The social network

picture picture picture picture
logo

Kvadroekstrim "Turkse" en "in het Russisch╗

In het toerisme, zoals in elk bedrijf, de winnaar is degene die kan bieden meer voor minder. In een concurrerende omgeving en deze crisis zal zijn bijzonder relevant. Service en "prijs-kwaliteit-resultaat '- dat zich richt op wat een toeristische trekpleister te kiezen om uit te rusten.

Was het niet een leider vybilas turpredlozheny Turkije, gelukt, een paar jaar om een ??fatsoenlijke klantenservice te bouwen vanaf nul? Ja, en na te denken over entertainment voor de gasten onder dergelijke entertainment - niet alleen Zweedse tafel, als, helaas, wordt vaak gedacht van binnenlandse toeristen, die zich in een "ster" hotel. En het is niet animatie, wat kan rekken tot een eenvoudig te vervangen hem de traditionele opvatting van de TV.

Nee, dit is vooral actief recreatie - strandsporten, excursies langs de kust, zeilen, en natuurlijk, dit laatste type kvadrosafari.Vot Home - er is steeds meer in vraag. Zee, zon, Oost-smaak - alles is groot, maar de mens voor een goede rust moeten we niet alleen en niet alleen maar 'broedplaatsen' en de nieuwheid van de smaak, hoe veel indrukken. Dat is om ze te krijgen en de toeristen te bieden Turkse Resorts, het organiseren van kvadroekskursii en nacht wandelingen in de bergen.

En wat is het meest beledigend, met de breedte van de kansen in dat Rusland heeft niets aan de kleine, maar zeer levendige Oost-land tegen te gaan. Wat weerhoudt inheemse hutten hun aanbiedingen zo aantrekkelijk, lees het artikel "Toerisme: Rusland - Turkije, kampioenschap tug-client ".
Volledig artikel

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.