The social network

picture picture picture picture
logo

Franse Alpen om te skien en live art

In Frankrijk, is er een ongelooflijk aantal skigebieden van wie de namen bekend zijn allen, zonder uitzondering ski fans Home: Chamonix, Megeve, Les Arcs, La Plagne, Tignes, Val d'Isere Courchevel, Meribel, Val Thorens, d'Yuez Alpen, Les des Alpes, La Grave, die niet eens rondrijden voor 10-15 vakantie. De grote en de beste van hen bevinden zich in de Alpen - in de Savoie en Haute Savoie.

Ski resorts in de legendarische mogelijkheden van Frankrijk zijn zo groot dat ze kunnen worden gekenmerkt door een enkele zin: Ski Resorts Frankrijk - de beste in Europa! Echter, zelfs in de algemene categorie van de beste heeft zijn erkende leiders, zoals de resorts van de "Drie Valleien" - is bij iedereen bekend in Courchevel, Meribel en Val Torans.Gornolyzhnye resorts in de Alpen - een wereld apart, een verrassend divers, levend door zijn eigen regels en wetten.

Maar er tussen de vele met sneeuw bedekte dorpen en steden in de bergen van bijzondere plekken, die zeker een bezoek waard is. Homeland klimmen en de eerste Olympische Winterspelen, de mooiste en oudste Franse wintersportplaats - in Chamonix veel epitheta, en verrassend, allemaal - welverdiende.
  Het is gelegen in Chamonix, de hoogste kabelbaan van Europa, waar u kunt klim naar de top van de Aiguille du Midi (3842 m) en bewonder de prachtige te bekijken Alpen met uitzicht op de beroemde Mont Blanc en de Witte Vallei.

Voor elk, deze stad - zijn eigen, maar het is iets dat iedereen die er was ten minste een keer, weer terug te gaan naar deze plaatsen maakt.
  Chamonix is ??traditioneel beschouwd als de goedkoopste skigebied in de Franse Alpen zijn. Skiseizoen is geopend van half december tot eind maart.

De stad zelf ligt op een hoogte van 1035 meter, en liften leveren de gasten tot een hoogte van 3840 meter. Resultaten in Chamonix heeft 78 pistes met een totale lengte van 140 km, waarvan 21% - groene routes zijn (eenvoudig voor beginners), 14% - zijn zwart paden (zeer moeilijk, voor de meest ervaren skiers), de overige tracks van gemiddelde complexiteit. Er zijn routes voor cross-country ski's, snowboards, sneeuwschoenen, evenals locaties voor nieuwbakken sport (snow park, borderkros, half-pipe).

De enorme belangstelling van toeristen van jaar tot jaar is, natuurlijk, Courchevel, 'maakte zijn grote naam' als gevolg van een ongekende populariteit onder de Russische showbizz sterren, tycoons en de 'gouden jeugd'.
  De meest respectabele resort "Drie Valleien '- Courchevel is gelegen in het hart van Tarantezskoy Valley.

Het verschil in hoogte is van de Alpen tot het maximale niveau van compromis op de afdaling, dus in Courchevel, door de manier, zoals op vele skigebieden in Frankrijk, presenteerde de route voor zowel de beginnende als voor de eerbiedwaardige profs. In aanvulling op de bergen zelf, tot uw dienst zal hier worden tal van restaurants van het hoogste niveau, extravagante clubs, tennisbanen, met een grasveld, ijs arena's en buitensauna's van alle soorten en nationaliteiten - alles op een plek.

Excellent paden, unieke natuur, luxe boetiekjes en hotels in Courchevel opgericht bekendheid als een magneet die trekt in dit skiparadijs van de sterren en haaien en een traditionele tonen biznesa.Pervy tijd om op te staan ??op ski's in Courchevel beste op de hellingen en in gebieden Pralog Bellecote - er zijn lange en glooiende hellingen. Onder vervoer Jardin Alpin vinden veel groen en blauw paden.

Voor beginners, de ideale proeftuin zal plateau hellende afdaling Altiporta c, zonder extreme schommelingen, wat vooral belangrijk is voor beginners. Professionele skiers zullen zeker merken dat je route, waarvoor meer zal moeten "run". Bijvoorbeeld Col du Pas du Lac (2700 m) is populair in grote mijnbouw-experts slalom, downhill en Jean Blanc en zal worden beheerst op alle, niet elke ervaren skier.

Toegang tot alle tracks van de "Drie Valleien" uitgevoerd door een enkele lening, de aankoop van, waardoor de ingang van een comfortabele liften gratis.
  Winter kan de beste tijd om te winkelen in Frankrijk. Ingestemd met de verkoop van de overheid mensen hier plaatsvinden in januari.

Als je naar Frankrijk een iets eerder - in december - je kunt vangen niet minder interessant kerstmarkten.
  De magie van de Franse Alpen met iets wat lijkt op een goed glas wijn of een heerlijke maaltijd: niemand weet wat precies een geheim gesloten, maar minstens een keer te proberen, zeker willen vullen.

Frans "kunst van het leven", 's werelds grootste skigebied, de bijzondere sfeer van de oude Resorts - dit alles zo is, natuurlijk, maar er is iets groters, iets begrijpelijk dat jaarlijks aantrekt het Savoy skigebieden miljoenen bonte pack.
  
  
  
  
  
  Auteur: Xenia KireevaIstochnik: glossy magazine Krasnodar ANGE "A la mode du jour" - www.ange-yug.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.