The social network

picture picture picture picture
logo

Staat van turkoois en tequila

Reizen naar verschillende landen, we proberen te herinneren als vele lokale namen. Dan praten over de reis naar vrienden en kennissen, het helpt om beter over te brengen van de geest van nationale karakter en de plaats waar u hebt bezocht. Converse is ook waar: het is vaak de bron van de namen kan voorstellen waar je net bent aangekomen.

Bijvoorbeeld: u noemt Saint-Merry Meade en Bath - dus je ging naar Engeland, als in een gesprek en vermeld Dieppe Evreux, de reiziger is teruggekeerd uit Frankrijk. Maar dan kom je terug van regelmatige reizen, en de gasten vragen waar je was hetzelfde. In Albuquerque en de Rio Grande, een reis naar Santa Fe en zelfs in Los Alamos, bent u verantwoordelijk. En dit is waar de rommel begint. Het is waarschijnlijk in Spanje of Latijns-Amerika, verbijsterd vrienden zeggen, het zien van af je in Amerika. Nee, je lach, dit is de Amerikaanse staat New Mexico.

Het is in deze staat in een minderheid van de typische Amerikaanse namen, en de Spaanse invloed zo sterk nog, voor veel mensen is dit een tweede taal. Dit is een van de meest etnisch diverse staten in het land, en de afdruk van de Spaanse cultuur is voelbaar in alles, van architectuur tot keuken. En om je familie een spannende gevoel van een organische vermenging van verschillende culturen, is het tijd om hen gaven, aangekocht door u tijdens uw reis.

Eerste, het geven van geschenken mooie dames. Immers, je koos ze voor geschenken met grote zorg. In New Mexico niet geconfronteerd met het probleem van de te kiezen wat aan uw favoriete kopen.

Het antwoord ligt voor de hand: het kan gewoon zilveren sieraden met turquoise. Zilver wordt gewonnen uit erts smelten hier in New Mexico, en turquoise is de officiele status steen. Het is niet verwonderlijk dat sinds onheuglijke tijden de Indianen die leefden in deze gebieden, het maken van mooie sieraden gemaakt uit dit materiaal.

Er is niets veranderd, en nu - de beste maken van sieraden Navajos. Maar als het type van geschenk dat je al snel hebben besloten, hier is uw keuze, gepresenteerd enige moeite. En om te voorspellen zeker, heb je gekocht veel sieraden in de traditionele stijl: elegant geweven armbanden, oorbellen en zelfs een ketting van zilveren draad met turkoois, gewichtloos kraag die de borst van je geliefde.

En, te oordelen naar de enthousiaste en oham Aham, u de juiste keuze gemaakt.

Zolang uw half scherp op de installatie van dit alles Beauty, afsluiten van een cadeau voor een beste vriend. Gift voor hem ook de lokale kenmerken weerspiegelt, het is een fles tequila.

Natuurlijk, de verkoper in een winkel in New Mexico, je legt uit dat dit in feite drank gemaakt in Mexico, maar hier in New Mexico, haar eerst geprobeerd de Amerikanen, en van deze staat begon met de verovering van de wereldmarkt tequila. Nu de smaak van de drank te beoordelen naar uw vriend. Natuurlijk, in uw bedrijf. Immers, moet je hem laten zien hoe de gave van de agave drinken.

Misschien dan moet je beslissen welke stijl is het gebruik van de drank, "Rapid" of "zout en limoen," u de voorkeur geeft.
Uw oudere familieleden je hand in een deken. Dekens uit New Mexico afwijken van de gebruikelijke vorm van bijzondere lichtheid en prachtige kleuren. Verborgen zijn voeten warm deken met kleurrijke Indiase ontwerpen, zal staande lamp met het lezen van een boek of tv-kijken in de winter 's avonds onmiddellijk comfortabel.

Vergeet niet om uw kinderen de gaven. Te allen tijde kinderen wenken onbekende mysteries, en de jongere generatie aan de huiveringwekkende verhaal van een klein stadje in New Mexico, waar het schip crashte aliens waarderen. De jongste van de kinderen van de hand als je eenmaal in cijfers aliens, die het beeld dat de wetenschappers hersteld volgens de getuigen. Deze vreemde mannetjes ogen van doorschijnend plastic met een overvloed van de productie speelgoed te produceren.

De cijfers zijn gemaakt van luminescerende materiaal en een beetje licht in het donker. Junior zal love it, maar de oudere kun je stick-alien of dekking te kopen voor een mobiele telefoon van dezelfde vorm.
Uitgereikt geschenken aan alle deelnemers kan je een stevig pakket en beschikken over de familie en vrienden een cadeau voor uw favoriete chef-kok. En in dit geval, is de keuze van een gift niet gemakkelijk gemaakt, omdat de hoofdstad is een van de belangrijkste kunst podia in het land, achter alleen New York en Los Angeles.

U bent zeker om het originele werk van de kunst te vinden als een geschenk, net als in Santa Fe, hele blokken van galeries en beeldhouwkunst. Als gevolg hiervan, vindt u een grote bronzen kandelaar, die in de gieterij in hetzelfde park sculpturen. Maar als je een beetje meer ruimte hebben, dan is de gift zou zijn om een ??mooi spatbord te kopen. Echter, een kandelaar en ziet er zo solide en origineel, en dat zal bevestigen je vrienden.

Linker baas een geschenk en geniet van een welverdiende dividenden.
Nadat u de geschenken overhandigd aan uw vrienden en familie is het tijd om verder te gaan het verhaal van New Mexico. Op de nieuwste gebouwen, die door de wet zijn gestileerd in de oude huizen van adobe. Op de bergen, die in de winter worden ski- Resorts de eerste klasse.

Wie hoogland steden en spelonken ondergrondse grot labyrint, waar het leek je kon verdwalen, zelfs met een gids. Spaanse namen in de Amerikaanse staat New Mexico geeft onvergelijkbare smaak van assimilatie van twee culturen. Dus in een reis die je kon bezoeken zowel in Amerika als in Mexico, zelfs "stopped" in Spanje.

En, gezien je brachten geschenken, uw vrienden en familie het gevoel dat dit inderdaad het geval is.
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk kiezen

Staat van turkoois en tequila tour

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.