The social network

picture picture picture picture
logo

Culturele diversiteit in Turkije

Turkije! Een verbazingwekkende en fascinerende land met een rijke historie. Meer dan honderd of zelfs duizenden jaren voor de cultuur en manier van leven te creeren dat Turkije, zoals we die nu kennen. We moeten niet vergeten dat voor een lichte mantel van moderne hotels en diverse entertainment, verbergt het ware gezicht van dit land, als gevolg van haar geschiedenis.
Veel toeristen komen naar de Turkije (vooral de eerste) zijn niet te popelen om de attracties te zien, bezoekt u de historische en architectonische monumenten. En niet voor niets.

Immers, dit land is nog steeds houden van de herinnering aan grote mannen en evenementen. Dat in de landen van het moderne Turkije, was ooit onbreekbaar Troje, die sloeg de muren zijn twee grote krijgers - Achilles en Hector. Het land van het moderne Turkije, was ooit ongebreidelde opmars van de grote veroveringen van Alexander van Macedonie en zijn leger. Oude steden, zoals Efeze, Milete, Didyma, nog steeds de onuitsprekelijke woorden, de geest van die tijd.

Antieke theaters, moskeeen en christelijke kerken - alle attracties van de Turkse land is beschreven in twee woorden.
Onder de andere attracties van Turkije is hier ook gevestigd en selecteer twee van de zeven wonderen van de wereld, waarover iedereen heeft gehoord sinds de kindertijd. Dit is de tempel van Artemis in Efeze, Mausoleum van Halicarnassus en.

De eerste werd gebouwd in de oude stad Efeze, dat door de oude Grieken gesticht zover terug als de 12e eeuw voor Christus. Oe. Jammer genoeg, tijd en plundering, die herhaaldelijk werd blootgesteld aan de tempel in het verleden, vrijwel veranderde het in puin, maar zelfs in deze staat, deze plek ademt de grandeur en houdt de herinnering aan de glorie van een grote natie. Het mausoleum is gevestigd in een ander oude stad - Halicarnassus (moderne Bodrum) - vertegenwoordigde een graftombe van koning Mausolus.

By the way, aan een ander van de wonderen van de westkust van Turkije, zeggen ze, op een steenworp afstand: het Griekse eiland Rhodos, waar u kunt aan boord, was ooit een reus Colossus. Al deze monumenten - architecturale wonderen en wetenschappelijk denken - en nog steeds geketend aan zijn opvattingen van duizenden mensen uit de hele wereld, in stilte herinnert aan de grandeur van de oude wereld.
Al met al, om te vertellen over de bezienswaardigheden en Turkije hebben niet genoeg van deze tien artikelen.

Veel verbazingwekkende meer Isparta, graftombes uitgehouwen in de rotsen bij Demre (in de oudheid - de wereld) en veel, veel meer waard single beschrijvingen. Elke keer terug te komen dit geweldige land, kun je ontdekken meer en meer van haar talloze mysteries. Misschien dan kunnen we tenminste iets om te kijken onder het deksel dat de ware verbergt beauty Deze oosterse schoonheid, wiens naam - Turkije!

Op basis van materialen van www-travel.ru - Landen hotels Resorts.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.