren en het eiland waar er absoluut geen beschaving ... wat heb je nodig gemoedsrust en tevredenheid? Vandaag de dag biedt Tour Operators opening fantastische mogelijkheden voor ons allemaal.

Avontuur en eindeloze drive: warme zomers kunnen in de besneeuwde bergen, de lunch in de krater van de vulkaan en de kleurrijke meren, genieten van zwemmen in warmwaterbronnen of een wandeling op de zeebodem in een speciale helm, en misschien een ritje op een olifant in de wilde jungle je ... willen niet hier verlaten en naar geboorteland van gedachte over hoe je snel terug te krijgen terug te keren, zullen niet rusten.
In een paar regels vertellen u over de meest populaire en pittoreske eiland van de Indonesische archipel - Bali.

Mooie stranden, blauwe lagunes en tropische struiken - alle Balinese juweel in de kroon onder de naam Indonesie. U kunt een onvergetelijke vakantie door te brengen: het openstellen van de wereld van de oosterse filosofie, duiken, zie de vis, de zon, ontbijt op de top van vulkaniyskoy gekookt in de as van dezelfde vulkaan eten, wandeling door de jungle, raften op de berg rivieren, surfen, rijden op olifanten, vliegende hang-glider en helikopter, maar ook deel te nemen in het oude ceremonies middernacht.

Waarschijnlijk in de loop van het lezen van de beschrijving van de Balinese verhaal heb je een vraag: wat voor uit Indonesie te brengen als een geschenk voor vrienden, kennissen, geliefden? Uiteraard wil iets laten aan zichzelf en de herinnering aan een reis naar een exotisch land. Natuurlijk kan zo gedenkwaardig of bijzondere presentaties maken geschenken.

Masters in Bali met zijn eigen gefabriceerde amuletten te weren kwade geesten, de magische masker - dit soort artefacten met mystieke ondertoon maakte het aan de Indonesiers voor eeuwen. Een van uw gekozen vaartuigen - een uniek ding, en je kunt kopen in een van de vele winkels aan de kust. Balinezen zelf gebruik maken van hun creaties in het dagelijks leven en gelukkig te worden berecht door een fantastisch en je.

Souvenirs - het is maar een klein onderdeel in een breed scala van mogelijke Indonesische geschenken. Zorg ervoor om te stoppen in een porseleinkast, en op te slaan van oude wapens en religieuze objecten. Schalen en kannen van bizarre, vergiftigde pijlen, kruisbogen, herhalen alle historische vormen, de verschrikkelijke cijfers van afgoden, en de oude goden - je moet dus er is altijd iets voor u en uw vrienden naar smaak en stemming.
Indonesische sculpturen zijn unieke techniek van de uitvoering, evenals materialen.

Geschenken uit Indonesie

Zijn vader, een beeldhouwer vaardigheid leert zeker haar kinderen letterlijk vanaf de geboorte, en dus al in de Balinese jeugd kan gemakkelijk weer een levenloze grijze steen in een ongebruikelijke vorm godheid of de geest.
 
Bali is beroemd om sculpturen van hout, en het centrum van houtsnijwerk is lang beschouwd als een dorp van Mas.

Het beheersen van deze kunstvorm met verschillende houtsoorten: zwart (ebony) - voor de beelden van goden en afgoden, grijze (panggal buaya) - voor foto's van mensen, de bruine gespikkelde (wortel oude bomen) en geurige sandelhout - voor de beelden van dieren en kleine snuisterijen. De kosten van de werken, hangt natuurlijk af van het materiaal waaruit ze gemaakt zijn. De duurste - van de sandaal, maar ze zullen lang aan de eigenaar, niet alleen qua uiterlijk te behagen, maar ook ruiken.

In de winkels van de meester snijders kunnen vinden echte wonderen. Het is de personages en de Balinese Hindoe mythologie: de kwade demonen, heilige vogel Garuda, de leider van de aap Hanuman troepen wijs en baliyki bevroren in rituele houdingen, verschillende dieren, houten fruit, bloemen, bomen en zelfs een vakkundig gemaakt gesneden schaakspel cijfers die een goed vertegenwoordigen en kwaad karakters Indonesische epen.

Elke scheut kunstobjecten gemaakt van hout zorgen voor een verfijnd en het evenredigheidsbeginsel, omdat het volk van Indonesie heeft een speciale gevoel van harmonie. Copyright encrusted panelen als een geschenk voor vrienden en familie je kunt krijgen door een bezoek aan het dorp van Batuan.
Als u dichter bij de ziel van keramische souvenirs, moet u een reis naar het dorp Pedzhaten te nemen. Hier kunt u kijken op een enorme selectie van beeldjes van de katten adembenemende kleuren, vormen en maten. Ze worden vaak gepresenteerd als een cadeau voor een bruiloft of gewoon een aandenken.

Vazen, kruiken, schotels met geverfde of aromatische lampen voelt u zich comfortabel in elk huis.
Fans van sieraden gemaakt van goud en zilver kan aanbevelen om het dorp Cheluk bezoeken. Bali is bekend juweliers speciale techniek van het vergulden.

Antieke artikelen en imitatie antiek, zee-en zoetwater parels, parelmoer in verschillende vormen - alles in overvloed in de winkels daar en in het dorp markt. Moeten voorzichtig zijn en uit te letten bij het kopen van een valse sieraden. Ondanks het enorme aantal van de producten op voorraad, zijn bijna allemaal gemaakt in individuele design - twee van hetzelfde ornament, of apparatuur zijn moeilijk te vinden.

Center van de Balinese schilderkunst - het dorpje Ubud. Er zijn wonen en werken kunstenaars, bekend over de hele wereld. Een opvallend kenmerk van de Balinese schilderkunst is het gebrek aan perspectief in het beeld en het gebruik van plantaardige kleurstoffen en bestand tegen vervagen. In het dorp Kamasan kunt kopen wandtapijten met scenes van de oude heldendichten.
Iedereen die is niet onverschillig voor batik en stof, moet bezoeken de stad Gianyar, waar ongeveer vijftig geplaatst textielfabrieken.

Hand-geschilderd op doek, natuurlijk, zal meer kosten dan de fabriek, maar de techniek van een van deze soorten erg op elkaar lijken - in katoen, linnen of zijde, wax wordt toegepast ornament, dat is uit geschraapt na het aanbrengen. Elk van de provincies van Indonesie wordt gekenmerkt door haar eigen patronen en ontwerpen in batik. Adembenemend mooi en waardevol, niet alleen artistieke composities op stof, maar ook lengtes van stof die kan worden gebruikt voor kleding.

Over deze gave elke vrouw van droomt, in het bijzonder, een liefhebber van ambachten. Praten over textiel uit Bali, maar niet te spreken over de stof songket. Het wordt met de hand geweven met goud en zilver draden. Vandaag zal het een uitstekend cadeau voor een toekomstige bruid als basis voor een unieke vakantie opsmuk worden.
Voor degenen die genieten van oude geschiedenis of mythologie, de beste dingen die Prezent dienen Balinese verering met elementen van de mystiek.

Een groot assortiment van dergelijke geschenken kan worden gevonden in Kut en Legiane. Het meest populair onder de toeristen zijn de houten maskers van Shiva en de godin Devi Sri rijst, lederen poppentheater schaduwtheater wayang, koperen muziekinstrumenten van het orkest gamelan, en natuurlijk, de heilige wapen kristallen. Merk op dat de Chris - is het heel zwaar te kopen, bijvoorbeeld, een dolk kan 60 tot 300 kg, weegt omdat het is gemaakt van roestvrij staal en teak hout verbrand.

Er wordt aangenomen dat de lengte van Chris 'moet het aantal filosofische opvattingen van de toekomstige eigenaar wedstrijd.
Een uitstekend cadeau voor de vrouw die waardering voor de schoonheid en gezondheid, kan een mengsel van olie en wierook Jami, die in de winkels worden gekocht in SPA-centrum. Pas op, echter, een mengsel van kruiden in het dorp markten te verwerven - zij kunnen allergische reacties veroorzaken en zelfs dodelijk stikken.

Tot slot geven we advies aan iedereen die wil terug te brengen uit Indonesie, cadeaus en souvenirs. Zorg ervoor dat u onderhandelen met de verkopers van Bali - het is leuk, maar ook een geweldige manier om hun eigen vermogen te redden. Heb een leuk tijdverdrijf in Bali op vakantie en vergeet niet om jezelf en je vrienden verwennen met unieke souvenirs uit Indonesie!
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.