The social network

picture picture picture picture
logo

Hotels in Italie

Italie is een van de belangrijkste centra van de wereld Toerisme. Dit is niet verwonderlijk, aangezien Italie - een van de mooiste, prachtige en oude land ter wereld. Het combineert bergen en vlakten, de zee, zal het voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende camper! Een rijke culturele wereld van de complementaire comfortabel en respectabele hotels Italii.Kazhdy van hotels in Italie - het is een echt stukje van architecturale kunst.

Beschikbaar Een-sterren hotel, gezellig en comfortabel genoeg zijn (hoewel in mindere mate). Ze zijn meestal gelegen aan de rand van de steden, die perfect geschikt is voor liefhebbers van rust en kalmte. Maar, natuurlijk, ze verschillen sterk van de vijf-sterren hotels in Italie. De meest voorkomende drie-sterren hotels in Italie zijn in het midden. Hier heb je beschikbaar en het zwembad, en massage en een solarium en sauna, en tal van andere diensten.

De prijs is inclusief Zweedse tafel voor het ontbijt. In deze hotels bieden een volledig scala aan voorzieningen die nodig zijn voor een zeer redelijke prijs. Drie-sterren hotels bieden het absolute minimum aan faciliteiten en zijn perfect voor toeristische uitstapjes in Italie.

Vier-en vijf-sterren hotels in Italie bieden een hoge mate van comfort. "De stad in een stad" - dat kan worden omschreven als vijf-sterren hotels en de Italiaanse steden Resorts.In het algemeen is het niveau van de service in hotels en fijne Italiaanse kwaliteit. Door het aantal hotels is het tweede land na de VS, maar de vraag voor hen in de toeristische markt van het land en slechts 40% van hun belangrijkste focus - het midden van het land.

En in het zuiden, de kustzone, is er een scherpe defitsit.Interesno hen, die in totaal verschillende steden in Italie Hotels in dezelfde categorie soms sterk varieren in kwaliteit. Bijvoorbeeld, in Rome of Florence 3 * hotel is heel comfortabel en gezellig, terwijl in Rimini Hotels in dezelfde mate van het sterrendom worden beschouwd als minder relevant zijn voor hun kategorii.Zakazyvaya Italiaanse hotelkamer, denk een van de kenmerken van het hotel dienst van het land: in Italie geen een bad genomen.

Dus een groot deel van het hotel voorraad is uitgerust met een douche. Als je dit feit speelt een belangrijke rol, moet worden verduidelijkt op voorhand en boek een kamer met vannoy.Uznayte Italie! Bezoek deze prachtige, hemelse, unieke plek.

Vakantie in Italie zal altijd worden herinnerd!
Artikel overgenomen uit http://italy.turyby.com/otely.html

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.