The social network

picture picture picture picture
logo

Putishestvie in Andorra la Vella

Aan de oever van het schilderachtige landschap van de rivier de Valira is een van de oudste steden in Europa, Andorra la Vella. De stad, die is echt een klein juweeltje van de staat, het Prinsdom Andorra, en is er trots op de status als hoofdstad. Andorra la Vella is gelegen in het centrum van het land op een hoogte van 1000 meter boven zeeniveau en is omgeven door een dichte ring van de oostelijke Pyreneeen, bedekt met dichte naaldbossen en gekroond met sneeuw caps.

De hoogte van deze bergen bereiken van bijna 3.000 meter. Panorama met sneeuw bedekte bergtoppen en steile ravijnen organisch een aanvulling op de oude gebouwen in de middeleeuwse stijl, Romaanse kerken en kapellen, grenzend aan moderne winkelcentra en banken. De oude stad is de ingang van de kerk van St. Stephen, gebouwd in de elfde eeuw.

Om een ??van de oudste kerken zijn de Kerk van het Prinsdom van Santa Kolomna, met bewaard gebleven sinds de 12e eeuw fresco van het aangezicht van God. Bijzondere plek is Barry Antique District, gelegen op de site van een oud dorp, gesticht in de 9e eeuw en die later werd de hoofdstad van het vorstendom. Catalanen noemen het het hart van de stad.

In het hart van de oude wijk staat de oude parlement Casa de los Valles. "Huis van de Dales ', dus het is wel de Catalanen, werd gebouwd in de 17e eeuw als de parlementaire paleis. Nu ligt de overheid, hotel, kapel van San Ermengol, en vreemd genoeg, een gevangenis. Cultureel centrum van de hoofdstad wordt beschouwd als de Plaza del Poble, die verzamelt in de avonden liefhebbers van jazz muziek, theatervoorstellingen, festivals en ceremonies.

De uitgestrekte gebied gehuisvest de staat Theater en de Academie voor Muziek. Een nabijgelegen winkelcentrum Pirenes, misschien wel de grootste niet alleen kapitaal, maar ook in het land. In van Andorra la Vella staat bekend als een commercieel centrum. Het heeft honderden verschillende winkels.

Van de boetieks van de toonaangevende bedrijven in de wereld om de winkels van lokale ambachtslieden. Dit toegestaan ??om de heerlijkheid van de hemel voor shopaholics aanwezig te krijgen. Lage prijzen en aanvaardbare voorwaarden van fiscaal beleid heeft het land een gunstige vrijhandelszone. Daarnaast, Andorra la Vella is een transit punt op de weg tussen de Spanje en Frankrijk, het mogelijk om aanzienlijke vermindering van de prijzen van ingevoerde goederen van alle takken van de handel.

Een van de belangrijke bezienswaardigheden van de hoofdstad is Caldea Spa, gelegen in de buitenwijk van Escaldes.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.