The social network

picture picture picture picture
logo

Hotels in Dominicaanse Republiek

Niet alle toeristen zijn bedreven in de categorie van hotels en appartementen, in het begrip van hun "ster". En dus, aangekomen op het resort, worden vaak geconfronteerd met onverwachte accommodatie en service. Problemen, conflicten, claims .... En laat nu al verwend.

Niets van dit alles kan worden vermeden, zelfs voor vertrek, contact op met uw touroperators alle details van de accommodatie, maar tegelijkertijd het lezen van de informatie over de categorieen van hotels en interpretatie van deze kategoriy.Uroven hotel oorspronkelijk geraamd door de mate van comfort en een verscheidenheid van de voorgestelde diensten. Dan - de grootte van de lokalen en service mogelijkheden. Het is ook belangrijk en is de locatie van het hotel.

Er wordt rekening gehouden de kwalificaties personala.Naibolee verdeeld drie classificaties van de hotels van de sterren - van de ene tot vijf (van toepassing in alle landen in de wereld), en brieven - van A tot D (vaker in Zuid-Europa), en kronen of sleutels ( vaker voor in club hotels). Meestal, natuurlijk, de divisie wordt gebruikt door hotels 'ster'. Deze categorie in verschillende landen kan een beetje verschillend worden behandeld. Echter, de algemene richtsnoeren zijn: 1: * impliceert een minimale comfort.

Ligging in een onopvallende plaatsen. Standaard tweepersoonskamer moet ongeveer 8-10 meter De kamer kast of rek, stoelen, wastafel, spiegel, twee handdoeken voor elke gast. Dagelijkse schoonmaak en linnengoed verandering moet plaatsvinden om de 7-8 dagen, handdoeken - om de 3-4 dagen. Ten minste twee badkamers op elke verdieping en een toilet is niet meer dan vijf komnat.2 * Alle dezelfde, die in een * hotel, alleen een verandering van linnen om de 6 dagen. Toilet en badkamer zijn meestal in de kamer.

Het hotel moet ook in een restaurant of cafe, maar ook suggesties pitaniya.3 *: Vanaf 3 * en boven in elke kamer aanwezig moet toilet en badkamer, een kaptafel, bagagedrager, t en Radio worden . etc. Niet meestal drie-sterren hotels, met uitzondering van de goedkoopste, hebben een tv, airconditioning. Verandering van het beddengoed - 2 keer per week, handdoeken dagelijks.

Of parfum accessoires biedt u alleen maar zeep. Van het hotel kunnen worden gelokaliseerd parking, zwembad, restaurant, kapsalon, business center, wisselkantoor. Kamers 10 tot 12 * kv.m.4 toegekend voor een hoog niveau van dienstverlening. Gaat alles in het hotel 3 *, plus: in de regel, mini-bar, individueel regelbare airconditioning, telefoon, kluis, haardroger, shampoo, douchegel, bad in elke kamer (die doorgaans worden uitgegeven op de dag van aankomst). Dagelijkse wisseling van beddengoed en handdoeken.

Diensten - wassen, strijken en stomerij. In ontbijt op de kamer menu wordt geserveerd. In het hotel zijn er: een beauty salon, fitness centrum, autoverhuur, TV - lounge, muziekkamer, spel-en vergaderzalen, restaurant, sauna, zwembad, enz. De omgeving is meestal niet minder dan 13 kv.m.5 *: Hetzelfde als in 4 * hotels, maar op een kwalitatief niveau.

Ook, soms een tweede badkamer in de kamer en een telefoon in de badkamer. De kamers zijn niet minder dan 16 meter, van eenpersoonskamers met een bed aan de multi-kamer appartementen. Een grote badkamer is uitgerust met een bidet, een grote liggende bad, vaak - Jacuzzi en aparte douche.

Toeristen zijn voorzien van badjassen, slippers en een volledig arsenaal aan cosmetische sredstv.Bukvennaya indeling waar kleine praktijk, maar de verhouding is: • De (De Luxe) is vergelijkbaar met het hotel 4-5 * • A - Hotel 3-4 * • V - Hotel 2 -3 * • C - hotel 1-2 * In sommige landen kunt u rest in club hotels (Holliday Village, HV), die zijn onderverdeeld in: • HV1 - Hotel club systeem met eersteklas accommodatie in de cottages. Komt ongeveer overeen tot 4 - 5 sterren.

Heb goede animatie, grote groene gebieden, maar de kamers zijn klein • HV2 -. Club Hotel lagere seconden kategorii.Takzhe bij het beschrijven van de categorie van hotel (strand) vindt u een test, zoals " kustlijn. " 1e kust - is een hotel gelegen direct aan het strand. 2e kust - hotels, tussen het grondgebied en het strand, die is de weg (Promenade), of een ander hotel. City Hotel - een hotel in het spa in de stad, weg van het strand (het strand).

Meestal is het de toeristen naar het strand te voet of met de bus.
Artikel overgenomen uit http://turyby.com/articles/klass-oteley.html

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.