The social network

picture picture picture picture
logo

De eerste reis naar de Alpen

Dit was onze eerste reis naar de Alpen! Voordat je gaat, we hebben veel met Sergei over deze plaatsen te lezen, vraag dan uw vrienden en chatten in het forum, maar eerlijk gezegd alle verhalen over de Alpen verdwenen in vergelijking met wat we hebben gezien met mijn eigen ogen. Inderdaad, het 'zien is geloven ... "De eerste keer dat we ze zagen in de ochtend direct vanuit de slaapkamer raam van onze chalet in Chamonix.

Ze konden zien de rotsachtige richels in nevel. Het weer was een beetje bewolkt, maar ze had niet in de war: fervente skiers, waren hongerig voor snelheids-en alpine sneeuw in de vroege ochtend in een auto geladen ski-outfit en rende naar de berg, "Kandahar". Sindsdien leven net haastte zich .... Als je terugkijkt, instinctief begrijpen dat iedereen leefde in deze fantastische plaatsen per dag - is een beetje leven!

Het leven is vol van gebeurtenissen, ervaringen, avonturen en, ten slotte, net grappen! Sergei en ik waren nieuw in alles de eerste keer dat we naar de Alpen ging voor de eerste keer bij de band, goed, kunnen we bijna zeggen voor het eerst gestegen tot skien. En als in het begin een beetje in de war dit feit, het werd al snel duidelijk dat het bedrijf dat we superdruzhnaya en vrolijk, en paden hier voor ieder wat wils, inclusief tal van mogelijkheden voor een dergelijke "beginners" als my.Kazhdy dag gingen we naar nieuwe plaatsen. En het was gewoon geweldig!

De eerste reis naar de Alpen Zweedse

Zie voor een reis een stuk Resorts, die allemaal verbazingwekkend gelijk aan elkaar. Vooral onvergetelijk uitzicht op de array Matterhorn. Dit is iets fantastisch!

We kwamen bij zonsopgang aan de opening van de liften, en dit majestueuze berg, al in de eerste stralen van de zon, zag er fantastisch! En Courmayeur (Italie). Omdat er mooi was!

Bij het bekijken van foto's van onze reis, aandacht te besteden aan de steile afdaling en serpentijn, in de regel onmiddellijk geinteresseerd, zeker het kan omlaag met het na allemaal zo bang te komen - Kan kunnen - we beantwoorden, al met vaardigheid. En glimlach, want eenmaal geopend voor herinneringen, zoals ik daalde, en de angst zelfs gedachte van grof taalgebruik. Gelukkig, dat was naast een Russische man alleen))).

Maar de paradox is dat, gaat deze route, ik wil weer opstaan ??en weer de sensatie ervaring! En zoals we allemaal zat prachtig in dit Italiaanse restaurant! De smaak van de lasagne ik waarschijnlijk nooit zal vergeten. Op zulke momenten, denk je, "sorry, kan niet eten dat allemaal."

Er zijn allerlei soorten pasta, pizza ... Sommige van onze bestelde maksipitstsu. De grootte was onder de indruk! Ze zag er erg smakelijk. Ah, nu zou er weer! Of misschien een beetje Bartschik de buurt van Chamonix.

Daar hebben we dwaalden na een reis naar Geneve. Alexei Sidelnikov - team captain - nam met hem een ??gitaar, en door het bestellen van augurken en goodies, zongen we (of liever zong Alex, en wij zongen mee), Russische volksliederen, en de bar goed te luisteren naar de toespraak, die zeker niet begrijpen, maar van de ziel aplodirovali.Do herinneren zich nog de prachtige sentimentele landschap in de Zwitserse stad Geneve en het Franse Annecy. En daar, en er is zo cool we hadden een geweldige tijd!

Meestal zijn alle zwierf, en iedereen liep waar hij wilde, en de geplande vertrektijd voor iedereen moet komen naar de plaats van de parking. Op het meer was zeer eenvoudig te navigeren. De hele dag hebben we het uitzicht bewonderd, ze zijn echt prachtig en adembenemend genot. Fotografeerde de mooiste architectonische monumenten, een wandeling langs het meer, het voeden van de zwanen, dineerde in restaurants. Natuurlijk, ging naar de winkels. Van een aantal eenvoudige ogen er te komen.

En, op de kleren waren geweldig skidki.Gde ongeveer een week skien, hebben we besloten om de warmwaterbronnen te bezoeken. Voor ons was het een andere opening. In hetzelfde gebouw bevond zich een aantal kamers, die elk wachtte voor aangename verrassingen. Interessant waren de muren behangen met borden beleefd, zeggen ze, zwijgen en praten rustig. In principe is de manier waarop het deed. De sfeer werd verkregen van deze zeer intiem. In het gebouw waren er allerlei contrasterende en ziel massage.

Een van de vloer lijkt te worden genoemd vier slaperig koninkrijk. De mensen daar na het zwemmen en ontspanning, gewoon geslapen - of in de bedden, of in zulke grote, how-to cocons, die onder de heerschappij zacht melodieuze muziek. Voor degenen die honger hebben, dan kunt u, - Zweedse tafel. En allemaal zo goed: muesli, yoghurt, een verscheidenheid van vruchten, gedroogd fruit, vers, kortom, een gezonde maaltijd. Het hoogtepunt van alle ontdekkingen in deze instelling heeft een thermale bad in de open lucht. Het water is warm, levendig, en overal - een sprookje!

Alpen met sneeuw bedekte toppen van de sneeuwvlokken uit de lucht vallen, uit het warme water stijgt kolommen van stoom. Een kleine neus en oren waren koud, maar toen duiken - en weer warmte. Van het gaan naar de hete bronnen indrukken waren zeker memorabel. Echter, zoals van alles (en niet alleen te vertellen), maar vooral, om te communiceren met vrienden. Het woord "bekende" in deze context niet eens past. Bijna elke avond na het geplande culturele programma rest naar huis gegaan.

Iedereen was de voorbereiding van een smakelijk diner en vrienden uitnodigen. Geweldig bedrijf, goede wijn, lekkere hapjes (alles wat je kan kopen in de winkel vijf minuten lopen van het chalet), muziek, dans en, het belangrijkste song op gitaar en interessante verhalen, sprookjes en verhalen - dus ga naar de slaapkamer, letterlijk, in de ochtend. Hit van het seizoen was een nummer met een gitaar "Het probleem met de laarzen," en bracht uit het repertoire als iets meer memorabele "Sijs" met de woorden "Uw laatste verdieping shows zoals" Mont Blanc ".

Van onze mening chalet werd geopend alleen maar om de Mont Blanc! Het is verbazingwekkend hoe mensen zijn totaal verschillende beroepen, steden, sociale status, houdingen zijn een eenheid hier blijkbaar!, de liefde van de Alpen shows affiniteit! En het was jammer om de luchthaven te verlaten met deze "zielen", die werden ervaren door de heerlijke dag!

Voor mij blijft een open vraag: c die ook niet wilden deel met de Alpen of vrienden?
Bron: Site van de gezamenlijke bezoeken

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.