The social network

picture picture picture picture
logo

Baden-Wuerttemberg en Russische toeristen

Zelfs als je niet Duitsland te bezoeken, heeft u waarschijnlijk gehoord van Baden-Baden. Dit land is al lang gevierd door Russische beroemdheden. Hier in de 18 tot 19 eeuwen, kwam tot de Russische adel water, en genezing rest. Baden-Wurttemberg herinner me onze beroemdheden - Ivan Toergenjev, Gogol, Tolstoj, Vyazemsky en anderen.

Hier zijn ze schreven en werkt svchoi een bezoek aan de casino. Dit land en vandaag trekt toeristen van over de hele wereld. Naast Freiburg, de hoofdstad van Baden-Wurttemberg, de thuisbasis van de beroemde in heel Europa Europa-Park.

Hier, in de stad Rust, komen te ontspannen met hun kinderen door toeristen uit heel Europa. Lokale mensen zijn ervan overtuigd dat Europa veel meer plezier park Disneyland Parijs en, belangrijker nog, goedkoper. Het park bevat alle Europa. Er is ook een hoek van Duitsland, Rusland en de Russische heuvels en de ruimte complex "Mir". Er zijn delen van Duitsland, Engeland, Frankrijk enz. Het park beslaat meer dan 60 hectare en meer dan 100 attracties.

En nog veel meer Baden-Wurttemberg staat bekend om zijn watervallen Triberg, met een hoogte verschil van 163 m en het Museum van koekoeksklokken. Alle attracties in Baden-Wurttemberg worden beschreven op de site, zijn er vele foto's in Duitsland.

www.duitsland-my.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.