The social network

picture picture picture picture
logo

Franse monumenten

Wat trekt toeristen Frankrijk? De vraag niet te worden beantwoord. Iedereen is op zoek naar dit prachtige land is iets unieks.

Sommige oorzaken een veel culturele bezienswaardigheden, die in de Franse Republiek opgedaan tijdens de ontwikkeling van de Europese Gemeenschap. Iemand trekken bagatstva de natuur, dat is verbazingwekkend hoog aantal en kijk niet naar hen is onmogelijk. Ondernemende mensen brengt een scala aan onroerend goed in Frankrijk: de adembenemende schoonheid van de huizen, woningen Parijs, Franse Riviera onroerend goed, en andere bekende resorts, kastelen in Frankrijk. Toeristen in Frankrijk is een paradijs.

Er is veel spa zones: Biarritz, Saint Jean de Luz, Chamonix, Cannes, Evian-les-Bains, Saint-Gervais Mont-Blanc, Juan-les-Pins, Quiberon, Sibur, Brides-les-Bains, Val d'Isere, Tignes, Engen-les-Bains, Cambo-les-Bains, Val Thorens, Deauville, Disneyland, Aix-les-Bains, Corsica, Courchevel, Roscoff, Vichy, Saint-Tropez van de Alpen-D'Yuez. Naast de vele badplaatsen, zijn er grote winter Europese resorts. Franse Alpen hebben een maximale hoogte in Europa voor zijn pittoreske inferieur zijn aan wat andere bergen.

Mountain slalom - de meest memorabele rest in de winter in Frankrijk. Chamonix - de geboorteplaats van het skien. In 1924, de eerste hier in de winter Olympische Spelen. Het resort is gelegen nabij de kruising van de grenzen van Frankrijk, Zwitserland en Italie in de vallei. 116 berghellingen van Courchevel lengte van 160 km hebben 63 liften 63 skiliften. De kwaliteit van de sneeuw gedurende het gehele seizoen verzorgd door 562 sneeuwkanonnen. En snowboarders en skiers vinden in deze plaatsen veel van routes die hun niveau van schaatsen wedstrijd.

Frans buitenlands onroerend goed, Luxe woningen in Nice, etc.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.