The social network

picture picture picture picture
logo

De Franse Riviera

Magical landschap, als afstammen van de schilderijen van Van Gogh, waar de kliffen worden gecombineerd met weelderige bossen en watervallen, adembenemende subtropische klimaat, toen in februari, beginnen te bloeien en magnolia bloesem amandelen en gebotteld in heldere lucht geuren van lavendel, olijfolie en wijn - een wereld van uniciteit en extravagantie. Hier zijn geconcentreerd de luxe villa's en fine dining restaurants, dure hotels en luxe yahty.Bud een schitterende Monte Carlo of Cannes met hun prachtige paleis en een deel van het festival, of het fantastische licht en de prachtige zee van Saint-Tropez - Franse Riviera zal trekken altijd de rijken uit de hele wereld mensen, niet alleen voor Home en vermaak, maar ook voor zakelijke.

Voor onroerend goed in Frankrijk is niet alleen prestigieus, maar relevant en rendabele investering. De vraag in sommige gebieden is veel groter dan het aanbod, dat maakt het ook mogelijk objecten gestaag groeien in waarde. Voor velen het kopen van een huis aan de Cote d'Azur - is in de eerste plaats een symbool van elitarisme en de goede smaak, maar ook als een kans om hun kapitaal te verhogen zonder risico. Rijke Europeanen Amerikanen, Arabische sjeiks en filmsterren wereldwijd bewust gekozen voor deze hoek van de planeet.

Cote d'Azur is klaar om u het beste dat hij heeft! Of misschien heeft u liever een rustig appartement? U kunt ervan verzekerd zijn dat ons bedrijf kan elke klant tevreden te stellen! Frans bedrijf Luxe, opgericht in het hart van de Cote d'Azur, biedt haar diensten in het vinden, kopen en huren van villa's en appartementen, chalets, in de vertaling en de voorbereiding van alle documenten.

We zijn bereid om de nodige administratieve ondersteuning en hulp bij werving van personeel te bieden: meiden, bewakers, tuinmannen. Maar maar deze diensten, ons bedrijf is ook bereid om volledige informatie met betrekking tot het segment van de exotische investeringen, wint snel aan momentum: we hebben het over vliegtuigen en jachten. Ervaring en onberispelijke reputatie stelt ons in staat aan te bieden van de beste onroerend goed, de meest moderne jachten en vliegtuigen, die een volledig gamma van hoge kwaliteit dienstverlening.

We zullen u helpen om de meest aantrekkelijke in de verhouding van de "prijs-kwaliteit" objecten, omdat het selectieproces en de aankoop van onroerende goederen zijn beladen met vele valkuilen, en het doel van ons bedrijf bestaat nu juist in het feit dat Frankrijk is uitgegroeid tot een tweede huis om u zo snel mogelijk! Een waar genot - het is het werken met veeleisende en verfijnde klanten die gewend zijn aan de onberispelijke service - de filosofie van het bedrijf.

We zijn blij om op alle organisatorische zaken, het maken van uw verblijf in Frankrijk onvergetelijk: boek een hotel, je ontmoet op het vliegveld, zorgen voor een gids, tolk en metgezel. Biedt ook verhuur van uitvoerende auto's, limousines en comfortabel coaches. Als u geinteresseerd bent in de elite van onroerend goed in het zuiden van Frankrijk, de aankoop of verkoop van een nieuwe die je al hebt - Frans Luxe bedrijf altijd tot uw dienst!

Franse Riviera Europa

Pre-tekst: Yaroslavna Yaskelyaynen
Bedrijf site: www.frenchluxury.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.