The social network

picture picture picture picture
logo

Eiffeltoren

Eiffel Tower

De Eiffeltoren werd gebouwd voor 3 jaar op de Champ de Mars in 1889 voor de Wereldtentoonstelling in herdenking van de honderdste verjaardag van de revolutie. Voor de bouw van Chrysler in Manhattan, was het het hoogste gebouw ter wereld. Echter, in de eerste jaren van haar bestaan, de Eiffeltoren werd bekritiseerd door de artistieke en literaire elite Parijs.

De bijna klaar om te dragen. Maar omdat het een ideaal platform voor de antennes die nodig zijn op dat moment voor de ontwikkeling van wetenschap en technologie, het nog steeds gerehabiliteerd.
Eiffel Tower, genoemd naar zijn ontwerper Gustave Eiffel, is niet alleen de meest herkenbare architectonisch herkenningspunt in Parijs, maar ook een populair doelwit turima.
De toren is 322 meter, waaronder een televisie-antenne op de top van het.

Vol gewicht stalen constructie voor meer dan 10 ton. Eiffeltoren bestaat uit 3 platforms, is een vierkant gevormd door vier kolommen. Op 3 platform is een vuurtoren met een koepel, waarover is er een uitkijkplatform op een hoogte van 274 meter.

Eiffeltoren in Parijs

In de toren kunt u beklimmen op twee manieren: op de trap, het breken van het 1792 niveau of met behulp van een lift.
Nu is de toren is een observatieplatform, dat komt lift naar (3 Platform), die een geweldig uitzicht over de stad biedt. Deze unieke ervaringen en emoties moeten alle gasten van de stad ervaren.

Eiffel Tower
Op hetzelfde moment op de toren kan worden 10 400 mensen.

Eiffeltoren, Parijs

Record opkomst voor zes maanden - 3.1 miljoen mensen.

Eiffel toren plaatjes, foto's Paris

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.