The social network

picture picture picture picture
logo

Geschenken uit Mongolie

Als u een fervent reiziger en een liefhebber van extreme Home, dan moet u zeker naar Mongolie. Ondanks het feit dat dit land is dicht bij ons, zal het verschil u verrassen. Leven, de cultuur en de tradities van Mongolie zal verbazen voor een van zijn primitieve en natuurlijk.

Je fancy zacharuyut nationale patronen, en gedurfde ruiters zullen onder de indruk van hun vaardigheden.
Mongolie voor zowel toeristen als shopaholics redelijk "goedkoop" land. Hier, sommige prijzen zijn veel lager dan in Rusland, dus zelfs een kleine hoeveelheid geld die je kunt veroorloven om constant te eten in restaurants. U koopt een verscheidenheid van geschenken en goodies voor alle familieleden en vrienden.
Maar dat kan worden gebracht uit Mongolie? Veel mensen geloven dat er slechts een paard en een woestijn. Dit is absoluut niet waar.

In Mongolie, een goed ontwikkelde ambachtelijke industrie, de armen en catering. U zult aangenaam verrast zijn van de voorgestelde bereik en hebben het land niet verlaten zonder een grote collectie van geschenken en dingen, "een geschenk".
Het eerste wat je moet aandacht besteden aan de kleding.

Bijna alle winkels die je vindt jezelf een prachtig paar elegante sneakers Mongoolse, die lange tijd zal op deze reis en warme herinneren in de winter koude nachten. Dit artikel van kleding zal niet alleen nuttig en praktisch ding, maar een goed ontwerp zal uw huis te vullen. Ontvang slippers voor elk lid van uw gezin, zal brengen in het huis van een felle kleur en warmte.

Ook in Mongolie, een enorm scala aan T-shirts met allerlei nationale symbolen.

Lokale handelaren zijn met dit product voor een relatief lage kosten.
Mongolie is beroemd om zijn lederwaren en kasjmier. Omdat het een land waar actief in het fokken van binnenlandse vee.

Heeft u bieden verschillende riemen, tassen en andere producten.
Wilt u een stukje van dit land te brengen, moet u een nationaal cap te krijgen, kun je niet zomaar laten zien op de plank, maar het kan gedragen worden in de hete zomer aan de hitte en de zon te ontsnappen.

In aanvulling op de hoofddeksels in Mongolie brede waaier van nationale kostuums. Een uitstekende aanwinst zal zijn laarzen, ontworpen voor de lokale rijders.

Dit is waar je veilig kunt gaan naar een tour en reizen, zoals ze zijn bijzonder duurzaam, en ontworpen voor zware weersomstandigheden.
Fans van de hand Maida perfect deken van kameelhaar. Het zal een waardige plaats in je slaapkamer, en een perfecte ding in de koude nachten.

Zeker, als je besluit om het land opnieuw te bezoeken, je meteen een paar dekens.
Als je graag buiten of in hun eigen land te ontspannen, zou u kopen een mooie tent. Stel je voor hoe uw buren verbaasd op het zomerhuisje, zag hij een vreemd gebouw. Natuurlijk kunnen we zeggen dat de tent nogal omvangrijk object, zal het moeilijk te transporteren. Maar het is de moeite waard de yurt een belangrijke aankoop van uw reis, het maken van de Reizen onvergetelijk.

Voor de fans van diverse snuisterijen zijn perfecte geschenken met een nationale ornament. Dit kan de originele matten, tassen, sjaals en gordijnen.
Als u graag aan de muur schilderijen sieren, in Mongolie, vindt u de nationale en schilderen, en, interessanter, de schilderijen in de kunst van munten.

Een perfect cadeau uit Mongolie zal jagen het imago van Genghis Khan.
In Mongolie, zijn er nog sjamanen en tovenaars, en de mensen zijn erg bijgelovig en angst voor de toorn van de geesten. Zeker het programma van uw reis zal een kleurrijke voorstelling van de sjamaan.

Een opvallend en onvergetelijk geschenk zal masker sjamanistische goden. Brengen van het onderwerp, dan kunt u verbazen uw vrienden en familie horror verhalen over de geschiedenis en het doel van het masker.
Mongolie uit de oudheid was bekend om zijn wapen. Vooral goed zijn mooie messen en dolken. U kunt een klein zakmes, en een oude strijd kromzwaard.

The Sword, dat werd meegenomen uit Mongolie, wordt luxe en dure cadeaus voor uw familie, en voor een stevige kop.
In Mongolie, moet speciale aandacht worden besteed aan de nationale voedselzekerheid. Mongoolse eten is onderscheidend, en niemand in eerste instantie om te beslissen om lokale gerechten te proberen. Het perfecte cadeau "vlees-eters" zijn de lokale lekkernijen in de vorm van diverse gebeitst en vleeswaren.

De gastvrouw moet een verzameling van kruiden en specerijen die perfect aanvulling op uw maaltijd en maak een verscheidenheid aan zelfgemaakte voedsel te kopen. Alleen de lokale vrouwen te vragen over het voorbereiden van nationale gerechten, vervolgens te verrassen en uw familie en gasten genieten.
De mensen zullen niet door kant alcohol Mongolie. Vooral beroemd Mongoolse wodka "Archi", de zogenaamde "melk wodka."

Stel je voor hoe uw vrienden zullen blij zijn als je mee een paar flessen van deze "elixer." Geeft een speciale smaak feest enorme hoorn geit met Trans-Ili Alatau, waaruit we kunnen een drankje aanbieden aan uw vrienden.
Als je moe bent van de azuurblauwe stranden, of hebben niet genoeg geld om te gaan om te winnen van de Parijs, een gevoel van avontuur geeft je niet de rest, voel je vrij om te gaan naar Mongolie!

Je verwacht een onbekend avontuur, zul je een nieuwe wereld te ontdekken, en je kunt dichter bij de oorsprong van het leven. En souvenirs meegebracht uit Mongolie en voor altijd zal zijn uw beste "vrienden."
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.