The social network

picture picture picture picture
logo

Golden champagne

De beste tijd voor de seculiere bijeenkomsten - dit najaar. Berustend, ontspannen, burgers terug naar het ritme van het leven en het verlangen om verder te gaan het feest is duwen in de armen van luidruchtige partijen. Het is herfst met briljante Resorts sociale leven weer op de site van de grote steden, naar de beste scholen in de hoofdstad.

En hier ben ik, maar de meeste die-hard feestgangers en liefhebbers gewoon genieten van het leven werd vertraagd in de azuurblauwe kust en strand partijen in Miami, geamuseerd als ze kon niet in de zonnigste en staat bekend om onvoorspelbare weer Londen. Wat te, nu doen zonder Engels nikik, en ik heb gewijd tijd otyha bestuderen.
Maar misschien is het onmogelijk om te gaan in de zomer Europa en niet op duidelijk in een grote weg, omdat we in staat om Rusland!

Dus ik geprobeerd om zo veel populaire sites, waar de beroemde Londense Pacha, China White, Camouflage opgenomen vast te leggen ... aan het eind van de zomer dacht ik dat niets mij kon hebben verbaasd. Maar Oshibochka uit. In het afscheid, Engels vrienden nodigde me uit om een ??prive-club Jalouse, waar, zoals later bleek, het is gewoon niet krijgen als je geen lid yavlyashsya clubs en een aantal van hen niet in het bezit je samen met hen.

Dat is wat ik graag hebben gehecht zelf:)
Het publiek, de muziek, de sfeer - alles is op het niveau. Op een hoog niveau. Maar bovenal herinner ik me, misschien, de champagne, die ik heb behandeld mijn gidsen. Heerlijk, bedwelmende, deze champagne die ik ooit heb geproefd. Samen met de bubbels in een glas omcirkeld bloemblaadjes van goud! Op dit moment gouden champagne, kon ik mijn ogen niet geloven: en wat niet gebeuren!

Terug naar huis, heb ik besloten om uit te zoeken wat het was voor een drankje voor de oligarchen. Het bleek een bijzondere gouden champagne kunt proeven in Luxor Frankrijk, Zwitserland, Monaco, USA, Verenigde Arabische Emiraten ... Gekookt in Frankrijk, vervaardigd in beperkte hoeveelheden, Luxor Brut champagne bevat in feite stukjes van echt goud op 24 karaat! Echter, informatie over waar u kunt bestellen, kon ik niet vinden.

Onlangs kwam ik erachter dat dit najaar champagne met goud bloemblaadjes binnen en kan worden gekocht in Moskou! Ik denk dat het zal een van de eerste kopers!
Yana Bocharova,
Site champagne

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.