The social network

picture picture picture picture
logo

Giften van de staat-gem

En laten we gaan naar een nieuwe Reizen! In een aantal zeer zeer onbekende plaats voor, waar je nieuwe ervaringen op te doen, om een ??andere cultuur te raken en de bezienswaardigheden. Hier, bijvoorbeeld, Moskou is prima. Nee, nee, geen haast om te betogen dat deze stad was nauwelijks een heel erg vreemd!

Immers, bieden we een speciaal bezoek aan Moskou, "Amerikaanse", om zo te spreken van de lekkage. Het is algemeen bekend dat de VS heeft niet alleen haar eigen Parijs en Londen, en Odessa, Moskou en kan bogen op meer dan een dozijn staten van de VS. En de meeste van deze is degene die is gevestigd in Idaho.

Zijn naam is nodig om Pennsylvania kolonisten, maar de vroegere geschiedenis van de naam van de Moskovieten trace niet gelukt. In dit niet-hoofdstad stad heeft zijn eigen bezienswaardigheden en high-profile evenementen, zoals het jaarlijkse Jazz Festival Lionel Hampton, die een van de grote Amerikaanse festivals deze musical. Maar wanneer het onderzoek van de lokale schoonheden zullen worden gedaan, niet weigeren, mij het genoegen om te reizen naar Idaho!

By the way, in Moskou je er trots op dat de officiele bijnaam van Idaho, "Gem State" te rapporteren. Maar de tweede naam die de lokale bevolking te spreken met een lichte grijns, dan is trots - ". Beroemde Potatoes" En in het algemeen, in deze twee bijnamen en is alle economische hulp voor de staat, die is de belangrijkste industrieen van de mijnbouw, en aardappelen. In Idaho, werkt zelfs een speciale organisatie, vechten voor een fatsoenlijke houding ten opzichte van de aardappelen.

Commissie bevat allerlei promoties, campagnes tegen dieten die uit te sluiten van het dieet van aardappelen, en organiseert beurzen en festivals gewijd aan de aardappelen.
Zorg ervoor dat u aardappelen te kopen in de gave om uw oudere familieleden! Laat ze hebben de mogelijkheid om de smaak van aardappelpuree buitenland en de lokale vergelijken. En naast deze gave grappen, met de hand lanceerden we, gekocht in het Museum van aardappelen.

Bijvoorbeeld, een schort met het logo van het museum of in de keuken wandklok in de vorm van een grote aardappel.

Na ontvangst van de positieve lading in het Museum van aardappelen, overlaten aan andere natuurlijke hulpbronnen van het land te verkennen - canyons, watervallen, rivieren en hete bronnen. Idaho bergen bedekt dichte bossen die zijn huis naar elanden, zwarte beren en grizzly beren zijn zelfs. Veel mooie foto's, ansichtkaarten en kalenders zingen het wild leven.

Kopen van de gift sets van kaarten en kalenders flip muur als een geschenk voor vrienden en collega's, maar vergeet niet om uw eigen foto en video materiaal te nemen. Als deze optie aanwezig is zal lijken te gemeengoed, tot uw dienst met uitzicht op de watervallen cup tweeling of met haviken en adelaars uit van de Wereld Birds of Prey Center.
Maar de mijnbouw zal helpen u uit bij het kiezen van een geschenk vriendin.

Deze bijzondere originaliteit, misschien, en niet om iets, want in de staat van de gedolven opalen en granaten, die zelfs de officiele staatsgodsdienst steen. Zo, die in Idaho, bezoek een van de vele mijnen, musea en winkel met hen in een wereld van glinsterende sieraden stenen. Forgetting over de economie, koop uw favoriete oorbellen, armbanden en kettingen van granaat, voor een goede reden, deze steen is een talisman van liefde, hoera voor de ziel en verbetert sensualiteit.

Zeker wat om je lieveling ornamenten geven uit Idaho granaten, je meteen ervoor zorgen dat de magische eigenschappen van stenen.

In aanvulling op de mijnen en musea, is in Idaho en andere musea, een duidelijk bewijs het leven van de mijnwerkers en toeristen dappere jagers, zoals het was tijdens de goudkoorts. In die moeilijke tijden was een beetje entertainment, en in waarheid, ze waren een beetje aanstootgevend. Drinken, schieten, en de dames - dat is alles entertainment componenten dan de lokale bevolking.

Nu kunnen bezoekers die twee dagen raken in een vrij unieke musea. En als je wilt aan het hoofd van de gift, de beste oplossing te vinden niet imponeren. Dus, heren-nummer een entertainment, schieten, vertegenwoordigd in het museum in de stad Challis dashboard.

Er in de winkel van het museum, verkocht verschrikkelijk buit jagers - gevuld. Maar u geinteresseerd bent in Bed entertainment bewoners van deze plaatsen: tekenen kogels. Meer precies, de kogelgaten. Koop een baas originele "schilderij" met het hoofd van een Indiaan of een heer in een hoed en een poster zijn kleine jongen, "artist" en Remington in plaats van borstels en kleur.

Imagination bazen zal raken volledig, en de onderhandelingen relatie tot een man die een prominente plaats zulk een kunstwerk zal worden ernstig zijn.
Maar de beste vriend een geschenk uit de tweede Delight Museum, dat is net als de originele opname! Het museum is gevestigd in deze voormalige bordeel in de stad Uellas. Deze "Oasis" en een tweede, en misschien wel de belangrijkste entertainment voor de populariteit van de bewoners in die dagen.

Nu zijn er meer dan fatsoenlijk en informatief, de tentoonstelling gereconstrueerd kamers, keuken, tafels en cosmetische kostuums van die tijd. En in de winkel van het museum kun je nu boeken over vrouwen ten westen, delen van kostuums en vele andere leuke geschenken. Koop je beste vriend als een geschenk munten met het embleem van de instelling en het silhouet van, zeg, een van de aanwezigen. Deze collectible munt zal een keuze maken tussen een adelaar en staarten is veel leuker!

En zal deze munt zilver, brons of zelfs goud - u beslist. Reizen of Idaho, vergeet niet om het Antropologisch Museum, militair materieel en vliegtuigen, de flora en fauna van het staatsbezoek. Kijk in de hel, of liever, in de hel Canyon, de onderkant van die woeste rivier slang, en bezoek de grot van Crystal Falls. En u ervoor zorgen dat niet alleen Moskou en de beroemde Idaho aardappelen. En toch, als upakuete koffers voor de reis naar huis, rennen naar de dichtstbijzijnde winkel en koop de belangrijkste rijkdom van Idaho.

Nou ja, in ieder geval een paar pond.
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.