The social network

picture picture picture picture
logo

Sweetwater Zwitserse paradijs

Lake Leman grootste in de Alpen en de tweede grootste in Europa na het Balatonmeer. Het gebied van 582 km2 van de oppervlakte water volume van 89 km3. Het is gelegen op een hoogte van 372 m boven de zeespiegel, slechts 70 km van de hoogste berg van de Alpen, de Mont Blanc. De rivieren en beken stromen naar het meer van alle kanten. De grootste van de rivier de Rhone valt, en dan herstelt de koers en stroomt verder.

In de winter, sterke winden waaien, in het bijzonder onaangenaam is de zogenaamde biz - het koude noorden wind Zhenevtsy beweren dat het kan mentale instabiliteit en burgers veroorzaken zijn van mening dat zelfs de veroordeling rechter overtreders Het centrale gedeelte van het meer van Geneve, nooit bevriest. , zodat de scheepvaart niet stopt in de winter. In het verleden, het meer werd gebruikt voor het vervoer van hout en andere goederen, en vandaag is het vooral Reizen passagiers.

De Navigation Company van het Meer van Geneve, 16 grote en comfortabele schepen, waaronder vintage, die regelmatige vluchten tussen de steden van Zwitserland en de Frankrijk of uit te oefenen thema cruises van enkele uren. Naast het meer van Geneve is een geweldige plek om te zeilen. In de omgeving van het meer van Geneve verhuisde beroemdheden van het bedrijfsleven wereld van kunst en sport, mensen uit alle hoeken van de wereld.

En niet alleen om te voorkomen dat het betalen van belastingen. Zwitserse Riviera enkele eeuwen trekt de rijkste mensen en de meeste onverbeterlijke romantici uit de hele wereld. Hier gewoond Lord Byron, de Oostenrijkse keizerin Sissi, Ernest Hemingway, Vladimir Nabokov, Igor Stravinsky, Charlie Chaplin, Alfred Hitchcock, Freddie Mercury. Vertegenwoordigers van de bohemien en creatieve wetenschap, de zogenaamde creme van de samenleving, de voorkeur van de meest elegante en trendy steden van de kust.

Vevey, hier leefde en stierf Charlie Chaplin en Henryk Sienkiewicz, Montreux hier bracht zijn laatste jaren en werd begraven in Vladimir Nabokov. Breng de schoonheid van het Meer van Geneve, de nabijheid van de Alpen, de grootsheid van de natuur en subtropische heilzaam lucht maakt deze plek magisch. ; bloeiende berg wijngaarden terrassen af ??te dalen naar de zeer kusten Maar deze plaatsen zijn niet alleen beroemd prachtige landschap.. Kantons, gelegen rond het Meer van Geneve, Vaud en Valais zijn echt een belastingparadijs voor buitenlanders.

Land in de buurt van de kust zijn ontoegankelijk voor de lokale bevolking om hun rijke sjeiks, de eigenaren van olievelden te kopen. Maar de autoriteiten in Geneve afzijdig van de kwestie. Geneve, lid van de Zwitserse Bondsstaat slechts in 1815 en niet bijzonder sterk voelen in termen van positie in de gemeenschap.

De meeste van de rijke inwoners van het kanton na te denken over de mogelijkheid van eenwording van Geneve en Vaud Canton een.
Leer meer over de verschillende landen en bezienswaardigheden

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.