The social network

picture picture picture picture
logo

Frankrijk

Franse wijn - die ooit nog nooit van gehoord? In Parijs, een paradijs voor liefhebbers van goede wijnen. Parijs - het is allemaal het erkend centrum van de mode, dus geen wonder dat op elke straathoek zijn er trendy kleding winkels. Natuurlijk, de prijzen varieren sterk, maar het is een groot voordeel, als dank aan iedereen kan iets vinden die past bij zijn zak.

In het historische centrum van conserven veel van de straten en huizen die Napoleon en Jeanne d'Arc, de Franse Revolutie en de People's opstand, de Franse koningen en kardinalen, en de musketiers duelleren executies die werden uitgevoerd van de middeleeuwse inquisitie te roepen. In de nieuwe, moderne wijken is een enorme winkelcentra, uitstekende hotels en beroemde boetieks.
Welke tijd van het jaar, ervoor kiezen om te reizen naar Parijs? Om volledig te best genieten van uw vakantie te gaan in het voorjaar of de vroege herfst.

Parijs is mooi altijd, als je kon dus niet komen,, voor Toerisme seizoen is irrelevant. In de zomer is hier erg warm, net als overal, maar dankzij de frisse westenwind warmte is gemakkelijk overgedragen. Bovendien, als u van plan bent, Reizen in de zomer, te weten dat Parijs in juli en augustus meestal leeg zijn: in die maand in Frankrijk, is het tijd om te vertrekken.

Paris - Frankrijk reizen hart

Maar maak je geen zorgen, vindt u altijd een warm welkom in deze unieke stad, net als de bistro's, hotels en winkels blijven normaal werken en altijd voor u klaar. Winter in Parijs, in plaats van vocht, maar sneeuw is niet zo vaak, maar, misschien, wandelen zal niet leiden tot volledige tevredenheid. In deze tijd van het jaar is er een daling van de toeristische activiteit in de Parijs. De oude Keltische stammen en de Romeinen hun huizen gebouwd op het Ile de la Cite, en nu is hij de trots van Parijs, de Parijzenaars noemen het het hart van de stad.

Het beroemde Louvre Museum is in de buurt, met zijn rijke geschiedenis en was de woonplaats van vele generaties van de Franse koningen en een fort en gevangenis, en nu - een museum dat kunstwerken van onschatbare waarde huizen echt.
De namen van enkele Parijs wijken zoals bekend uit de kindertijd: Chaillot, Champs Elysees, de Opera wijk, Montmartre, en de Beaubourg district van de Centrale Markt, de Tuileries, St. Germain des Pres, Quartier Latin, Latin Botanische Tuin, de Luxemburgse kwartaal, Montparnasse, Invalides Quarter en de Eiffeltoren, het Isle de la Cite en Ile Saint-Louis, de Marais.

Notre Dame de Paris - het centrum van Parijs, de kathedraal is het label "0 km". Kilometerstand van alle wegen in Frankrijk begint te tellen vanaf dit punt. Sena, die de originele kaart in Parijs, zal helpen de bezoekers navigeren door de stad. De stad is verdeeld in twee delen, de rivier de Seine.

In Parijs transport zijn er geen problemen, en je kunt gemakkelijk naar alle delen van de stad.
Op de linkeroever van de Seine zijn: de Eiffeltoren, het graf van Napoleon, het Pantheon, de Sorbonne, het Quartier Latin. De rechteroever is bekroond met de Arc de Triomphe, Champs Elysees, Concorde, Madeleine Kerk, het Museum van de Geschiedenis in Parijs.

Is het mogelijk om uren door de straten van Parijs lopen 's nachts - vooral' s nachts is het mooi! Parijs is beroemd over de hele wereld voor zijn beroemde cabarets! In de eerste plaats toeristen willen de meest beroemde cabaret bezoek Frankrijk - Moulin Rouge. Toeristen bewonderen kankanom vermengd met het circus. Maar nu is het tonen slaat de toeristen met zijn speciale effecten die het meer kleurrijke en spectaculaire.

Presents zijn oude Parijs - Paradis Laten. Voor de sensatie-zoekers worden uitgenodigd om de wereldberoemde cabaret Crazy Horse te bezoeken, is het altijd open voor iedereen.
In Parijs, kwamen samen de geschiedenis en moderniteit, romantiek en de geest van het bedrijf van de stad, is er mogelijk om luxe restaurants, en talloze kleine bistro met een heerlijk aroma van de koffie. Kom naar Parijs en zie voor jezelf!

Parijs - het hart van Frankrijk Parijs

Svyatoslav
Reizen naar Parijs

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.