The social network

picture picture picture picture
logo

Waarom het toeristische centrum nieuwe ontwikkeling

In de huidige extreem snelle en voyazhiruyuschem naar andere landen in de wereld was er een niche die nog niet voldoende vol is, en dit gebied is het creeren van software systemen die voor communicatie gebruikt tussen alle deelnemers aan de toeristische proces. Omdat u Reizen, en de reisbureaus, en web-gebruikers zijn geinteresseerd in communicatie met elkaar, is het zinvol om herziening van de web-projecten die gelijkaardige diensten aanbieden.

Puzzled zo mogelijk aanbieden soortgelijke diensten portals, hebben we een groot aantal websites gericht op samenwerking met reisbureaus, reisbureaus, reisbureaus en adverteerders bekeken, met een doel - om ze te verbinden in een netwerk en daardoor vereenvoudigen het werk die nodig is voor deze dienst . We vonden dat wanneer het grote aantal sociale gemeenschappen die als paddestoelen groeien in de Toerisme adequaat antwoord, in het algemeen, nee.

Toch zijn we erin geslaagd om verschillende reizen websites die hun ontwikkelingen laten zien te vinden. Een treffend voorbeeld van dergelijke sites, heeft respect voor de gebruiker en zijn geinteresseerd in ons een heel eind toeristische samenwerking is gekozen als onze "VyuTur." Al van hun ontwikkeling, is het in het gebied van internet, maar het heeft zijn eigen feitelijke en juridische te pakken, en heeft nog steeds een werkrelatie met de media.

Het belangrijkste ding dat niet kan aantrekken - het is automatisch zoeken en het boeken van reizen, waarmee de gebruiker in de kortst mogelijke tijd, zonder af te wijken van de computer op te halen rond in de populaire en bewezen exploitanten in alle parameters die van belang om de klant op een te ontmoeten geavanceerde behoeften van de veeleisende voyazherov. Dit systeem zal zeker gelieve de drie grote spelers: touroperators, reisbureaus en gebruikers (consumenten).

Voor Tour Operators Vyutur bedrijf kan bieden accommodatie om te profiteren van de mechanismen van de software, gratis promotiemateriaal product placement in een grote toeristische gemeente, automatisch informatie publiceren over de voorstellen in de aankondigingen in de hoofdstukken over reizen portals bedrijven, en meer functionele reissysteem ratings en statistieken, en echt een unieke kans om gratis publicatie van zijn voorstellen op basis van het agentschap.
  Reisbureaus bieden vospolzovatya verantwoordelijk voor de functionele en gratis modules: het zoeken naar de reis-website, reisinformatie, de laatste aanbiedingen en gegarandeerde tours van touroperators.

Reisbureaus kunnen ook gebruik maken van:
  
    
      mogelijk om de kosten van de uren en minuten, met behulp van een speciaal ontwikkelde zoekmachine en het boeken van reizen te minimaliseren;
    
    
      verhogen van de maximale omzet ten koste van de free publicity via de publicatie van de adressen en telefoonnummers van bedrijven in de directory van de toeristische mogelijkheden;
    
    
      gebruik de zoekfunctie functionaliteit in het systeem van de boeken van reizen met de huidige berichten van grote exploitanten;
    
    
      gebruik van statistische gegevens, waarmee u het analyseren van de prijs en de prestaties van de exploitanten, rabotabyuschih in alle richtingen.
    
  
  Consumenten van diensten die het bedrijf exclusieve reisbureau zoekmachines tours, en informatiebronnen biedt in verschillende landen en hotels, professionele hulp van consultants, evenals biedt een gelegenheid om een ??toeristische leden van de gemeenschap worden via een netwerk van verschillende bronnen.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.