The social network

picture picture picture picture
logo

Reisbureaus in Yekaterinburg

Reisbureaus bieden inwoners van Ekaterinburg stads-en regionale tours en meerdere tours. Deze individuele reizen en groepsreizen, en VIP-tours, en vakantie recreatie centra, en de behandeling in sanatoria en profilaktoriyah.Vsego in Ekaterinburg reisbureaus, zijn er ongeveer 500-600 en 300-400 in het seizoen aan het eind. Op deze statistieken van invloed zijn tour operators, die in het midden lijkt te late voorjaar en zijn gespecialiseerd in het verzenden van toeristen naar de zee - in Rusland en in het buitenland.

Deze bedrijven hebben meestal hun eigen klanten en werken aan het systeem "ging zelf -. Iemand adviseren" De overige bureaus -. Zijn vertegenwoordigers van grote en middelgrote bedrijven die actief zijn in het veld Toerisme, en als vertegenwoordiger van de federale netwerk van kantoren of touroperators, reisbureaus en lokale Ekaterinburg (of de Oeral) De meest populaire gebieden van Ekaterinburg, rondleidingen verkocht via reisbureaus, zijn Egypte en Turkije, en Scandinavie, Europa en China.

De meeste standaard rondleidingen worden gekocht, verkocht op een "all inclusive" of "inclusief ontbijt" van de touroperators. Populair en de laatste minuut, maar in de zomer zijn ze bijna onmogelijk om te kopen - uitverkocht zaranee.Turfirmy Bratislava biedt bezoekers tal van diensten. Dit is de standaard korting, korting programma's, diensten (zoals het kopen van een ronde - levering aan de luchthaven "Koltsovo" in een taxi op kosten van reisbureaus), en het opslaan van programma's.

Veel reisorganisaties proberen aan te passen om ook handig voor de klant: ze werken in het weekend (meestal op een zaterdag, en kantoren van grote bedrijven - en de opstanding), de werkdag langer op kantoor om 20.00-21.00, en ga naar de vergadering. Ik wil een groot aantal excursies voor reisagenten in Yekaterinburg nota - een verzoek van de potentiele client. Dit wordt bereikt door de samenwerking met een aantal reisbureaus toonaangevende Russische en internationale touroperators. De markt is ook gepresenteerd en lokale Tour Operators - bijvoorbeeld, een bedrijf tour van Oranje (Oranje tur), die met succes zijn rondleidingen en speciale aanbiedingen verkoopt via een bedrijf stad en is de marktleider.
Reisbureaus in Yekaterinburg http://www.14dney.ru/

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.