The social network

picture picture picture picture
logo

De belangrijkste museum in Spanje

Prado Museum in Madrid, is zonder twijfel een van de beroemdste musea ter wereld, samen met bijvoorbeeld musea als het Louvre in Parijs en de Hermitage in St.Sint-Petersburg. Maar Ondanks de rijkdom van de collectie, het museumgebouw is opmerkelijk voor zijn strenge elegantie van het Louvre en de Hermitage pompeuze, als niet bereid om bezoekers uit hun ontwerp afleiden kunstwerken.
Het museum gebouw, waarvan de bouw begon in de late XIIX eeuw, de bouw van het museum van natuurwetenschappen.

Tijdens de oorlog tussen Spanje en de Frankrijk In 1811 het museum gebouw werd omgebouwd tot stallen bezet Madrid Franse troepen. Door 1814 het museumgebouw werd hersteld, en in opdracht van koning Ferdinand VII werd geopend een kunstgalerie. Een paar jaar later een decreet op het fundament van het Koninklijk Museum ondertekend, waarin het fonds werd overgebracht naar een groot deel van de koninklijke collectie.

Sinds die tijd, de koninklijke familie persoonlijk betrokken bij de selectie van schilderijen voor de galerie, het kopen van schilderijen van beroemde kunstenaars. Werd echter de voorkeur van de vorsten beinvloed door politieke overwegingen. Om deze reden, het grootste deel van de collectie van het Prado zijn schilderijen van Spaanse, Italiaanse en Vlaamse meesters, en er zijn vrijwel geen schilderijen van Franse, Britse en Nederlandse schilders.

Gallery zelf is zo ontworpen dat u kunt werken ongeveer drie uur. Behulpzame medewerkers van het museum kan u adviseren om een ??van de excursies te sluiten of om de audio-gids te kopen - een kleine radio, een stem die je zal begeleiden tijdens de tour, helaas, de audio-gids in het Russisch ze niet hebben.
Tot voor kort, meer dan drieduizend kunstwerken bewaard in het Prado, de continu alleen tentoongesteld ongeveer duizend.

Echter, recentelijk volbrachte werk aan het museum de tentoonstelling hallen uit te breiden, waardoor voor ongeveer vijfhonderd werken die niet eerder hun rechtmatige plaats in de permanente tentoonstelling geexposeerd.
Beroemde schilderijen het Prado Museum in Madrid.
Zomervakantie met een baby in Spanje naar de zee.

De belangrijkste museum in Spanje spanje

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.