The social network

picture picture picture picture
logo

Finest Prospect in de wereld

Champs-Elysees (Champs-Elysees) - de breedste en meest prestigieuze straat in Parijs. Prospect op de site werd gelegd in de XVII eeuw, en zijn naam, ontving hij in het begin van de eeuw XVIII. Sindsdien is de naam 'Elysian Fields' werd wereldberoemd, en vastgoed prijzen in dit gebied - sky-high.

Champs Elysees stevig op de tweede positie in de lijst van de duurste straten ter wereld, de tweede alleen voor de niet minder beroemde Fifth Avenue in New York. De Fransen staan ??bekend om hun angstige houding ten opzichte van de gehele Franse en bescheiden aangeduid als de Champs-Elysees "mooie laan in de wereld." Misschien in dit geval, doen ze niet zondigen tegen de waarheid - het vooruitzicht van het Louvre - Tuileries - het gebied is echt de moeite waard alleen de sterren van superlatieven "Alles wat je wilt is op de Champs-Elysees." - Gezongen keer Joe Dusen.

Het is een lange tijd, maar de Champs Elysees nog belichaamt het beste dat kan worden gevonden in de Parijs. Restaurants, cafes en winkels - niet verpakking op een andere straat, dan kunt u genieten van de beste maaltijden en koop de beste producten die alleen bestaan ??in het Frans stolitse.V vandaag de dag vrijwel geen van de Parijzenaars niet kan beroemen dat ze wonen op de Champs Elysees.

Prijzen verhuur, echter niet afschrikken zakenlieden - de meeste van de bovenste verdiepingen van de huizen bewoond door kantoren van de Champs-Elysees, en de onderkant is vaak gegeven onder de elite winkels. Deze shoppers waarderen de Champs Elysees voor de compacte locatie van winkels en de beste merken voor authenticiteit - waar anders kun je kopen echte Franse parfum of merkkleding, maar in Parijs?

Een van de meest bekende merken gepresenteerd op de Champs Elysees - Benetton, Disney Store, Nike, Zara, Gap, Lacoste, Louis Vuitton, Guerlain, Sephora, Yves Rocher, Cartier. Veel van deze winkels - grote in de wereld. In het bijzonder kan de Champs Elysees bogen van het warenhuis Louis Vuitton winkel en de grootste Adidas, dat werd geopend in februari 2007.
Hotels Paris

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.