The social network

picture picture picture picture
logo

Geschenken van de cowboy staat

Weet je nog de legende dat Napoleon eerst de kerk van St. Anne in Vilnius zag, Vilnius dit? Volgens de legende, riep hij uit dat als hij zou kunnen, dan moet u naar een kerk op de hand en voorzichtig verplaatst naar de Parijs. Hoe vaak tijdens zijn reizen rond de wereld, we denken aan de woorden van de grote Fransman, dromend over hoe om mee te nemen met een bezoek van een bepaald punt van belang ....

Wat kunnen we zeggen over die gelukkig genoeg om te reizen naar Wyoming? Geef toe, waarschijnlijk tijdens zijn reizen u herhaaldelijk primerivali die zin aan wat geopenbaard werd voor uw ogen.
In dit dunbevolkte land, dat zich midden tussen de Mississippi-rivier en de Stille Oceaan, de Great Plains aan de Rocky Mountains ....

Schoonheid van de Natuur Wilde Westen boeit niemand, zelfs de meest ervaren Traveler. Geen wonder dat duizenden toeristen jaarlijks massaal naar Wyoming in de nationale parken. Een van de meest beroemde parken in de Verenigde Staten, Yellowstone, zal u verbazen met een indrukwekkende collectie van geisers en hete bronnen, Grand Teton National Park, het prachtige berglandschap, en fossiele Butte Reserve biedt bezoekers de mogelijkheid om fossielen van vissen, leeftijd accounts te zien voor 60 miljoen jaar.

Gretig genieten van de schoonheid voor je ogen open, vergeet dan niet dat een deeltje van deze schoonheid alleen moet je je vrienden en familie mee te nemen. En hoe waardevol uw amateur foto's en videobeelden van deze geweldige plaatsen, vergeet niet om een ??cadeau te kopen voor uw oudere familieleden fijne albums foto's van de nationale parken van Wyoming. Ook zullen familie en wand kalenders maken met de soorten reserves op verschillende tijdstippen van het jaar.

Uitstekende kwaliteit van foto's maken van de aard van de verre rand van dichterbij, en de kalender zal trekken altijd de ogen van de gasten en familie.
Ondanks het feit dat de mooie helft van de mensheid de schoonheid van de natuur en de seizoenen, veel meer albums en kalenders voelt zal bevallen vrouwen van vulkanisch glas ornamenten - obsidiaan. Geraffineerde producten van dit materiaal, ingelijst in zilver of goud, zal niet onverschillig laten noch een dame.

En zo moedig gekocht voor alle soorten van uw favoriete oorbellen, armbanden en ringen. Overhandiging je de helft van de ornamenten zijn verpakt in een elegante stoffen zak, vergeet dan niet te vertellen dat ze werden gekocht aan de voet van de toren van de Duivel - een enorme rots van obsidiaan, een soort van Mekka klimmers van over de hele wereld, gehuld in een sluier van oude legenden en tradities .... Inderdaad, meer versieringen vrouwen liefde sieraden, omgeven door een aura van mysterie, en dus verrukking door u gekozen een niet grenzen kennen.

Om vrienden en collega's als een geschenk dat je kunt kopen beeldjes elanden en bizons, ook gemaakt van obsidiaan. Deze dieren voelen zich zo op hun gemak in Wyoming, die absoluut niet bang is om te reizen en rustig knabbelen het gras onder de flitsen van camera's, als echte sterren in de Rood track.
 
Om te kalmeren zijn geliefde hoofd Bridger Teton Reserve in Hot Springs, moet u aandacht te besteden aan de schijnbaar gewone ijzeren banken.

In feite zijn ze geconserveerd water uit de bron, en als je een bank run mechanisme verwarming open. Dus, je baas krijgt u een unieke kans te bieden, niet letterlijk uit te gaan van zijn kantoor, de handen wassen met warm water uit de bronnen van Wyoming! Is dat niet geweldig perspectief? Dat is waarschijnlijk je baas zult genieten van de vindingrijkheid van zijn ondergeschikten.

Als je het geluk hebt om naar Wyoming te krijgen in juli, niet te missen de kans om de jaarlijkse vakantie bij te wonen - Dag van de grens, die wordt gehouden in de hoofdstad, Cheyenne. Het was dan loopt 's werelds grootste rodeo, cowboys het verzamelen van de beste, die sterk toeneemt voor een paar dagen bevolking van de stad. Immers, de concurrentie in de kracht en behendigheid laat niemand onverschillig. Daar zul je pick-up makkelijk cadeau aan je beste vriend.

Deze cowboy hoed en riem zal hem helpen zich voor te stellen zich een onstuimige cowboy, "een soldaat van fortuin" of grens held die niet in hun account of ingeslikt beledigingen, geen levende vijanden. Als u wilt kunt u elkaar met iets echt origineel, koop dan hem een ??kruk, stoel, zitten waar je kunt, maar het gooien van een been, zoals in dit zadel. En die indruk was voltooid, wordt het dezelfde gestileerde te kopen advertenties op zoeken of op de overwinning in de rodeo, waar je zelfstandig de gegevens invoeren en plak een foto van uw vriend.

Dit speelse aanvulling op uw huidige zal een leuk lachen om het hele bedrijf te maken. Het maakt niet uit of je reis zal niet plaatsvinden in juli: niet voor niets "Cowboy staat" is de officiele bijnaam van Wyoming en winkels met aanverwante goederen er werken het hele jaar door.
Bij zijn terugkeer uit Wyoming, zeker zul je lang dromen van de witte kliffen nationale monument Fossil Butte, zandduinen Killkeper de schilderachtige Bighorn River Canyon, een prachtige kloof Flaming Gorge Yellowstone geisers van het park.

Dankzij uw zorg, uw gaven en foto's er veel van zal dichter en uw familie en vrienden. En wie weet welke kant waait de spreekwoordelijke 'wind van omzwervingen "? Misschien is hij nog steeds een of andere manier begraven u met een vlaag van deze kleine staat in gebied, de thuishaven van de moedige en nobele mensen in harmonie leven met de aard van hun ongelooflijke schoonheid, waar er nog steeds sterke geest van gezonde avontuur inherente pioniers en, natuurlijk, alle toeristen de hele wereld.
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.