The social network

picture picture picture picture
logo

India

Reizen in India zorgt ervoor dat veel mensen na te denken over - maar is het waard? Velen vrezen een complete vreemdeling en ongetemd land. India lijkt zo ver weg en wilde dat velen besluiten om gewoon naar rest getest in de ruimte.

Happen en politieke gebeurtenissen, wilde dieren, een totaal andere sfeer en het klimaat, dit alles pugaet.No hoe kun je negeren zo'n unieke en raadselachtige land?
  India heeft invloed op de diversiteit van de natuurlijke hulpbronnen - van besneeuwde bergen tot zonovergoten stranden, versleten oude bazaars, schattige designer winkels, rustige tempels, traditionele feesten, vervallen landelijke dorpjes zijn volledig tegengesteld techno-geavanceerde stedelijke centra.

Indisch motief veel dubbele voor de club of leuk restaurant op de Indiase mode.
  Het subcontinent is de thuisbasis van meer dan een miljard mensen. Mensen invloed op de rijkdom van de straten. Voor de zoekers van spirituele waarden van India verborgen reservoir van de heilige plaatsen.

Hoewel de geschiedenis buffs zullen edelstenen vinden uit het verleden, omdat de Britse regering, vond bijna overal, zal de gewone toerist niet naar beneden gaan in de mond - hectische straten van de stad, de overblijfselen van kastelen aangetast bye, mysterieuze en verleidelijke grotten en oude architectuur sokrofischamya met al is dit fascinerende en de meest consument udolitvoryaet toeristen.
  Fans wandeling in de frisse lucht met de spanning in staat zal zijn om te wandelen langs de oevers aan het water, de grote katten te vinden in de jungle wildernis excursies, of gewoon de geur van wilde bloemen inhaleren op de verjonging van het bos wandelen.

En hoe lekker eten in India! Uit Zuid-India kletsak in rijst met pittige Indiase curry noorden. Reizigers worden uitgenodigd om de verleidelijke Zweden table - er zeker iedereen een gerecht op smaak te vinden.

Als het mogelijk zou zijn over te brengen in een zin dat India maakt een dergelijke een spannend dan, het is toch een mysterieus nebylab. Om dit te begrijpen moet er naartoe te gaan. Haar essentie, de ongrijpbare ziel - verbleekt in het geheim.

Je zult love it or hate - en de meeste reizigers zijn verscheurd tussen twee gevoelens. Het is beangstigend en zorgt ervoor dat je bewonderen. Dit is - een plek die je nooit zal vergeten.
Bron: http://www.nashgid.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.