The social network

picture picture picture picture
logo

Toerisme in de Tsjechische Republiek

Een van de meest gestelde vragen van klanten bij het contact met ons bedrijf is een kwestie van die naar de Tsjechische Republiek, zonder het gebruik van diensten touroperators, Zelf een visum bij het consulaat en vragen om informatie over reisbestemmingen in de historische attracties zonder gids. Zeker - het is een optie van het toerisme dat de kosten minimaliseert en brengt veel plezier.

Zelf Toerisme inherent is aan de mensen klaar voor het avontuur en durf postupkam.So Wij streven ernaar om onze lezers informatie met betrekking tot het ontwerp en de keuze van het soort vervoer voor reizen te geven.
  Voor het overschrijden van de Tsjechische Republiek u een visum nodig. Aangezien het een Schengen 09.01.08g en ziet er nog aantrekkelijker voor de fans van de studie van de Europese culturen.

Om het te verkrijgen moet je een uitnodiging van de gastheer in de Tsjechische Republiek in rekening gebrachte diensten. Deze diensten worden geleverd door veel particuliere pensions en hotels gevestigd in Praag en het hele land. Exit direct naar de hostels die voorzien in dit soort diensten problematisch is, vooral als gevolg van onwetendheid van de Tsjechische taal en het onvermogen om het eens over een ontwerp. Eigenaren van pensions zijn altijd op zoek garandeert dat de toeristen zullen komen, en het zal blijven in hun hotel.

Toerisme in de Tsjechische Republiek, Praag

Dergelijke garanties worden aangeboden door ons bedrijf, als het toeristische gebruik van onze diensten. De maximale geldigheidsduur van een oproep van het hotel is 25 dagen. Bijgevolg kan het visum worden verkregen voor maximaal 25 dagen.

Dat is genoeg tijd om de bezienswaardigheden te bekijken, niet alleen de Tsjechische, maar ook om te reizen naar andere EU-landen. Uitnodigingen voor de set van documenten (met de beschrijving van die je kunt vinden in de pagina's van de ambassade van de Tsjechische Republiek op het internet) moet worden ingediend in een van de consulaten van de Tsjechische Republiek, gelegen in Rusland of andere landen CIS, in persoon of door een notariele volmacht het kan uw vertegenwoordiger.

Selecteer optie de dag van aankomst in de Tsjechische Republiek naar uw eigen. Verschillende mogelijkheden: vlieg-, trein of auto. Het hangt allemaal af van je vermogen en pristrastiy.Reshenie consulaat voor een visum krijg je precies een week na het indienen van de documenten. Na aankomst in de Tsjechische Republiek, verblijf in het hotel wordt u ingeschreven bij het moment van binnenkomst tot vyezda.Perelet van Moskou naar Praag is bijna 3 uur.

De trein krijgt 34 ??uur. Met de auto - een gemiddelde van twee dagen. In het laatste geval, de snelheid speelt een belangrijke rol van de douane-en grenscontrole, en uw fysieke mogelijkheden.
  Wat te zien in Praag, en hoe je er komt met het openbaar transporte.Osmotr raden te beginnen met de Praagse Wenceslasplein en het Oude Stadsplein. Je kunt er komen met de metro op de tak, groen gemarkeerde naar het station "Mustek» of tramhalte «Vaclavske namesti».

Bezoek deze bezienswaardigheden kunnen gecombineerd worden met "winkelen" voor goederen van de wereld beroemde boetieks proizvoditeley.Priehav de metro op de tak, rood gemarkeerd op het station "Vysehrad» kunt u een bezoek van de oude Boheemse afwikkeling: Vysehrad burcht met een prachtig uitzicht op de rivier Vltava rivier en een van de Tsjechische kerken "St. Peter en Paul. " Wij raden deze tour aan te bieden voor de hele dag. Het grondgebied van het museum onder de open hemel is niet klein.

Hier in de aanwezigheid van een groot cafe met een prachtig uitzicht over Praag en koken boven een open vuur, het Tsjechische bier. Dit alles zal u helpen te ontspannen en voel de smaak van de Tsjechische leven. We raden ook aan een van de oudste joodse begraafplaatsen van Europa te bezoeken, die direct naast de kerk "St. gelegen Peter en Paul. " Onderzoek van de interne inrichting van de kerk zal ook u veel indrukken.

Wanneer u Visegrad bezoeken tijdens de zomermaanden kunt u heerlijk ontspannen, zittend op de groene grasvelden van het park, en voor uw kinderen is uitgerust met een speciale grote speeltuin. Liefhebbers van de nationale gerechten te proberen wacht restaurant, open lucht aan de voet van de kerk. De opvattingen over de bezienswaardigheden van Praag zal een heleboel mooie foto's, het lange geheugen van de Tsjechische Republiek.

Toerisme in de Tsjechische Republiek, Praag
Koninklijk Paleis en het verblijf van de Tsjechische president "Kasteel van Praag" hoeft niet extra reclame.

Bezoek dit monument van de architectuur moet moeten worden verstrekt in uw programma. Bij inspectie van de binnenkant van het museum duurt nog minstens twee dagen. Lopen van de Praagse Burcht loopt u naar de vermindering in omvang, "Eiffel Tower", die een prachtig uitzicht over de hele Praag biedt.

Just over de Praagse Burcht zijn de koninklijke tuinen. Om hier vanuit het centrum het meest handig om het metrostation «Hradcanska» op een tak, de groen-tsvetom.Pri beweging in de Tsjechische Republiek en Praag op een gehuurde of prive-auto's voor het gemak en de tijdwinst die u moet autonavigatiesysteem hebben.
  In Tsjechie is een groot aantal kastelen en paleizen.

Een bijzondere aandacht zal besteden een deel van nih.Zamok "Karlstein", dat werd door de Tsjechische koning Karel IV, opgericht als een tuinbank, ligt op ongeveer 25 km van Praag. Gezien de architectuur en interieur decoratie kan een duik nemen in het leven geschiedenis van de koninklijke familie en de tijden heden van ridderlijkheid campagnes en veldslagen. De beste manier om er met de trein naar station "Karlstein". Reistijd 30 minuten.

Kasteel "Krivoklat", in de buurt van Praag, zal u verbazen met zijn architectuur, natuur en genieten van het bestuderen van de geschiedenis van de Tsjechische staat. Om daar kan de trein naar Beroun en vervolgens een paar mijl naar een kleine diesellocomotief.

Veel toeristen, profiteren van de nabijheid vindt u op een dag twee van de bovenstaande sluizen. Family Palace "Sychrov" gelegen in Sevres Tsjechie, 20 km van de Duitse grens en 68 km van Praag zal je vertellen over het leven van de Tsjechische adel en de vele eigenaars, die in het leefde in verschillende eeuwen. Residentie "Sychrov" vertelt tot in detail met de hulp van zijn zeer rijk innerlijk leven en activiteit van prominente mensen uit de hogere klasse de Tsjechische Republiek.

Om er te komen kun je twee uur trainen voor de city tour, en van hem op de bus weg brengt nog eens 15 minut.Gorod Carlsbad, met zijn mineraalwater bronnen en zuivere berglucht, mooie omgeving en diverse architectuur dwingt je na te denken over niet opnieuw te bezoeken u in deze stad, strand, hier niet te gaan als in de toekomst profylactische behandeling. Tsjechische kuuroorden zijn altijd blij om bezoekers te ontvangen en een hoog niveau van dienstverlening te bieden.
 
  www.pragalev.czwww.czechviza.ru
  www.pragalev.czwww.czechviza.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.