The social network

picture picture picture picture
logo

Frankrijk - een land van de mode trends ...

Wat denk je, wat is het meest aantrekkelijke land voor toeristen? Natuurlijk, Frankrijk! Wat was er zo speciaal u kunt zien, het kiezen van vakantie in Frankrijk?
Molen met een rijke geschiedenis, de geboorteplaats van de beroemde persoonlijkheden, de hoofdstad van de mode trends, Cote d'Azur met een zachte zee, de beste resorts, koninklijke kastelen van de Loire en, uiteraard, de Eiffeltoren - alle in Frankrijk.

Dit is slechts het land dat zeker is om bezienswaardigheden en wandel-liefhebbers gaan, omdat hier, er is echt iets te zien.
Frankrijk is overspoeld met de bezienswaardigheden, iedere stad in dit land - is attractie. Bijvoorbeeld, Avignon, gelegen in Zuid-Frankrijk, is het beroemde pauselijk paleis en de beroemde, perekinuvshiysya door de rivier de Rhone, de brug van Saint-Benesov. Of, Bordeaux, de zonnigste stad van de staat, beroemd om zijn Grand Theatre en de Fontein van de Drie Gratien.

En als een ster in Cannes of de Parijs - de hoofdstad van Frankrijk, bij iedereen bekend zijn romantische straatjes, architectonische wonderen, musea, en zeg nee. Vakantie in Frankrijk, zonder dat deze steden te bezoeken, is simpelweg onmogelijk. Verhuizing naar Frankrijk, is het best de trein naar. Immers, uitzicht uit het raam, wordt gestort in het geheugen voor de komende jaren.
Zoals u weet, Frankrijk en de landelijke stijl van de laatste mode trends.

De meest bekende mode-ontwerper - geboren in deze staat. Franse steden gewoon bezaaid met trendy boetiekjes en winkels. Prijzen zijn er natuurlijk ook wel eens bijten, maar er is, goede kleren zijn stevig in de winkels degriffe die zich specialiseren in het verkopen van merkkleding uit het verleden, en soms is dit seizoen!

Om terug te komen uit dit elegante land kan niet zonder souvenirs. Voor invoering van de euro in Frankrijk, in elke stad, zonder uitzondering, waren kleine winkeltjes met souvenirs, die de naam draagt ??- "10 frank". In deze winkels, maar een prijs, tien frank voor elke geinteresseerde u een souvenir.

In deze winkels kun je kits met het symbool van de Provence, schelpen, pennen, sleutelhangers met de Eiffeltoren, een miniatuur kopie van de attracties te kopen. Deze winkels zullen niet weg, maar nu hebben ze andere namen.
Tochten naar Frankrijk zijn erg populair vanwege de hoge geloofwaardigheid van de cultuur van het land.

Reizen naar Frankrijk - perfecte oplossing, als je van plan bent een bruiloft of een romantische Reizen slechts voor twee.
Vitaly Alexandrov (Rest van Europa:. Frankrijk, Italie en Griekenland)

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.