The social network

picture picture picture picture
logo

Hoe naar het buitenland te besparen op reizen

Vakantie in het buitenland is uitgegroeid tot de norm voor het middenklasse Russen en Oekrainers. Maar geld is niet langer beschouwd en zeker niet een geheim dat de reisbureaus heel goed vakantiegangers te verdienen, met statistieken tot 58 procent van de klanten zijn niet tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening.
Op het huidige niveau van ontwikkeling van internet en communicatie (lees: de telefoon) - met uitzondering van tussenpersoon (touroperators) en besparen op vakantie - het is niet alleen plezierig, maar ook winstgevend. Hoe om te besparen op reizen naar het buitenland reizen

Hoe tot 20-30 procent besparen op de prijs van vergunningen voor het gezinsbudget?
Heel eenvoudig, hiervoor moet je een credit card, basiskennis van het Engels en een beetje moed.
Naar de essentie van een reis bestaat uit een reis (soms meer) en verblijf in hotels.

Het eerste probleem is opgelost in een groot aantal verkoopkantoren, en in de toekomst deze kwestie zal online worden opgelost. Wanneer u een ticket te kopen, vergeet dan niet om de tijd vluchtverbindingen opgeven, als er meerdere van hen. 2-3 uur is meestal genoeg voor een normale transplantatie.

Als je de luchtvaartmaatschappijen die vliegen CIS nog een uur.
Vraag hotelovernachting nog eenvoudiger. Begin met de toeristen die heb je bezocht om het hotel en het land waar je naartoe gaat. Kijk naar foto's van hotels, die de beste optie zou kiezen.

Wanneer de keuze is gemaakt, ga je gang! Met een creditcard, de nodige informatie, kunt u elk hotel te boeken via een online boeking sites. In de regel, boeken het hotel via de website te vinden op de voorpagina's van Google of Yandex zoek is volkomen veilig.
Ook heel vaak kunt u hotels door te schrijven direct naar het hotel site.

Als u niet van deze informatie, lees reviews van de onafhankelijke Reizen, In de regel, toeristen in detail beschrijven hoe en waar ze kaartjes gekocht, hoe je naar het hotel.
En nog een paar tips voor rest en twijfelaars. Haast je niet om direct te kopen rondleiding in het hotel, loop 200-300 meter en u vindt nog 3-5 tour agentschappen, die kan een andere prijs.

En niet te vergeten, kunt u altijd (en moet) worden onderhandeld.
En nog een advies - als je denkt dat je nodig hebt om te verzekeren u kunt het doen in enige verzekering agentschap. En zelfs in elke grote luchthaven (zoals Sheremetyevo, Domodedovo of Borispol). Verzekeringskosten - 2-5 USD per dag, afhankelijk van het land.

Op een persoonlijke ervaring, heeft een aantal bezochte landen op deze manier, raad ik je - wees niet bang om te experimenteren, wees dan niet bang om verlaten zonder een reisbureau.

Spa - Reviews en foto's van toeristische

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.