The social network

picture picture picture picture
logo

Vakantie in India, de toeristische ervaring

Onlangs terug uit India. Zij reisde met de groep. Vreemd, maar geen van de 12 mensen niet onverschillig blijven, bracht met hen een heleboel indrukken, foto's, en niet minder dan souvenirs podarkov.Esli u wilt exoten Reizen - moet je een bezoek aan India. Stel dat in Delhi niet erg goedkope vluchten (ongeveer $ 800), maar de ervaring breng je een stuk meer dan van beide: Egypte, Turkije. Toerisme in India - kan niet worden vergeleken met alles!

India's bezoek aan de "Gouden Driehoek", die bezoeken aan Delhi, Agra en Jaipur omvat - is slechts een kwart van wat te doen in India, maar ook deze 7-daagse vakantie in India zal niemand weg zonder een massa vpechatleniy.Vyhodya van de luchthaven, maar vraag jezelf af - waar is de vuilnis vuilnisbak, en obbegat vloeroppervlak, weet je dat "afval" niet overal bestaat, en in wanhoop zet je papier in karman.Potom weg van de luchthaven naar het hotel, heb je niet gebruikt om de linksrijdend verkeer, en kijk naar de stoel van de bestuurder (links) en je denkt - waar is hij gebleven? Dan, door de manier waarop, bij het passeren door de eerste zebrapad kijken naar links, dan rechts, en moet juist het tegenovergestelde, en verwondering voor een ogenblik - waarom niet mashin.Pribyli naar het hotel, vestigde zich in de kamer en wachtte op een aantal uren ten minste enkele sandwiches, en het personeel verbaasd dat de Oekrainers eten 02:00.

Sutra uitzetting en verzenden op tournee en hier, op de weg, nog steeds op de bus, onze gezichten begon te veranderen voornamelijk uit het enorme aantal mensen dat op straat en vuil. Bezoek Qutub Minaret, gebouwd door Qutub-Din ibn Aibek in 1199, en verhuisde naar Raj Ghat (crematie gedenkteken op de plek vader van de Indiase natie, Mahatma Gandhi), een groot religieus complex godin Lakshmi Naryan en minaret Kvotaba. (Conische structuur van 73 m hoog, 15 meter in diameter aan de basis en 2,5 m op de top van een van de mooiste torens gebouwd tijdens de Perzische dynastie.

Op de muren van de minaret citaten uit de Heilige Koran), bezocht de Baha'i House of Prayer Indian subcontinent. Baha'i huizen van aanbidding zijn plaatsen van de dageraad en het brandpunt van de Ene Schepper en herinneringen die voor de expressie van de liefde tussen mens en God, ze staan ??open voor alle mensen, ongeacht religie, ras, nationaliteit, taal of geloof.

Dit is waarschijnlijk de enige plek die ik graag het meest in Delhi, deze tempel is ontworpen in de vorm van een lotus, lotus omdat in alle religies van India is bijna een universeel religieus symbool, symboliseert de zuiverheid van de geestelijke werkelijkheid. Rond de track met mooie lotus balustrades, bruggen en trappen, omringd door negen zwembaden, voorstellende drijvende groene lotus bladeren.

In de kerk moet gaan zonder schoenen, in dit altijd sokken te dragen met hen (bijna alle plaatsen moeten hun schoenen uit), en zelfs in dit huis van gebed kan niet praten. Hier kunt u rustig zitten en denken, een geweldige plek om te etogo.Potom lange (200 km). Bewegen in Agra. Op de weg, aten etnische gerechten die zijn goed, te veel peper en kruidig,, een aantal van onze groep niet eens aanraken het eten.

Maar de prijs voor dit alles zeer tevreden, dan doen we ook niet verbaasd dat in een normaal restaurant kunt u eten voor $ 7. In Agra, ik persoonlijk,, Ik vond het erg leuk. De volgende dag bezochten we de wereldberoemde Taj Mahal mausoleum - de grote symbool van de liefde, gebouwd door keizer Shah Jahan ter nagedachtenis aan zijn vrouw Mumtaz Mahal. Rechts bij de uitgang van de bus, werden we omringd door souvenir verkopers.

Just wil wat advies te geven - als je niet iets wilt kopen, kun je beter niet met ze praten en niet eens naar kijken, maar als je nog steeds om iets te kopen, dan ... Rij alles en meer, maar eerst een goed koopje. Goedkoper is niet beschikbaar ergens anders en niet in een cadeauwinkel, die u gidy.Na ingang spreken, u zal worden aangeboden naar een afbeelding op de achtergrond van de Taj Mahal te maken, kunt u bestellen (een foto 2 dollar als je veel - koopje), maar niet in de weg Serieus, geen spijt van, vooral vakantie in India zonder enige foto's die u tegen de achtergrond van de Taj Mahal - het is geen vakantie, zal niemand geloven dat al het andere - is op tournee India ... Taj Mahal - super.

Na de tour - onze gids vertelde me dat we waren de enige groep die liep over het grondgebied van de Taj 2,5 chasa.Zatem bezoek aan Agra Fort (massieve constructie van rode stenen op de oever van de Yamuna rivier; in het fort een paar paleizen en vele andere verschillende structuren.) stond overkant van de rivier de Taj Mahal. Vanaf hier kunt u genieten van de prachtige Taj.

Hier fotografie is goedkoper met $ 1, de output horoshie.Na souvenirs kopen, en winst voor de maand vooruit souvenir verkoper Kama Sutra, we elk een minimum van 5 stuks nam, zijn ze twee dollar een Hindoe misschien dacht dat de Oekrainers geobsedeerd met seks? Na de lunch rit naar Jaipur, op weg naar de "dode stad" van Fatehpur Sikri, gebouwd door keizer Akbar voor zijn zoon Jahangir bezoeken. Fatehpur Sikri - de enige stad van de Mughals, en niemand ooit razgrablennyy.V Jaipur hotel accommodatie en logies.

Sutra ontbijt en langverwachte bezoek aan het Fort Amer, waar u kunt rijden op olifanten. Olifant is opgenomen in bijna alle tours van India, dat is de "Gouden Driehoek". Tijdens de reis kunt u ook foto's nemen van je poseren, en selecteer vervolgens de foto, kunt u maximaal koopje tot $ 2 voor 5-6 foto's.

Dan ga je naar het paleis complex, dat een groot gebied neemt met veel van het grondgebied patio's en tuinen. Het paleis complex is bijna volledig open voor het publiek, waar de huizenprijzen musea met een collectie stoffen, muziekinstrumenten en diverse andere producten. Je zal ook een bezoek aan het observatorium gebouwd door Raja Jai ??Singh in 1728 godu.Na volgende dag - verhuizen naar Delhi.

En dan, na het plaatsen in een luxe hotel en 2-uur rustperiode - langverwachte winkelen! Je brengt in een groot winkelcentrum en geef tijd aan te sluiten, maar je hebt geen rust - dit is niet genoeg. In Delhi, een zeer lage prijs van de dingen, hoe beter. En nog steeds goedkoop thee, een beetje meer informatie over dit te nemen, zal de nabestaanden blij zijn dat u en de rest van India werd gebracht aan hen dan niets, maar een echte Indiase thee.

Als je voorzichtig bent, vergeet dan niet om iemand van je vrienden beledigen, waardoor ze een ding als een souvenir van de reis naar India, kost vanaf $ 1 en hoger ... India -? Een prachtig land waar zijn er interessante ruimte, zee, bergen en eilanden. Een bezoek aan haar eens - je wilt er nog niet te gaan. En u van plan bent voor een tour van Khajuraho, Mumbai, Ranthambore, de Himalaya, en uiteindelijk rust in Goa.I slot wil ik zeggen, wees niet bang om te vliegen en rust in India.

Ja, er is vuil, maar daar heen te gaan koeien, zoals we honden op de "garbage", en apen veel hebben, maar waar er toeristen - wij hebben niets. En zitten in airconditioned bus, zelfs na al die interessant om te zien. In het hotel schoon en comfortabel, het eten normale mensen zijn niet slecht, vriendelijk, lief om gefotografeerd te worden met buitenlanders ...Speel India - je nooit zal vergeten, en je zult een heleboel indrukken van een reis die je maakt heeft in dit land.
Manager touroperators "Unix"

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.