The social network

picture picture picture picture
logo

Hotels in Parijs

Parijs - de meest bezochte toeristische stad in de wereld, dus geen wonder dat hij het grootste aantal hotels op de planeet heeft - er zijn ongeveer vijftien honderd. Er zijn diverse soorten accommodatie aangeboden is indrukwekkend - van bescheiden twee-sterren hotel aan de rand (en zelfs in de buitenwijken) tot luxe hotels op de grote wegen van de stad.

Sommige hotels Parijs geworden is iets meer dan alleen een plek waar je kunt zitten 's nachts (ook in stijl) - ze zijn geworden culturele, historische en architectonische bezienswaardigheden, die het bekijken waard, zelfs als het budget niet hoeft te, om hun huurder te worden. Sofitel belichaamt 'de kunst van het leven in het Frans, "en het merk van hotels in Parijs al heeft overschreden tien. Echter, Sofitel Le Faubourg beschouwd als een van de beste, zelfs onder hun luxe tegenhangers.

Gelegen tussen de Concorde en de Champs Elysees, neemt hij twee verschillende gebouwen gebouwd in de 17e en 19e eeuw. Restaurant Cafe Faubourg populair geworden, niet alleen onder de hotelgasten, maar ook bij de Parijzenaars. Het hotel heeft 149 kamers en 25 suites, zijn er twee bars - La Bibliotheque en Bar 30. Niet ver van het Sofitel Le Faubourg, ligt het hotel Le Bristol, bekend om zijn prachtige Franse tuin en het houden modeshows van bekende couturiers.

Ontworpen in zachte kleuren en het meubilair van de 18e eeuw en de oude schilderijen worden gecombineerd met moderne voorzieningen zoals airconditioning en internet. Sommige van de 164 kamers hebben een terras met uitzicht op de tuin. Al meer dan 100 jaar siert de Place Vendome Hotel Ritz Paris (geopend in 1898). Een lange traditie, prestige en de legendarische verleden zetten dit hotel apart in de rij van parels hotelwezen van Parijs.

Onder de elegante kamers - suites, tien speciale dragen van zulke grote namen als Coco Chanel, Windsor, en Imperial. Nog een waardige vertegenwoordiger van top-class hotel, Le Meurice, gelegen tussen de Concorde en het Louvre. De geschiedenis gaat terug meer dan twee eeuwen, gedurende welke hij diende als de zetel van de royalty's, modeontwerpers en andere beroemdheden.

Dit prachtige paleis combineert een geavanceerd ontwerp, chique en moderne normen. In het hart van Parijs, tussen de Champs Elysees en de Eiffeltoren, gelegen Plaza Athenee - Hotel, die kunnen worden genoemd echt "Parijs". Sinds de opening in 1911, het hotel biedt haar gasten om te genieten van de sfeer, die bekend staat als de "Parijs charm "- iets wat ongrijpbaar dat het moeilijk is te beschrijven, maar dat onmiskenbare voelen en begrijpen - je bent in Parijs.
Boek hotels in Parijs

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.